Witam, dolączyłam do was niedawno, któras z was prosiła zebym napisała cos o sobie ale jakos, jestem z wszystkim sama i nie miałam kiedy z okazji tego ze mam chwilkę to cos skrobne,
Nazywam sie Kasia, pochodzę z małej miejscowości połozonej 60 km od wrocławia, w lutym skonczyłam 19 lat, koncze teraz naukę w systemie wieczorowym zaocznym.Mojego k Poznałam mając 16 lat, w wakacje, ale w sumie oficjalnie zaczelismy byc parą od pazdziernika, on wyznał mi Miłośc dośc szybko, ja niestety wolałam byc pewna ze to własnie ten jedyny, Poniewaz po jednym nieudanym związku, wpadłam w depresje i próbowałam odebrac sobie zycie, 4 tygodnie w szpitalu, a w sumie 1 tydzien w śpiączce, wiem byłam głupia, ale niektóre dziewczyny dobrze wiedzą ze ten wiek jest najgorszy, I tak jakoś wyszło ze i ja sie zakochała w kwietniu stukło nam poł roku a w maju dowiedziałam sie o Ciązy, w planach było że wynajmniemy mieszkanie, powiem wam ze nam sie nie przelewało, choc na początku był wielki krzyk ze strony teściów, to Nadia miała wszystko co Najlepsze, Nowy wozek, do którego Połowe dołozyli K rodzice a wózek Tez wybierał tesc Jumper x vertigo 2a Polecam naprawde ten wózeczek, nowe łózeczko, Tak jakos sie potoczyło ze nie wynajelismy tego mieszkania, Urodziła sie Nadia przez pół roku mieszkałam u Mojej mamy, mieszkalismy osobno, potem z racji tego ze mama o wszystko miała problem przeniosłam sie do tesciów, z racji tego ze tu mało miejsca spimy w kuchni ale radzimy sobie, W sierpniu K sprzedał auto bo było dośc awaryjne, Alfa romeo, i uzbieralismy na koncie 19 tys, w planach było nowe Auto, Upatrzone piękne Bmw, ale dosłownie w 2 dni świat przewrocił nam sie do góry nogami
kobieta która mieszkała stąd 600 km, wynajmowała tu iu nas mieszkanie pewnej kobiecie ale z racji tego ze potrzebna była jej kasa okazało sie ze chce bardzo tanio sprzedac mieszkanie 56 m+30 m piwnica 1 piętro, 2 pokoje kuchnia łazienka przedpokój za 55 tys... Okazja! Wiem! Latanie, szukanie, dzwonienie po bankach, To była walka z czasem bo kazdy mógł je kupic a wiadomo kredytu tak wysokiego z dnia na dzien nie dostaniesz reszte napisze potem musze leciec