reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

blaneczka a Twoj ex starszy od Ciebie? pracuje czy uczy sie? bardzo dobrze, ze wnosisz o alimenty! niech placi pajac jeden.
a brzuszek brzuszkowi nierowny. np siostra mojego TZta miala spory, a juz moja kolezanka z klasy malutki, tak jak piszesz-na oko 5, 6 msc :) skoro lekarz nie widzi problemow to Ty tez sie nie martw ;)

rox dobranoc! :) ja ogladam How I Met Your Mother i jak skoncze to tez lece w kimono- jutro na 6 do pracy:baffled:

reklama
Kamcia to masz prawdziwy hardcore w domu!!! A co do ospy zobacz jak Martynka Vegas super ją przeszła oczywiście nie jest to regułą ale małe dzieci lżej przechodzą:)

Blaneczka Łoooooooooooooooo!!!! Ja już bym do Kurii dzwoniła co za palant!!! Ciekawe ile on ma na sumieniu... U moich rodziców w miejscowości był ksiądz co miał romans z licealistką!!! Co potem się okazało miał troje dzieci... Mi rodzice też mówili że mi nie ochrzczą dziecimka to powiedziałam co o tym myślą i nikt mi nic nie powiedział a Ty z dużej miejscowości jesteś??

ponad 17 tys. ludzi . Takie małe miasteczko .
Ale zaskoczona jestem .
Kurcze , martwie się tym brzuchem, bo jest na prawdę malutki ;(
Ale pocieszam się faktem, że moja ciocia miała do samego końca brzuch tak mały , że każdy myślał, że jest w ok. 4-5 miesiącu . Urodziła dużego chłopca , więc staram się uspokoić:)

Blaneczka,co za głupi dziad ;/ a trzeba mu było powiedziec, ze Maryja była młodsza od Ciebie i jakoś męża też nie miała, a do nieba to ją wzięli... Noż nie wierze ;/ Aż mi się ciśnienie podniosło.. No co za gląb nie moge przeżyć.
Vikamcia, Twoja Emma to dużo gada. Moja to tylko "dej" na daj, mama, tata, na psa robi "hał" na kota powtórzy kici albo też drze się hał ;P. No i mówi "mniami" na jedzenie i picie i oczywiścei na rowery, samochody i zjeżdzalnie bumbum. Aaaa i mówi "siasia" na dziadka i oczywiscie "nieee"
Milka, też bym wrąbała sobie jakieś ciacho

Blaneczka masakra z tym księdzem:baffled: Aż mi słów zabrakło. Co go to obchodzi kto jakie ma życie do jasnej ciasnej, chyba ważne, że chodzi do kościoła i na tacę daje:sorry2:
Brzuszkiem się nie przejmuj, jeżeli lekarz mówi, że jest OK to zaufaj mu:tak: Ja chyba też za wielkiego nie miałam a Maleńka fakt, drobna, bo urodzona 3tyg przed terminem, ale zdrowa i w normie:-)
Rox ooo super, że Boo z Tobą, ja to w ogóle w szoku byłam czemu miałoby być inaczej? I trzymam kciuki za wynik rozprawy pozytywny dla Ciebie;* Naciesz się synusiem teraz. Ooo ja też bym zjadła coś z McD, zaprosisz mnie też?:-D
KasiaF oo to się teraz nacieszysz swoim Synusiem:-)

blanka ja bym na Twoim miejscu mu nic nie wysyłała :no:
a ksiądz jakiś walnięty jest :no: nie macie innego kościoła u was w mieście??
mogłas mu powiedziec że nawet gdybys była niewiewrząca to dziecko jest chrzczone dla Boga a nie dla jego widzi mi się ... i już :/
prostak jeden.
a brzuchem się nie przejmuj.. ja miałam taki że mało kto wogóle się pokapił że ja w ciąży byłam .. hehe w 33 tc byłam płaska jak deska :tak:
i jak mówiłam ze to ten tydzień to się śmiali :-p
pokaż brzuch :-D

kasiek mam nadzieję że jak njuż bedzie ta ospa to przejdą lekko :-) i szybko :-p

gosdia tak i nie też mówi :-p hehe
ale jak porównuję z Vi to mało mówi bo Vika mają roczek to mówiła już np "tata pracy": "mama alo" (halo) że mam do D dzwonić :-p mówiła Kotek , idziemy papa , albo samo "na dwór" , drzwi , okno , mo (na mleko), cześć i tym podobne słówka więc więcej .. niż Emka

Witam się poranną kawką. Jak ten weekend szybko zleciał... W piątek od 17 do 02 składaliśmy meble do salonu - wkurza mnie to całe "zapłać i zrób to sam", ale efekt jest, wreszcie mój salon wygląda tak, jak chciałam :-p

Rox, ja również gratuluję zakończenia sprawy.
Blaneczka, dlatego ja nie chodzę do kościoła... Kilka lat temu zginął w wypadku mój kolega, a że był perkusistą w kapeli heavy-metalowej, to na pogrzebie ksiądz głosił, że nie dostanie rozgrzeszenia bo czcił diabła, że na jego grobie będzie stał odwrócony krzyż itp. itd....

reklama
Hej

ale weekendowa produkcja, :-) z tego co zapamietałam:
Gosdia biedny piesek :-( ludzie to są... :no: ehhh
Rox do czerwca zobacz jak szybko zleci :-D juz polowa kwietnia :tak:
Blaneczka... :szok: niewiem co napisac, dobrze ze skladasz skarge na tego księdza tak nie moze byc :no: heh... a brzuchem sie nie przejmuj, jak ViKamcia pisała ona juz tutaj brzuszek swoj wstawiala i praktycznie go nie miała takze Tój wygladający na 5mies w 9tym to jest dobrze :-D a zauwaz jakie ona klocuszki urodzilapo 4 kg :tak: ja znow z Mikim to mialam brzuchol ze szok :-D 125cm w obwodzie ;-)
Cherie ale juz salon jest zrobiony i dobrze, czasem fanie samemu cos poskladac :tak:
Komu nie odpisałam sorrka ale nie spamiętałam wszystkiego... :eek:

U nas drugi dzien leje, Miki zaczol kasłac, ale mialam leki i mu zaczelam podawac i dzis widze różnice! oby bo juz sie balam:no: bo zaczynalo sie to samo co 3 tyg temu jak mial zapalenie oskrzeli.... niewiem co ja robie źle ze tak sie dzieje... :-( bo czyja to wina... kurcze ehhhh.... niewiem, no ......
Hania w skzole, obiad mam- ogórkowa. wiec luzik, w domu ogarniete...

Do góry