reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej

Ale jestem niewyspana. Wczoraj wieczorem Zuzia zaczęła kasłać ale tak strasznie i ciagle , dałam jej syropki ale to nic nie dało. Nawet wymiotowała 2 razy. Noc okrutna , bidulke tak ten kaszel meczyła ze az sie popłakałam:-(

Na 10 do lekarza

Pozniej wpadnę to nadrobię

Milego dnia

reklama
Malwina oby nic poważnego !
kasiek nie skrapiam małemu ubranek niczym , a co to ten olbasen ?
Liza zdjęcia jeszcze nie jedne bedzia mała miała :) a u nas tez sloneczko a szkoda bo bym wyszla z malym :(
Femme to czekam na wiadomośc o fasolce w takim razie :D
Zastanawiam sie co by tu na obiad wymeślić . malemu pomidorowa a M. dzisiaj nie będzie zapewne więc nie mam dla kogo gotować . Może małemu pierś ugotuję z sosikiem

Trzymam kciuki za pieska ! :)

Ja dziś zostałam w domu, bo źle się czuję . Bolą mnie plecy ;/
Ogólnie to dzisiaj przychodzi ex ( bardzo niechętnie się zgodził i ehh. chyba będą problemy) żeby porozmawiać o dziecku . Nie chcę problemów, żeby np. nie uznał mi dziecka . Trochę się boję spotkania z nim w cztery oczy .

Blaneczka jak on nie uzna to sąd uzna bo nakaże robić testy DNA i wtedy nie będzie miał wyboru po za tym czym Ty się przejmujesz chyba sama dziecka sobie nie zrobiłaś i teraz juz do końca życia będziesz za nią odpowiedzialna a on chociaż tak może się poczuć odpowiedzialny

Kasiek- tak wiem. Dobija mnie to, że wcale się nie interesuje, mimo że doskonale wie, że to jego dziecko .
Byliśmy razem 3 lata ! myślałam,że mogę mu ufać i jak się dowiedziałam o ciąży to nie myślałam, że mnie zostawi. Tak długo byliśmy parą , więc mogliśmy myśleć już o wspólnej przyszłości .
A tu trach i 3 lata poszły z dymem .

Blaneczka Ty się nie przejmuj i nie denerwuj bo Ci szkodzi jak przyjdzie to mu powiedz czego oczekujesz czyli ze będzie płacił alimenty i uzna mała i tyle nic więcej on nie miał skrupułów Cie zostawić to Ty też Go tak potraktuj

Kasiek - czasem zastanawiam się czy tego nie próbować naprawić . Dla dobra małej . Ale z 2 strony jestem młoda i chcę być szczęśliwa. :)
Ciężkie czasy mnie czekają, ale dam radę ;) Najbardziej się boję tego, że będę sama z małą i nie będę umiała sobie poradzić . Mama w pracy , tata w rejsie, a ja sama z taką kruszynką .

reklama
Blaneczka teraz to ewentualnie on może przyjść w łachę a nie Ty. Ty masz być szczęśliwa ze swoim dzieckiem i dasz sobie radę i będziesz z siebie dumna on na razie i tak by robił co by chciał. Nie masz czego żałować bo on ju,ż pokazał jakim jest partnerem

Do góry