reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczka co za debil, no! A co on sobie myśli, że powie, że nie będzie płacił i już? To jego zasrany obowiązek, jak sam z własnej woli nie będzie chciał płacić do idź z tym do sądu. Albo ewentualnie jego rodzice mogą płacić, jeśli synek to taki dzieciak.

kasiek tak Zofia :tak::-)
Ja też nigdy nie wiem co Zuzi kupić, a jak jeszcze rodzice czy teściowie pytają co kupić to już w ogóle nie mam pojęcia co wymyślić. W ogóle za dużo tych okazji :-p

reklama
Anetka - pójdę do sądu . Jesteśmy już dorosłymi ludźmi ,więc niech weźmie odpowiedzialność.

Dziś ćwiczyłam sobie grę na pianinie i śpiewałam, i mama moja się popłakała i powiedziała, że mnie bardzo kocha . I wtedy ja się też poryczałam . Co za płaczliwa rodzina . haha .

Anetka u mnie w ogóle w rodzinie wszyscy obdarzeni tymi no nie wiem jak ująć znanymi imionami gdzie prawie wszyscy wiedzą kiedy wypadają Zofia Krystyna Adam Zbigniew Katarzyna Jan Anna:) Takie oo popularne szczególnie w moim otoczeniu:)
No ja nie wiem co by jej kupić najchętniej kupiłabym trampolinę ogrodową:p Ale to z 600zł już sobie rok temu mówiłam że będę odkładała może na przyszły rok wyjdzie;P

Blaneczka pewnie że tak nie będziesz szukać samo się znajdzie na razie księżniczka najważniejsza a na dup... miej wywalone chód z podniesioną głową bo to on się powinien wstydzić że jest taki beznadziejny a nie Ty że będziesz WOLNĄ mamą:)

Boję się trochę wychowywania takiej małej istotki . Boję się, że zrobię jej krzywdę czy coś .

PS:. Jak będziecie mieć chwilę czasu to posłuchajcie : PoppySinger - YouTube
Jest Polką , piękny głos , wg. mnie można porównać z zagranicznymi gwiazdami .

Anetka fajna ta trampolina muszę z C pogadać bo wiesz z dużej to nie tylko Domka miałaby uciechę:-)

Blaneczka a myślisz że my się nie bałyśmy?? Ja np. długo kąpałam ją razem z C bałam się że nie dam rady na raz myć i trzymać:) Uwierz mi jak już się urodzi doskonale będziesz wiedziała co i jak robić:)
A ta laska świetna już ją kiedyś słyszałam:)

Ostatnia edycja:
kasiek no szok, byl :-D ale jak ciąża szybko zleciala;P do 27tc brzucha nic a potem tak mnie wywaiło ze po nim mam tylko rozstępy;P heh ;] jedyny minus ;]
Blaneczka matury super ci poszły mialam wczesniej pisac ale zapomniałam :-)
A co do tego bylego to $$%&%*%((#*#@&*%&%& :no: brak słów... znajdziesz napewno kogos kto pokocha Ciebie i mała:-) nie martw sie ;-)
anetka no włansie dzis piekna pogoda:-) my od 9 na dworze;P dopiero zeszlismy i mikolaj polozylam, i ide ukladac ciuchy....:-)
Fajna ta trampolinka :-) :tak:

A tak to rana dzieciaki biegały a ja w domu sprzatnełam :-) teraz tylko te ciuchy :-)

blanka mądra dziewczynka:) Gratulacje:)
kasia byłam. Kobieta fajna wyrozumiala i wogole tylko pociagi mi nie pasuja i busem bede jezdzila albo R mnie bedzie wozil:)
o ile sie zdecyduje na mnie ale mysle ze taaak:)

goraco sie zrobilo na dworku. My komunie mamy jutro i dzis juz wyjezdzamy:( a wcale mi sie nie chce:p
w domu bym posiedziala a nie tam nie lubie tak spac u obcych!!!:no:

a i blanka nie denerwuj sie bo po co Ci to- pokazal swoja DOROSLOSC i wystarczy a jak dzewczyny pisza zachowaj tego smsa bo moze Ci sie przydac:) i tata dobrze Ci powiedzial powinien mu nakopac do dooopy i to tak porządnie!!! Gamoń jeden:no:

