reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

BLANECZKA oj co za dupek z niego, no chętnie takiemu burakowi bym ptzywaliła!!!!!!!!! A wade wzroku masz dużą? Gratulacje świetnie zdanych matur

KASIEK hehe, ja młodego przestałam usypiac jakos 5 maja... tego roku :-D uwielbiam zasypiac trzymając go za ręke (miałam łóżko przy jego, tzn wersalke taką) no ale już za duży na to... i teraz mam problemy ze snem... on na szczęście nie :-).

Ja temat kolczyków pomine- hehe młj młody raczej takiej potrzeby nie ma :-)

Wczoraj w pracy byłam jako kierowca, no i że moja mama u nas była to M stwierdził że mi w pracy potowarzyszy, no i rozwoził ze mną, ja za kółkiem a on z piwkiem, potem szefową namówił na piwko jak chwile spokoju było w rozwożeniu i wypili jeszcze z barmanką, i się zgadali że tak fajnie byłoby na działce posiedziec i namówiliśmy szefową żeby zamknąc szybciej bar i jechac nad zalew... i wyszliśmy z pracy ok 18 zamiast o 20 i pojechaliśmy nad zalew z piwkami i pizzą (tzn ja z wodą) i do 20.30 piwkowali sobie... oj fajnie było :-) potem rozwiozłam wesołe towarzystwo do domów, M zasnął później przed tv, a dziś szef w pracy był nieświadom niczego...

Wogóle to moja mama mnie rozbroiła opowieścią o młodym... Była na placu zabaw z nim wczoraj, i szalał troche i moja mama do niego mówi "nie kręc tak główką bo ci odpadnie" a on do niej: "babcia ty się nie martw, rodzice mocno mnie ZMONTOWALI":-D:-D:-D.

Oj czasem to jak on coś powie to nie wiem czy śmiac się czy płakac, zamurowuje mnie... A jak się bawi samochodami to udaje że one miezy sobą gadają i takie historie twirzy że chyba spisywac je zaczne i jakąś książke napiszemy :-)

Dobra mykam spac... jutro wolne, nie daje młodego do przedszkola bo kaszla dalej, dobrze że już w nocy go nie męczy, jedną nocke to masakre z nim miałam...

Dziewczyny jeszcze jedno, co kupic na drętwienie nóg? na skurcze to wiem że magnez ale ostatnio tak mi nogi drętwieją że masakra...

reklama
KasiaF o kurcze to niezłe relacje masz z szefową:-)
A tekst Kacpra rewelacja:-D

Co do tekstów to dziś mój J. pyta się Martynki - '' co robisz? ''
A Mała na to ''nic, tylko żyję'' :-D:-D Haha, nie mam pojęcia skąd to wzięła, ale aż 2x mówiłam by powtórzyła bo wierzyć nie chciałam, że ona takie coś powiedziała:-D

Kasia - niezłego masz synka :D
Co do wady wzroku to mam ok. -2 na lewe oko i 0,75 na drugie . Dziś idę do okulisty sprawdzić wzrok.
Czytałam, że po porodzie naturalnym może mi się pogorszyć wzrok ;/ Muszę zapytać dziś o to okulistę .

Vegas -
no to Martynka niezłe teksty ma :D haha . dzieci są przesłodkie ;D

Ostatnia edycja:
bry. wstalam niedawno. a taka ciemnica.. myslalam ze mi budzik sie poprzestawiał i srodek nocy jest. a to chmura wisi nad domem. taka czarniutka..i tak grzmi i blyska.

KasiaF osmarkalam sie z tekstu dziecia. Oskar tez nie raz jak coś palnie to az mnie przytka ze smiechu.

Wczoreaj mu rano krostki smaruje i kilka mu sie zrobilo na dupce, miedzy posladkami. wic kazalam mu sie wypiąc lekko. No i on sie wypią , ja zaczynam smarowac a on ca calą gebe " mama nie dlub mi sie w dupie" jeeeeeeeeeeeeeezusie.. Okno bylo otwarte, akurat ludzie do kosciola sli :D

Pamietam jak na Bilansie 6 latka, doktorka bada Filipa i prosi go zeby zsunął majtki bo ona musi fiutka obejrzec, no i Oskar do niej " Wez rece od jego siusiaka, mamo widzis.. ona mu jajka dotyka" i oczywiscie z pretensją on do lekarki ze tam nie mozna rąk pchac. :D wyobrazcie sobie mine lekarki :D

Oskatni prosi mnie zeby kupic mu łódke na pedałki. pytam jaka łódke. no to on tlumaczy tlumaczy, i wyszlo ze to roweryk wodny. i rozmowa
Ja: poco ci ten roweryk
O: bede plywal na nim z tatą
Ja: ale gdzie go bedziesz trzymał
O:jak to gdzie, na podworku
Ja: a gdzie ty nim chcesz plywac? po wannie>
O: Mamo.. no co ty, po wodzie piecies lowerki takie plywają. Kup mi to ci pokaze jak sie to lobi :D

Alez pierdykl grzmot...

