reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Blaneczka jak to zostałaś wyproszona z kościoła ? możesz napisać coś więcej ??!!!

jeśli mogę Też Cię zapytać... jak to się stało, że jesteś samotną mamą ?
Ja wpadam i wypadam,stałe bywalczynie znają moją historię życia
jestem po rozwodzie, jestem sama ale nie sama - jest ktoś ale mieszkamy od siebie bardzo daleko .... do końca czerwca to się nie zmieni.. a później 'się zobaczy'

powiem Ci że strasznie mi cięzko jest .. dziś byłam z młodym w McDonalds - rozpadał się deszcz i tam mieliśmy najbliżej - zjadł fryty i nugetsy :-D i wiecie co .. popłakałam się bo tam same rodziny 2+1 albo 2+2 ... no łza mi się w oku zakręciła :-(

Milka WITAJ !! siedź z nami jak najdłużej :-) i staraj się o fasolkę skoro już z nami jesteś :-D

anetka
nie mam co się szczypać - nie mam nic na sumieniu więc napiszę i tu.. będąć 5 dzień na l4 dostałam zwolnienie z pracy 52 kp (dyscyplinarne ) za bujdę niesamowitą ... więc do sądu sprawę zgłosiłam ! dupek i tyle:angry:

edit !!!

zapomniałąm się Wam pochwalić - dziecko śpi od 20,10 a ja ... wstyd się przyznać ale o 20:50 wpakowałam się do łóżka i aż chce się śpiewać "Mam piloto mam laptopo !!!! "

reklama
rox to oby to "sie zobaczy" sie urzeczywistnilo-tego Ci zycze!:-) na pewno ciezko Ci bylo w McDonalds widzac te rodzinki, ale powtarzaj sobie w takich stuacjach, ze Ciebie tez to czeka, Bog po prostu szykuje dla Ciebie kogos wyjatkowego :)
wspolczuje szarpaniny z szefem, oby to sie jak najszybciej rozwiazalo na Twoja korzysc skoro facet bujdy wypisal!
heheh, ja spedzam wieczor identycznie-na kanapie i z laptopem:-D

gosdia przykro mi że piesek będzie jednak slepy na oczko :-(

anetka :zawstydzony/a: dziękuję ..
Emka mówi mniej niż Vi w jej wieku
mówi mama tata dziadzia , tam , oć, dziemy(idziemy) ide , papa , i "dżordż" (george-z bajki Vi hehe) a tak to włansie coś nie chce za dużo gadac :-p ale ma jeszcze czas :-) wiec się nie przejmuję ;-)

rox witaj zołzo moja :-D hehehe

kasiek wiem w sumie to teraz jak już przyjęłam to do siebie że moga mieć to nawet bym się cieszyła e miałyby już to za sobą :-)

blaneczka jak to Cię z kościoła wyorisili!!!! to chamstwo

rox fajnie Ci z tym pilotem i laptopem hehe
ja co mam... 2 dzieci ze stanem podgorączkowym , męża ze złamana nopga który mnie tak przez to ostatnio wku*^& że bym go z chęcią posłała na wakacje zeby wrócił jak bedzie sprawny :eek:

idę zaraz usypiac Vikę ..... ehhhhh

Stoję sobie w kościele ( bo stare baby nie ustępują mi miejsca "Bo jestem młoda to mogę postać " ) i podchodzi do mnie ministrant i mówi że ksiądz prosi żebym wyszła z kościoła . Ja mówię mu że chyba sobie żartuje i że przyszłam tu na mszę świętą, bo jest niedziela .
No i stoję sobie i ksiądz do mnie idzie i mnie woła do zachrystii ( nie wiem jak to się pisze , więc sorki :* ) . No to idę. A on do mnie z tekstem, że muszę wyjść z kościoła, bo mam dziecko bez ślubu , nie mam męża ani nawet chłopaka. I to oznacza, że nie jestem wierząca i że chodzę do kościoła " bo tak trzeba " i mam wyjść, bo "takich bezbożnic i nierządnic nie życzy sobie w domu Pana " . Oczywiście dodał, że mojemu dziecku chrztu nie udzieli, bo nie wychowam go w wierze, bo nie mam męża i to wszystko jest nie po Bożemu.
To się wściekłam i wyszłam . Składam skargę na tego księdza .

Rox -po prostu mój chłopak jak się dowiedział, że będziemy mieli dziecko, to powiedział, że nie chce mieć ze mną nic wspólnego i odszedł . W czerwcu rodzę, a on ani razu nie zapytał jak się czuję . Nie wie nawet, że będzie miał córkę. Nie omieszkam wysłać mu mms ze zdjęciem Księżniczki i moim . Niech patrzy co stracił .
Teraz prowadza się z jakimiś innymi dziewczynami, a wszyscy patrzą na mnie z politowaniem i pretensjami, jakbym to ja jemu życie zepsuła .

Ostatnia edycja:
Rox Gratuluje pomyślnego zakończenia sprawy.
Vegas Justynka ma słabiutkie włoski i trzeba jej podcinać żeby się wzmocniły. i dopiero potem może będziemy chodować długie. a ona ma tak że z tyłu po jednej stronie ma żadsze włoski i nie wiem dlaczego.

rox to dupek z tego szefa :sorry2: mam nadzieję, że wyjdzie na Twoje :tak:
To ja tak jak Ty, też w łóżku z laptopem :-p

ViKamcia pewnie, jeszcze ma czas ;-) przy siostrze na pewno szybko się rozgada.

Blaneczka na każdym kroku ktoś mi przypomina dlaczego nie chodzę do kościoła :-p A ten ksiądz to niby taki świętoszek... no jasne! bo uwierzę :sorry2: Jak znam księży, to pewnie sam ma sporo za uszami...

vikamcia oj, musisz byc teraz silna kobieto-3 dzieci w domu...

blaneczka no kuzwa, szok normalnie:szok::no: jak mozna wyprosic kogos ze Mszy Swietej, nie wazne, ze jestes panna, przyszlas na modlitwe i blogoslawienstwo powinno nalezec sie kazdemu.... nie moge pojac zachowania tego ksiedza, przeciez on Cie nie zna, jak od razu moze Cie osadzac i skreslac?? w glowie sie nie miesci!

Blaneczka a ja właśnie na Twoim miejscu nie ruszyłabym się z miejsca.... a facet DUPEK jakich mało! nie zapomnij przypomnieć mu o swoim istnieniu wnosząc sprawę o alimenty ! Niech płaci na dziecko dziadyga głupi ... :no:

Dzięki Dziewczyny :* Podnosicie mnie na duchu.
O alimenty oczywiście wnoszę. Nie jestem bogaczką tak jak mój ex . . .
Ogólnie to się wystraszyłam, bo mam strasznie mały brzuch . Mój lekarz mnie uspokaja i mówi, że mam się nie martwić , bo byłam bardzo chuda jak zaszłam w ciąże i dziecko jest małe, a ja przytyłam 10 kg, więc brzuch nie będzie taki jak u każdej kobiety .
Ale no jak patrzę na Wasze brzuszki ( na temacie czerwcówek ) to po prostu zazdroszczę, bo ja wyglądam jak hmm. 4 miesiąc? Nie no , może przesada , ale na pewno nie wyglądam jak na zaawansowaną ciąże.
Ehh. coraz więcej zmartwień sobie znajduje :p

reklama
laski idu spać serio ...

na discovery science jest fajny program o świetle widzialnym i tym którego nasze patrzałki nie widzą :-)

Do góry