reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek aaa no tak, Domcia uwielbia Barbie, przynajmniej masz problem z głowy:-) Moja Barbie traktuje zwyczajnie, bez uniesień, ma 2 jakieś podróbki, a tak to woli te większe lale, ale ma ich mnóstwo, więc kolejnej na pewno nie kupię:-p Autka też lubi, ale wolę jej kupić coś innego:-p Stąd pomysł na kasę fiskalną skoro w sklep się dziennie bawimy;-) Myśleliśmy nad rowerkiem biegowym, ale to nie takie tanie a jak już wspominałam kilka stówek poszło na placyk zabaw i wystarczy;-)

reklama
hej babeczki.

Vegas, co do prezentu. Niemam pojecia co mozna kupić, sama sie zastanawiam. F ma wycieczke 11 czerwca do takiej wioski z agroturystyką, wiec moze pieniądze dostanie, lub bakugany jakies. bo Oskatnio nawija non stop o jakims nowym. Lub pilka nozna, bo Euro itd..
Oskar to by papugował Filipa, no ale nie chce jednakowych prezentów..chyba.. chociaz dla swietego spokoju ..:D

Znowu Oskar coś mowił o wyjezdzie do Bajkolandu.. no ale.. wezme jednego, a drugiemu pieniądze na wycieczke dam?? niemam pojecia.
A kasa fiskalna u nas by sie sprawdzila. Chlopcy moi lubią takie zabawki dorosle :)

Niewyspalam sie dziś. Oskar w nocy koncert urządził bo o 3 nad ranem bajki chciał. nie powiem ze bylam zadowolona ;/

mam tez problem turnusowo-gotówkowy. Okazalo sie ze PCPR nie moze nam sfinansowac turnusu dla autystów. i doopa. albo musze z wlasnej kieszeni wylozyc pieniądze albo czekac az na subkoncie pojawią sie pieniądze, a one najwczesniej pojawią sie w pazdierniku. no a turnus mamy we wrzesniu.

Hej....ja uciekam na dzialeczke;)

Vegas kasa fajny pomysł,ja jeszcze nic nie kupiłam mam zamiarw nastepnym tygodniu,bo D znowu wyjezdza i nie bede miala kiedy potem;/

No to do spiszonka po powrocie,i bez spiec mi tu bo ostatnio cos ich za duzo;)):zawstydzona/y:

Hej
Kasiek oj tak ja brałam anty z Danielem, okresu nie miałam co prawda ale racja ze w 23tc bylam u gina ;P w 24tc pierwsze usg :p:) hehehe

Kurcze dzien dziecka...
Hania jedzie na wycieczke do kina 3D, hula kula i McDonalds. i w szkole atrakcje na 1 czerwca ;P
Danielowi cos moze kupię zobaczymy dla niego to nawet drobnostka ucieszy- moze jakies auto?:) , no a Miki dostanie coś na urodzinki bo lada moment sa wiec nie bede szaleć ;P z kasą krucho heh ;]

Ide ubrać sie i chlopaków i na dwor lecimy ;P @ dostałam wiec dzis na kocyku poleze ;P trawe skosiłam wczoraj to mam luzik, chyba ze rodzice jakas robote dla mnie wymyślą.... :dry:

Blaneczka super Ci matury poszły :tak: gratuluję :tak:

Zuzi kupiliśmy na Dzień Dziecka kasę fiskalną z wózkiem, koszyczkami i różnymi rzeczami do kupowania :tak: oczywiście już to dostała, bo jak listonosz przyniósł to nie dało się ukryć :-p nie ma dnia, żeby się tym nie bawiła.

U nas w końcu pogoda się poprawia, w końcu, bo ten deszcz i wiatr powodował, że nic mi się nie chciało i jakaś taka bez życia byłam :dry:
Dzisiaj idziemy do babcia na imieniny, tzn miała już 15 maja ale dzisiaj wyprawia :tak:

Tak myślę i nie wiem co jeszcze miałam napisać.

