reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lorata ooo, ile ja sie tu yorkow naogladam :) fajne psinki, slodkie :)

lece dziewczyny obrac wloszczyzne do rosolu, a potem serial i do pracy, pa :)

Ja burz tez sie boje ehhh :eek:

No Miki spi, obiad przyszykowany zaraz podgrzeje bo panna z mezem do domu wpadną ;-)
u nas wieje i 13 stopni, ale nie padalo jeszcze nic a by sie zdalo to by ruszylo wszystko :tak:

buuuu nikt mnie nie zauwazył nawet :-(
snoopy zdrówka dla Ali
Vegas powodzenia z oczkiem..
kamaaaa jak tam się czujesz z mysla że zaraz bedziesz sama w domu bez męża??
wampi &&&&& za córę :-)

witam nowe mamuski....
widze że jedna z uk..
jeszcze was nie ogarniam ale postaram się zapamiętac która to która ;-) hehe

trochę mnie nie było na forum bo mi się znów komp popsuł ... :/ tak przez tego wirusa chyba z FB albo przez wgraie złej aktualizaczji czort wie :-p-
aprawiłam.. i dostałam pracę na kilka dni więc nie było czasu na kompa znów ... a teraz mamy lato!!!!
czyli plaża i opalanko :-)

Dziewczyny boże jak mam obciąć paznokcie mojemu synowi ? Normalnie zaraz mnie cos strzeli obcięłam 2 i krzyk prężenie coś strasznego mnie drapie siebie drapie i ni chuchu nie da . Jak śpi też bo ma za lekki sen .... :crazy:

hej,
a ja ostatnio sprzatam i sprzatam czasu nie mam zeby do was zajrzec. ale sie rozpisałyscie sorki ale chyba was niestety nie nadrobie:no:

dziś była u nas meza siostry tesciowa z corka (bardzo ciekawska baba)
i zechciało sie jej mała zobaczyć i moja tesciowa jak to moja "kochaniutka" tesciowa prowadzi te babsko na gore a niki spał i była przykryta kocykiem, a ta ciekawska baba zaczeła odslaniać kocyk bo chciała zobaczyc czy duza no i obudziła mi ja a niki ich jeszcze nie widziała i oni ja ze snu obudzili ta sie wystraszyła zaczeła błakać az sie normalnie cała trzesła szok ale byłam zła jak pojechali powiedzialam dla tesciowej ze nie zycze sobie zeby mi przyprowadzała obcych ludzi na gore gdy mała śpi no bo kurcze bez przesady kazdy kto nie przyjdzie to ona predzej na gore prowadzi mowie wam niki ostro sie ich wystraszyła choc ona nowych twarzy sie na ogół nie boi ale to pewnie temu że ze snu ja zbudzili i stali nie znajomi nad nia ja na jej miejscu tez bym sie wystraszyła he:)

reklama
witam nowe mamusie :-)
Mirabelka, się nie dziwie że dziecko się przestraszyło, ładnie spała to babska muszą zaglądać.. moja dzisiaj też jaja odwaliła, przeszkadza je że karmię Oliwierka słoiczkami, bo nie zdrowe, bo chemia... dzisiaj przyszła do niej koleżanka a ja akurat karmiłam małego obiadkiem, wlazły mi dwie do pokoju by zobaczyć jak je i teściowa taki tekst "no wiesz, ale to jedzenie ze słoiczka jest, tak jej doradziłam bo zdrowe, ekologiczne":-):-):-)
Vikamcia, okropnie wam zazdroszczę opalania i takie pogody:-)
Kasiek, zdrówka życzę przy zatokach.
Wampi, gratulacje dla córy:tak:

ale dzisiaj pogoda, nic tylko siedzieć w domu. akurat uczę się fizyki by mojemu gówniarzowi wytłumaczyć bo jutro sprawdzian ma.

Do góry