EWI44 No tak jeszcze tylko 3 miesiace . Szybko zleciało . ; )) A mnie na samą myśl aż słabo .... ;//
asaiczek18 Gratulacje ! Trzymam kciuki żeby wszystko było OK .
wampi jakoś mnie pocieszyłaś . Boje sie dentysty, jak poród będzie taki jak mówisz ze mniej straszny od wizyty u dentysty będzie wspaniale .
_Blaneczka_ Wszystko będzie dobrze . Nie myśl tak o tym , wszystko się ułoży może bez ojca , ale dasz sobie rade , zobaczysz !! . A ktoś na pewno pokocha twoją pociechę ..
MILEGO DNIA

reklama
VEGAS tak umowę mam mieć niby od czerwca ale wtedy też będę tylko na procent.

SALI ja wiem, że początki i klientki muszą się przyzwyczaić ale sorry wybacz by siedzieć cały dzień i nic nie robić, przez 3 dni zarobić 35 zł to ja więcej na paliwo do tej pracy wydałam, a teraz przy dzieciach nie mogę sobie pozwolić by jechać i nic tam nie robić czy zarobić 10-20zł, no wybacz ale na takie niepewności to ja mogłam sobie pozwolić jak byłam panienką, bo siedzieć to ja mogę w domu i nie wydam na dojazd i dziecko ze mną będzie.
A pisałam, że jak tak dalej będzie to będę zmuszona szukać czegoś innego nie w zawodzie z gwarantowaną pensją.

Dokładnie WAMPI, kobitka która tam też pracuje klientów sobie nabijała pół roku a na jezdzenia pół roku za marne groszę nie mogę sobie pozwolić.

Ale dziś mam dzień od rana nerwy.
Rano jak jeszcze w łóżku leżałam, K szykował się do roboty do kuzyna i przychodzi do mnie z podwórka z gębą, że już raz wczoraj wziełam auto "nowe" i że w coś rąbnełam i dziura w tylnym zderzaku jest. Jak mu mówię, że ona już była i że przecież mu ją pokazywałam jak byliśmy auto oglądać to, że on nie widział i dalej do mnie się rzuca. To powiedziałam, żeby mnie nie wkurwiał bo jakby się coś stało to bym powiedziała o tym. A, że dziś jechał do tego kuzyna tam coś robić a od niego auto kupowaliśmy to kazałam mu się dowiedzieć i żeby odczepił się odemnie. Potem dzwonię jak dojechał i pytam czy rozmawiał z kuzynem o aucie no i fakt moja racja była, zwrócił mi honor. Ok ogarnełam się, ubrałam Melcię i ruszyłyśmy do miasta na zakupy.
Jedziemy aż w pewnym momencie skręcam ale zatrzymuję przed przejściem dla pieszych, przepuszczam i słyszę buuuum, Qzwa w "dupę" wjechał, kolejny nerw, wychodzę facet mnie walnął i gada: A BO JA MYŚLAŁAM, ŻE PANI DALEJ BĘDZIE JECHAĆ A PANI PIESZYCH PRZEPUSZCZAŁA, NO MOJA WINNA. Na szczęście tylko lekko mnie zarysował i dał 50zł i pojechałyśmy dalej. Do K zadzwonił to ten do mnie, że mogłam gościa na 100zł skasować, noż jaki cwany, to się z nim rozłączyłam bo bym go chyba zrąbała z moimi nerwami od rana. W domu do tego jeszcze stukłam dziś talerz, mam nadzieję że dzień lepiej się skończy. O 17 umówiłam się z przyjaciółką, jest piękna pogoda to chce mi sesję robić i chyba pojadę odstresować się.

VI KAMCIA juz pisałam, że na czekanie nie mogę sobie pozwolić przeczytaj wyżej nie będę powtarzać. Ja wszystko rozumię ale zrozumcie też mnie, że teraz kasa się dla mnie liczy idąc do pracy a nie czekanie aż ludzie pół roku się zdecydują czy siadać do mnie

VEGAS ja o prezentach na razie nie myślę, będzie kasa będą drobne prezenty a jak nie to bez prezentów się obejdą.

BLANECZKA do sądu z chamem.
Znajdują się i młodzi odpowiedzialni mężczyźnie i na pewno kiedyś takiego spotkasz który i malutką pokocha jak swoje dziecko. Będziecie dla niego najważniejsze.

Do góry