reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
czesc dziewuchy :)
mloda kope lat!! Rafalek piekny :) Ty tez sie zmienilas bardzo.
Ewi juz w 20.tygodniu jestes?? wow! ale szybko zlecialo. wiesz juz kto bedzie?
KasiaF wszystkiego naj z okazji rocznicy :)
Liza zdjecia wstawilam na grupie :)
snoopy gratuluje coreczki!!! spoznione ale bardzo szczere!!

tesknie za wami, ale naprawde po calodziennym bieganiu za dzieckiem juz nie mam sil by pisac tu. czasem was podczytuje... narazie musi mi to wystarczyc

:cool2:

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny. U mnie bez zmian, wreszcie po pracy i szalejemy z Martynką, J. w robocie do 22:-) Pogoda średnio ciekawa to raczej z polka nici, ale Mała już zaliczyła w południe spacer to nie ma źle.

Młodamamusia śliczna jesteś a Rafałek słodziusi:-) Boże, ale ten czas leci:szok:
ViKamcia masz super dar tłumaczenia, aż się uśmiałam:-)
Renata niezły Gagatek z Oskara:-)
Sali o Boziu, to Ty już taka stara?:-D:-D Że masz już tyle lat po ślubie:-D A tak na poważnie to świetny staż, godny pozazdroszczenia;-):tak:
Herbata wow, ale Ci córa wyrosła, ja wciąż pamiętam jej pierwsze zdj które na bb nam dałaś:-D Śliczna dziewczynka:tak:
KasiaF mnóstwo miłości dla Was i wiele wiele rocznic jeszcze, aż do końca:-)
Kasiek ale Domka rośnie, nono, niedawno miała 2 latka:-)

Butterfly no jednak my chyba chciałybyśmy jakieś wyjaśnienie chociażby po tym że na weekendzie mieliśmy atak trolla;/

Harbata śliczną masz córeczkę;)

Vegas mnie też już wkurza ta pogoda gdzie moje SŁOŃCE!!!!

Vegas a kiedy mala idzie do przedszkola? z tego co pamietam to narazie babcia z nia jest :)
kasiek jak mala? nadal wklada lalki do piekarnika??

ja mialam jechac do Pl w tym miesiacu, ale znow nie da rady zeby jechac do stolicy i zrobic malej paszport...no coz, jeszcze poczekam. wlasnie siedzi obok mnie i szarpie lalke. nadal nie ma zebow wiec ciagnie wlosy dziaslami :sorry2:

Usunęłam konto asaiczek18 i napisałam do administratorki żeby je usunęła, założyłam dziś nowe bo brakowało mi kontaktu z osobami z Odskoczni, i przy okazji odezwałam się do Was, bo tu też pisałam, A co to ten troll?

BUTTERFLY troll to ktoś kto udaje kogoś innego, zresztą cofnij się chyba 2-3 strony tam dziewczyny pisały o ostatnim trolllu.

reklama
Tak już wiem o co chodziło, i rozumiem dlaczego kazałyście mi się wyspowiadać dlaczego mam nowe konto :)
Pisałam już z dziewczyną z forum PW i napiszę tu również: usunęłam konto,ponieważ ciężko mi było patrzeć tak na wszystkie dzieciaczki bo myślałam o swoim :( ale ogarnęłam się i postanowiłam się reaktywować i przywitać z Wami wszystkimi bo jednak fajnie było z kimś tak popisać o problemach i głupotach. Nie jestem trollem bo nie mam zamiaru nikogo udawać a tym bardziej oszukiwać

Ostatnia edycja:
Do góry