reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka wiesz ze chyba nawet troche pomaga,ale podejrzewam ze masaz bardziej pomoze:)

tez slyszlam o Madzi ,no az sie serce kraja! jak mozna byc na tyle podlym i cos takiego zrobic!!! Oby wszytko dobrze sie skonczylo i rodzice jak naszyciej odzyskali Madzie cala i zdrowa

reklama
Liza ja ma nadzieje ze lekarka jednak trafila bo wywiadu nie robila ot tak dala te:dry:tylko wysyfia mnie ale nie wiem czy tak moze byc od tabletek
Kama avent mielismy ale wogole nie chcial, musialam oddac kolezance, przechodza tylko nuk i lovi ale juz zalapal. Mialam tez tt ale srednio ssal:confused:
Wlasnie go uspilam, lece sie kapac;-)

ROX najważniejsze żebyś zaliczyła wszystko i żebyś uporała się z problemami... Ale fajnie jak tak czasem się odzywasz:tak:.

Ależ tu dzisiaj spokój... hehe, patrząc na ostatnie dni to normalnie jakby forumowiczki nam pouciekały

Anetka- wiem,ze jest tran jakiś truskawkowy czy coś. Ja nie kupowałam,bo Adaś mi pije bez smakowy. Jego kusi to,ze ja mu mówie,ze nie będzie chorować,ze to soczek z rybki i jest zdrowy. Namawiać go nie musze,bo codziennie sam mi przypomina. Jemu to smakuje. Na początku mówiłam popij sobie soczkiem jak ci nie smakuje, a on wcale się nie spieszył. Jakos lubi. Ja nie mam odwagi. Łykałam w ciąży tabletki z kwasami omega i ciagle mi się rybą odbijało. Teraz myślę o zakupieniu tranu w kapsułkach to jakos bym zniosła-ale pic nie bardzo.
Adaś mi śpi od ponad godzinki, pewnie pośpi do rana. Temperature ma wciąż powyżej 37. Wyżej nie podskoczyło. Mam nadzieje,ze to zwykłe przeziębienie.

hej :-)

co ja widzę :-p
no myrsini mam ndzieję ze dalej to już się dobrze potoczy :sorry: :tak:
aha a co do zazdrości.. to ja Ci zazdroscić mogę jedynie pogody .. nic więcej :-D hahaha

dziewczyny nadrabiałam po łebkach .. zdrówka dla was wszystkich ....
a co z Madzią jaka madzia??
kurde jakieś g*(**( wpadło mi pod przycisk A i mi się blokuje.. będe musiała rozbroić klawiaturę :-p

dobra uciekam kąpać małe :-)

ViKamcia w Sosnowcu mama spacerowała z dzieckim nagle ktoś ja zaatakował i porwał 6 miesieczna córcie z wózka;((
Ja ryczałam jak wół jak sie wczułam w ich sytuacje to jest niewyobrazalne;(((((

Ostatnia edycja:
ViKamcia w Sosnowcu porwano matce z wózka6 miesięczną dziewczynkę. Jak oglądałam fakty to prawie się poryczałam, aby się odnalazła.

reklama
Snoopy, to pewnie Twoja Ala nauczyla tez pluć moja Zośkę:p
Anetka, ostatnio nawet reklamowali jakieś trany smakowe. Tak jak Lenka mowi, jest truskawkowy i jakis jeszcze. Ja nie lubię tranu bo mi się rybą odbija, ale to po kapsułkach.
Lenka, zdrówka dla synka!!
Rox, powodzenia. Dasz radę na pewno!!

A jeśli chodzi o to porwanie to coś strasznego... Nie wyobrażam sobie nawet co jej rodzina musi czuć.... Ludzie są gorsi niż zwierzęta... Mam nadzieję, że się odnajdzie,

Do góry