reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczka wiem nie powinnam sie unosic, bo raz ze mnie nie dotyczy dwa moje denerwowanie sie nic nie da.. ale krew mnie zalewa jak czytam lub slysze o takich dupkach jak twoj były.Uprzedzona jestem do takich kolesi..

reklama
Blaneczka
wiem że dasz radę, paragony i faktury zbieraj. ale też składając pozew o alimenty zrób listę rzeczy które sama kupiłaś w trakcie ciąży na utrzymanie małej i wgl.
i mniej wiecej wydatki orientacyjnie miesięczne. (żywność też).
wszystko co do Ciebie pisze zostawiaj zapisane, każdą wiadomość.

Słusznie, że się boisz nie wiadomo co palantowi do głowy może wpaść.
nie dawaj jego nazwiska.
niech sądownie walczy jak będzie chciał.
w sądzie załatw by widzenia były przy Tobie. nie sam na sam. i na wszystko żebyś ty musiała wyrazić zgodę. a jak spotkanie nie przy Tobie to przy obecności komornika lub jakiegoś innego urzędnika.
Wierzę że dasz radę
3mam kciuki

kama Zuzka tak samo się chwaliła na początku :-) Teraz już się przyzwyczaiła, ale jak dla żartów pytam czy ściągamy to krzyczy, że nie :-p Chyba musiałabym jakieś nowe jej kupić, bo lubi zmieniać :tak: od mojej kuzynki dostała fajne z misiami, ale zakrętkę zgubiła.
Teraz mamy takie LUNA -HIT!! KOLCZYKI KOLOROWE CYRKONIE+PUDEŁECZKO (2345714817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. różowe. Bardzo fajne są, malutkie i same się nie odpinają, nawet ja na początku miałam problem jak to odpiąć :-p

Blaneczka : Brzmi okropnie ;// Ale Weź pod uwagę swoją córeczkę , musisz zrobić tak żeby było dla niej jak najlepiej . A skoro to taki dup*k to niestety ale dla własnego spokoju powinnaś iść do sądu i załatwić to tak żeby mała była bezpieczna ( skoro uważasz ze twojemu ex może coś głupiego przyjść do głowy ) .

Dziewczyny , co sądzicie o imieniu KAROLINKA ??

Anetka ja właśnie coś w tym stylu chcę kupić dla Julki tylko ze złota, w czwartek moja mama jedzie do Maroko i ma się tam rozejrzeć a jeśli nic ciekawego nie będzie to będę na all patrzeć :tak:

reklama
Blaneczka tzn, jak szybko? ;-) ja zawsze chciałam, żeby to była decyzja dziecka i nie sądziłam, że ta decyzja przyjdzie tak szybko :-p

Kama też na początku chciałam ze złota, ale trochę się obawiałam, bo ja mam chyba jakieś uczulenie na złoto, jak założyłam złote kolczyki to uszy zaczęły mi puchnąć, ropa leciała, nieciekawy widok ogólnie i bałam się, że Zuzia po mnie może to mieć, więc postawiłam na srebro i nie narzekamy póki co :tak:
A Wy kiedy możecie ściągnąć te lecznicze i na inne zmienić?

Do góry