Hej :)

Co do dnia dziecka , to moja mała dostanie karuzelę do łóżeczka :)
Co prawda rodzę po dniu dziecka, ale kupiłam jej i to będzie taki prezent pierwszy dla niej :)

Wiecie co dziewczyny ?
Wczoraj świetnie się bawiłam, bo robiłam baby shower ( dostałam dużo śpioszków, skarpetek, kaftaników, pampersów itd :) ) , a dziś od rana zły dzień , bo dostałam tak okropnego smsa od byłego, że do tej pory płakać mi się chce. Jak to odczytałam to tak strasznie się popłakałam, że nie mogłam się uspokoić .
Zadzwoniłam do taty ( jest w rejsie znów ), bo zawsze do niego dzwonie jak coś złego jest . Tata powiedział że mu chyba nakopie do tego gówniarskiego tyłka. To był tak okropny i wulgarny sms, że go tu nie zacytuję , ale mniej więcej chodziło o to, że nie będzie płacił bachorowi alimentów żebym ja mogła sobie kupować ciuchy i buty za to i że jestem brzydką, grubą s... , która się z kimś puściła, a on teraz niby jest ojcem . No i kilka innych epitetów o mnie .

Przecież ja nie chcę tych alimentów dla siebie tylko dla małej, żebym miała na pampersy itd.
Nie chcę żeby moi rodzice mi płacili za wszystko .

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o DD to my mamy mega problem bo nie wiemy co chyba jak zwykle zresztą:p Myślałam nad rowerem ale rower kupimy jej na urodziny bo i tak kasy nie mamy bo sezon weselny:) Nawet dziś idę na popijawkę przed weselną chociaż odmówiłam zaproszenie ale koleżance bardzo zależy to chociaż zrzucę się na jakiś panieński komplet:)

Liza ta Twoja ciąża z Danielkiem no na prawdę szok ja by m chyba osiwiała heheheh

Renata szkoda że Wam nie dofinansują:) A ile musisz dopłacić??

Vegas no tak problem z głowy ale też nie chce jej samych Barbie kupować ma już kilka coś innego bym kupiła po za tym nie wiem jak ona to robi ale wybiera w sklepie te najdroższe ehehhe ale myślałam że może laptopika jej kupię bo zawsze z siostrzeńcem się bije bo on ma swój zabawkowy a nie chce jej dawać chociaż ma już 9 lat:p

Anetka
to chyba babcia ma na imię Zofia:) Też mam Zośkę:)

Blaneczka
nie denerwuj się parszywy gnój!!! Po urodzeniu od razu do sądu idź i wiem że bolą te smsy ale zostaw je będziesz miała dowody jak on się zachowuje a sąd i tak nakaże robić mu testy na ojcostwo jeśli sam się nie przyzna. Ty wiesz to jest ojcem dziecka a on niech spada na drzewo cwaniaczek jeden nie wywinie się puść te słowa między uszy bo teraz pokazuje jaki jest naprawdę ile w nim wartości więc ciesz się że będziesz księżniczkę na razie sama wychowywała bo taki ojciec z takim przykładem to żaden ojciec!!! A ty jesteś młoda znajdziesz sobie super faceta kiedyś i będziecie szczęśliwi:) Ot co mój wywód:)

Dobra biorę się za sprzątanie bo po południu jedziemy do moich rodziców wreszcie chwila wytchnienia:) I odstresowania mamie wczoraj białego storczyka upiłam na imieniny bo uwielbia:) A wieczorem do koleżanki na grila:)

Ostatnia edycja:
Kasiek - a kto weźmie młodą dziewczynę z dzieckiem. Tylko jakiś starszy facet , bo młody się nie podejmie odpowiedzialności . sms zatrzymam . zapisałam go sobie .

Na prawdę, chce te pieniądze dla małej , bo chciałabym się jednak usamodzielnić. Żeby rodzice nie musieli wydawać tyle kasy, bo wiem, że sami wiele nie mają ( kredyty itd ) .Staram się na prawdę, żeby moja mała miała dobre życie, żebym się sprawdziła w roli matki . A on nic nie robi i jeszcze mnie obraża.

reklama
Do góry