reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam wieczornie :)
przyszlam z pracy, pogadalam z TZtem i wzielo mnie na sprzatanie, pozmywalam, poscieralam kurze, heh ;)
w pracy dzisiaj w pewnym momencie tak mi sie zakrecilo w glowie, myslalam, ze upadne, roztrzesly mi sie rece i kolana, goraco na twarzy i ucisk na zoladku... to na bank zaden objaw, na to za wczesnie, ale sie zaniepokoilam..

kurcze, probowalam was nadrobic, ale nie dam rady :(

vegas wspolczuje problemow z oczkiem corenki :( na pewno sie przy tym najesz nerwow, oby wszystko sprawnie poszlo w tym Krakowie! swoja droga-moje rodzinne okolice ;) przeslodkie zdjecie w podpisie :)

snoopy Tobie tez bardzo wspolczuje chorego dzieciaczka!

fikusek masz przecudnego synka! :D

aleksandra87 Twoj chlopczyk rowniez kochany! :)

lalus witaj, ja tez dzisiaj dolaczylam ;) trzymam kciuki za staranka! u nas jest identycznie jak u was-pelen spontan bez presji ;)

reklama
hej porannie :)

fikusek ;-)
Vegas trzymam kciuki za małą i czekam na wieści...:*

WITAM nowe mamusie i staraczki ;-) jakos was tak dużo przybyło :happy: :-D ;-)

Ehhh nocki u mnie to juz oki wiec nie ma co pisac, tylko ja zachrypnięta :dry:
Za oknem chmury na zmiane ze sloncem no ale ma dzis padac wiec nie szykuje sie na pikną pogode zreszta i tak w domu siedzimy bo mlody na antybiotyku ciagle, Hania tylko do szkoly jedzie, dzis troszke sie spóźni, bo M jeszcze nie ma- pojechal po opał do tesciow ;]

Dzień dobry, dzień dobry :)
wampi oo to no trzymamy kciuki za córę i za Ciebie, abyś dzień jakoś przetrwała.

A u mnie dzisiaj znowu tak jakoś szaro-buro, słońce świeci, a chmury czarne, jakby burza miała być :errr:

ach u nas pogoda do dupyy , wieje jakos ponuro sie robi Blee ale cóż zapowiadali , i jakos nie chce mi sie z domu wychodzić .
Mały zaraz idzie w kimonko bo wczas wstał i jest do odespania z godzinkę , a jak jeszcze taka pogoda to już wogóle !!

snoopy - oby było coraz lepiej !! Zdróweczka
wampi - czego oni jeszcze w tych urzędach nie wymyslili <szok> a powodzenia dla córeczki
Liza dla was również zdroweczka dużo
milka za pewne jakis objaw był , oby ich więcej nie było .
vegas oby wszystko było dobrze , my mamy okulistę 21 maja ciekawe co powie .

Noja sie biorę zaraz za porzadki dalsze pewnie już świąteczne , maly w szafie mialtornado więc teraz trzeba ładnie poukładać .
A i w nocy zachciało mu sie mleczka o 2.29 :> aach cudnie bylo wstawać i jeszce upodobał sobie mamine łóżko a w nim nogi :)
Milego dnia

Hejka:-D miałyśmy cudną nockę, całą przespałyśmy bez niespodzianek:-D budziłam się tylko jak Ala piła bo miała butelkę kubusia z dziubkiem:-) przez noc wypiła całą butle:-) dzisiaj już troszkę żywsza, ale nie będę chwialiła dnia...

Vegas pić piła cały czas, odwodniona nie jest.
Liza zdrówka dla Mikusia;*
Wampi trzymamy kciuki:-)

Co do pogody u nas też raz słonce takie że wali po oczach a raz szaro...

Dorotar strasznie Ci współczuje mam nadzieje że malutki szybko z tego "wyrośnie"

Liza co pojedziemy to gada że teraz duch je maliny w ogrodzi a to obiad je w kuchni nawet ostatnio spadło to zdjęcie babci a nie wiem jak bo na półce stało;/ Zdrówka dla Ciebie:)

Alula taa poszalałam i dziś żałuję;/

Snoopy rzeczywiście wydaje się mało solidna:) Ale przynajmniej Ala ma zabawkę moja tez by szalał bo lubi Hello Kitty
Mam nadzieje że się obejdzie bez szpitala...

Gosdia
a to dopiero początek akrobacji:p

Laluś witaj pewnie że możesz:)

Fikusek super że wróciłaś:)

Aleksandra hehe to zrobił cioci niespodziankę moja siostra ta młodsza starsza a Domi chrzestna też by nie przebrała ale za to ta młodsza młodsza bez problemu:) A ma 17 lat
Słodki Kacperek:)

Vegas super że na bilansie wszystko ok:) Trzymam kciuki za oczka&&&&

Milka a kiedy powinnaś mieć @?

Wampi powodzenia na pewno czegoś potrzebnego Cię nauczą;/

Uff jak dobrze że umyłam te okna wczoraj... Ale za to dopadło moją najsłabszą stronę zatoki... Musze się wyleczyć bo nie przetrwam weekendu na uczelni;/

kasiek daj spokój jak ja przyszłam to dobrze , że Kacper był w miarę do opanowania :> , ale teraz wiem że nie moge zostawiać go z ciocia na dluższe wyjścia :D , kuruj się na zatokiamol do smarowania , woda morska do nosa i ibuprom zatoki :>

reklama
Do góry