reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi Anetka wiecie ile sobie ksiądz u tej kuzynki zażyczył co byłam w sobotę?? 1300zł + do tego organista:p
Ja sama płaciłam 800zł

Anula
hehe a to łobuziak:)

Renata
dobra byłaś z organistą;P

Dorotar to się rozkręcasz:)Super fotki:)

Umi jak mojego dziadka chowali to proboszcz do mojej mamy i jej brata "Wiem ile z odszkodowanie weźmiecie"

Dobra biorę się za śniadanie bo Domka Georga ogladała muszę kawkę strzelić bo do 3 się uczyłam:p

reklama
kasiek tego księdza cos chyba w głowe.udezyło , oj to długo siedziałaś :blink:
Umi ładny ten dom
Blaneczka jak malutka jak sie ty czujesz ? , szybko wyszłaś . Ja po cc wyszłam chyba w 4 dobie a byłam 5 bo mnie dzien przetrzymali
Snoopy - a wy jak zdroweczka ?

Prosimy dzisiaj równiez o głosy :) https://apps.facebook.com/smyk-casting/zdjecie/eb182afc02a223924d4669bd17f281a3 .
Młody idzie spaczjadl sniadanko powrurzał mamę to teraz odpoczynek :)
Wczoraj była ta kobitka , bylo ok mały nie płakał ale fakt był ze mną , dawal jej zabawki i wogóle mam nadzieje że będzie ok .

aleksandra87 glos oddany. a powiem małą ciekawostkę że można na Twoje zdjęcie dwa głosy oddawać dziennie.:-)

papitka a jak u CIebie chce już Kubuś wyjść?

hej dziewczyny. dziś się wyjątkowo wyspałam. na 15 do pracy. byłam rano na rynku czereśnie krajowe po 8-9zł a inne po 20-25zł.(MASAKRA)
czereśnie i truskaweczki kupiłam - teściowa karteczke zostawiła i prosiła bym kupiła ;p :-D:-D

zaczęłam używać na rozstępy z ZIAJI krem. i masuje technikami nauczonymi ze szkoły może coś da. ale jak nie to trudno - jak kocha mnie to i moje rozstępy pokocha jak będą :-):-):-):-):-):-)
co nie??

a jak u Was poranek??

malenstwo20 Nie bardzo. No trudno trzeba sie w cierpliwość uzbroić i grzecznie czekać na szkrabika. Mnie na rozstępy nic nie pomogło mam na brzuchu takie ze w niektórych miejscach skóra jest tak naciągnięta że nie czuje ze się w to miejsce dotykam:szok: nie wiem czy chociaż w połowie wróci to do normy.

A mały znowu bryka ale zauważyłam ze od 9 do 11 jest chyba jego czas na sen bo dzisiaj też w tych godzinach był spokojny a ja wczoraj akurat na Ktg byłam. W piątek będę się musiała później wybrać do szpitala bo znowu byłaby lipa, a nie badanie. :tak:

u mnie czuje najbardziej po 15 lub przed snem.
ale już niedługo moje maleństwo zacznie pewnie bardziej brykać.

wiecie wpadłam na pomysł by spróbować nagrać serduszko maleństwa u lekarza na telefon i ze zdjęciem nowym wysłać mojemu B. co Wy na to dobry pomysł? tylko nie wiem jak tu zagadać do lekarza, 6 czerwca mam genetyka i USG połówkowe, a 5 czerwca echo serca maluszka. myślę że zaskoczony by był. zwłaszcza że go nie ma tu bo pracuje. I na USG ze mną go nie było jeszcze wogóle.

Papitka no nie spieszymu sie jak mojemu :) ja w dzien po terminie wchodziłam 3razy na 3pietro latała po szpitalu u teścia :) i nic nawet przygotowania do porodu hahahah :) bedzie dobrze przyjdzie pora urodzisz
Malenstwo zauwazylam :) dzieki wielkie

reklama
malenstwo20 Myślę że to nie jest zły pomysł. Zapytaj lekarza, pewnie by Ci pozwolił nagrać.

Ja już z 500 razy torbę do szpitala przepakowywałam. Dostaje bzika od tego czekania bo już wszystko gotowe i nie ma czym się zająć. Jutro będzie równe 39 tygodni i zaczynam 40 tydzień ciekawe czy coś ten ostatni tydzień przyniesie czy jeszcze nic ;D

Do góry