reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi :-( może jeszcze nie wszystko stracone? mam nadzieję, ze jednak uda się coś zrobić i będziesz mogła cieszyć się ze zdrowej fasolki i rosnącego brzuszka, trzymaj sie kochana :*

reklama
EWI mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, pęcherzyk w końcu będzie mial normalny kształt i dzidzia będzie się dobrze rozwijać ;* Trzymam kciuki kochana.

mamusia My już Ciebie tutaj przecież znamy :-p masz drugą córkę? Jak sobie radzicie??

mamusia1994 witaj ponownie....
Ewi Trzymam mocno kciuki
Wy tu o wózkach a ja sie nie pochwale żadnym bo nie mam:-D:-p
Liza zdrówka dla dzieciaczków:)
tak jestem z rocznika 90 w maju kacze 22lata moj maz jest ode mnie o 2 tala mlodszy mieszkamy u jego rodzicow w okolicach bielska podl. jak to z tesciami roznie bywa najgorsze jest to ze do wszystkiego sie wtracaja wszystkiego zabraniaja nawet specerow z nikola bo jest za mała... rodzice meza maja gospodarke i chyba planuja mu ja zapisac ale my jej nie chcemy bo wiadomo jak to jest za krowami nie ma na nic czasu nawet nie mozna pojechac do znajomych spokojnie posiedziec bo zaraz obrzadek itd... aj a najgorsze jest to ze oni nas jak dzieci traktuja nie pozwalaja nam sie wyprowadzic i isc na swoje bo twierdza ze se nie poradzimy a raczej to chyba oni se nie poradza sami z gosp., a tesciowa jeszcze mnie poucza jak mam dzieckiem sie zajmowac nie robtego ani tam tego to rob tak a to tak itd a ja gdy miałam 14 lat to zmarła moja mama i musiałam zajac sie młodsza siostra i dwuletnim bratem wiec wiem co i jak mam robic ale nie ona bedzie mnie pouczac aj

Co to znaczy że nie pozwalają? Wy chyba macie swoje lata:nerd:, o wszystko bedziecie pytac rodziców? Macie swoją małą rodzinę wiec jak dla mnie sprawa jest prosta
dorotar mój młody robił tak samo miał tez przytulanke ale mu nie pasowała, pielucha była lepsza, albo kocyk cieniutki

Kaama, fajny wózeczek... Myślisz, że moja dosięgnie spokojnie do rączek i w ogole?
Kasiek, tesciowa dokuzała? Tym bardziej odpoczywaj ;*
mirabelka, witaj... i współczuje teściowej...
dorotar, jaką on ma fryzure boska na zdjęciach!! ;)
Ewi, trzymam kciuki najmocniej jak się da.

Moja Gwiazda dzisiaj poszła spac po 21 bo miała gości, wpadły kolezanki z Małym jorkiem. Myśle, ze ten pies juta nie dożyje tyle zjadł biszkoptów ;P

fajne wózeczki::)
My naszej kupiliśmy pod choinke i od chrzestnego też dostała, żadnym sie nie bawi,żadnym czasami przejedzie po mieszkaniu i postawi w drugim pokoju.
Nasz bąk dopiero zasnął z resztą to Jej godzinka. a Ja najadłam sie kebabem bo robilismy z R i normalnie ruszyc sie nie moge:-( a potem spodnie za małe...echhh łakomstwo:no:
EWI Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze- pomodlę sę za Was :*
mirabelka a ja z rocznika 91 :-p

umi2 uwierz mi są tacy rodzice, co dziecku nie dadzą dorosnąć nawet jak już ma swoje lata i własną rodzinę. Ja miałam takich rodziców, uwolniłam się od nich dopiero mając 23 lata, tupnęłam nogą i postawiłam na swoim, spakowałam rzeczy i powiedziałam, że się wyprowadzam, dopiero jak mieszkaliśmy na swoim zaczęli traktować nas jak dorosłych i odpowiedzialnych ludzi. Ciężkie życie z takimi ludźmi, ciesze się, że ja już to mam za sobą.

No własnie tupnęłaś nogą i sie wyprowadziłaś:tak:, o to mi chodzi ,a mirabelka pisze, że oni im nie pozwalaja sie wyprowadzić bo jej tesciowie uważają że sobie nie poradzą... ja nie rozumiem co to jest za niepozwalanie:nerd: . Oni są zupełnie dorosli wiec teoretycznie powinni podejmowac własne decyzje, a tesciowie i rodzice są od tego żeby sobie pogadać...

gosidia jej strasznie mi sie jorki podobają ale zamały pies jak dla mnie, zdeptałabym:-D. Zosia pewnie zadowolona była
gosi91 jej ja chce kebaba!!

Mirabelka no to nie zazdroszczę najgorsze jak teście się wtrącają Ty jesteś mamą i wiesz najlepiej co jet dobre dla Twojego dziecka...

Dorotar
słodziutki maluszek:)

Wampi Twój też słodziak:)

Kamma Ale śliczna Jula była;)

Sali moja ma właśnie taki jak w pierwszym linku super się w mamę bawi:)

Ewi no mam nadzieje że będzie jednak dobrze trzymaj się kochana i w miarę możliwości odzywaj

Anetka moja ma właśnie taki jak Twoja tylko różowy:)

Mamusia witaj pisz jak najczęściej:)

Gosdia no czasami dokucza delikatnie mówiąc...:p

Domi już dawno śpi a ja wyskoczyłam do koleżanki na chwilę bo przyjechała z Wawy najgorsze jest to że przed samym snem nie sikała;/

reklama
Hej
Przepraszam że się wcześniej nie odezwałam ale ten szpital mnie wykończył ale nareszcie wczoraj nas wypuścili.Małego tak rozłożył ten rotawirus że szok zaczęło się temp. potem wymioty a na koniec męczyła go biegunka ale juz jesteśmy w domku i wracamy do formy.Niestety jeszcze 15 marca czeka nas szpital ale teraz mam nadzieję tylko 2-3 dni na same badania sie położymy.
Postaram się być teraz na bieżąco ale nie obiecuję już niczego bo w poniedziałek wracam do pracy.

Ewi trzymam kciuki kochana i wierzę że wszystko będzie dobrze.
mamusia ,mirabelka witajcie

Widzę temat wózków na tapecie my niestety nie możemy się pochwalić chociaż Antoś bardzo lubi się bawić wózkami lalkowymi hihi za to on sam ma niezłe ''wozy'' ale niestety nie wózki.

Do góry