Anetka heheh też bym ją pożyczyłą komuś na jeden dzień wiesz moja też strasznie niegrzeczna się zrobiła;/ sypnąć garścią piachu potrafi dziadkowi na plecy garść błota przykleiła język pokaże tępie ją jak nie wiem skąd się to wzięło;/

Renata
super że Oskarowi lepiej:) Twoje smyki też dobre hehehe

Vegas super że się opaliłaś:)

Blaneczka będzie dobrze:)

KasiaF heheheh zawsze teksty Twojego syna mnie rozbrajają:p

Oj my się zbieramy do domu na szczęście znowu przyjedziemy:) Domka już marudzi że ona nie chce jechać muszę ją czymś przekupić:p

Bry poowekendowo :-)
Malenstwo, Milena piekne imiona :-)
anetka nam kazałazdjąc kolczyki te pierwsze po 2tyg. :tak: :-) Hania teraznoci złote :-)
kasiek hehe noto łobuzica sie robi z Twojej Domki :-D hehehe
Renata grzmiało u was?hehe ciekawe czy u nas dzis popada;P chpc w sumie sie zanosi, z rana wstalismy i 18 stopni... ;PPP wrrrr....
Blaneczka poradz sie,dowiedzsie wszytskiego i bedziesz spokojniejsza :tak: jestesmy z Tobą :-)

Nooo... weekend minoł szybko jak zwykle,w sobote grill z rodzicami i bratem :-) a wczoraj lenilismy sie, na dworku dzieciaki biegały,spacer rodzinny tez zaliczylismy :-) ogolnie fajnie,wieczorem padliśmy równo :-D
A i zajrzałam w paszcze Mikołajowi i mu dolna piąteczka przebija sie :-D cud ze nie płacze,ale ciesze sie :-) jedynie ślini sie :lol: Hani tez szóstka wychodzi :-D
Idziemy zaraz na dwór z chlopakami póki nie ma parówy ;PPP

Liza no grzmiało. w wiosece obok, u mojej siostry to grad padal taki ze malo co okna nie wybił. U nas tylko deszcz był.. no i burza. Ale teraz juz wogole nie czuc ze padalo, duszno straznie, gorąco sie robi.
zanim wrocilam ze szkoly do domu to plylnelo ze mnie. A potem drugi raz, bo Filip nie powiedzIal mi ze trzeba na dziś zdiecie rodziców przyniesc. wiec ja pedem do domu i spowrotem do szkoly z fociszem :)

o 13 mam komisje z Filipem. I jak sie uda to do PCPR-u..

Witam gorąco!!!

U nas juz ponad 20 stopni

My wczoraj na rajdzie bylismy, super było jak , wrócilismy z pucharami i do tego opaliłam się troszkę:-)

Ponadrabiam pozniej trochę Was

tylko o kolczykach widziałam
my tez stwierdziliśmy ze to bedzie decyzja Zuzi i jak narazie nie mamy z tym problemu:-D

Liza u Zuzi dopiero 5 się wyzynają a jest około 5 miesiecy starsza od Mikiego , fajnie ze weekend udany

Fajne teksty Wasze dzieci mają :-D:-)

U nas też gorąco... Pranie wywieszałam to masakra, miałam iśc z młodym na poczte ale już taka parówa się zrobiła że szok...

VEGAS a no szefową mam fajną... u nas wszyscy do siebie po imieniu/pseudonimie, i zawsze na luzie jak koleżeństwo, szef też w miarę, wczoraj o 19 zamknął ale żeby do domu jechac a nie piwkowac... No i na sobote zaplanowaliśmy grilla u nas :-) Ciekawe czy wypali :-D.

BLANECZKA a nie myślałaś o cesarce? bo tak właśnie podobno niebezpiecznie rodzic SN przy wadzie wzroku... Mojej koleżance mocno wada się pogłębiła (nie zrobili cesarki bo nie zdążyli)

LIZA a no fajny taki weekend rodzinny... My tydzień temu mieliśmy rodzinną niedziele :-) to nawet M :dry: do kościoła nas wyciągnął:szok:.

Dobra, zapodam młodemu inhalacje i ide drugą pralke wyciągac na dwór...

reklama
Dzieci są słodkie . Ja już niecierpliwie czekam na ten sierpień. A potem to pewnie szybko zleci i będzie duża i może usłyszę ciekawy tekst ; PP
Mojej siostry Syn nie daje sobie obcinać włosów ( 2 latka ) I jak czegoś sie boi albo coś mu sie nie podoba Wydziera sie '' masynka '' . ;D

Do góry