reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja mam 24 a siorka 20 i sie dogadujemy teraz jak nigdy, zawsze mogę na nią liczyć, wyzalic sie itp... ze starsza sis różnie bywa ma 32 lata... Ale ona w ogole dziwna zawsze byla :-D u mnie jak bedzie córcia Też Ala będzie się na bank dogadywała;-) bo ona jest za siostrzyczką, wszystkie sukienki za male i tuniki chowa ze mną do podla i mowi ze dla dzidzi jej bedzie:-D
Ja dla moich najstarszych braci tez gówniara jestem tomek ma 38 a grzesiek 36 tak jak mój M a dla niego gówniarą nie jestem:-D wiadomo przyrodnie rodzenstwo to i relacje inne, ja tak patrze na nas i inne takie rodzenstwa to ja sie z nimi lepiej dogaduje, rozumiem czy nawet latwiej mi gadac niz z moim normalnym bratem ktory ma 23..... eh porazka w ogole z niego ale to juz wiecie:-D

liza szczuplejsza?? noooo nieeee :-p
a nos mam taki szeroki niestety :-]
Kamcia o takk ;-) ja mam szeroki nos :-D taki kartoflowy jak to mówie, i do tego zadarty :-D
Snoopy to masz braci w inentycznym wieku jak moi :-D 38 i 36;P:-D

Kurcze Daniela bierze cos... mówił ze ucho go boli, dalam mu kropelke do uszka i widze zasnol :szok: :-(

Ostatnia edycja:
Wampi Ciebie też obserwuję:nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

Rox współczuję kontroli;/

Ja mam dwie siostry jedną 2 lata młodszą to ciągałyśmy się za włosy teraz mamy super kontakt tyle że ona jest specyficzną osobą...:p A druga dokładnie młodsza 7 lat i 2 dni:) I jest tak ooo nie za dobry tern kontakt

Ja rodzeństwa nie posiadam ;-) i zawsze było mi z tym baaaardzo dobrze :tak:mam 2 przyrodnie siostry widziałam je raz w życiu 6 lat temu jak byłam u ojca w Stanach na wakacjach, Nicole ma 12 lat a Jackline 8 lat kontakt jest zerowy, więc nie mogę się wypowiedzieć o naszych relacjach :tak:

Kamcia fajnie fajnie wyszło :-)

Liza zdrówka dla Danielka.

A ja wybieram się z Julką na podwórko i nie mogę się zebrać, strasznie żałuję że nie kupiłam sanek z pchaczem, mam zwykłe takie że ciągne je za sobą, Julka ostatnio ubzdurała sobie że jak sanki jadą to też mozna schodzić i teraz muszę mieć oczy dookoła głowy :dry:

Liza, a wyrosły Ci zęby madrości? Ja kiedyś czytałam, że bóle migrenowe moga być od niewyrżniętych ósemek. Ale nie wiem czy to prawda. nigdy się z nim nie sppotkalam.
Kasiek, to niezły masz kierunek tych studiów i zdolna babka z Ciebie.

Co do dzieci to ja póki co nie chcę:) Może kiedyś... I chciałabym drugą córkę.
A jeśli chodzi o moje rodzeństwo to mam siostre 34l, brata 33lata, i młodszą 18l będzie miec za 4 dni. Najlepiej dogaduje się z młodsza. Starszą widze co dzień ale mnie wkurza strasznie, ale to nei na główny.... Brat.... hm... nie pamiętam nawet jak wygląda... Nie no zartuje ale ostatni raz widziałam go w 2 dzien swiąt a mieszka 10 min samochodem od nas...

Musze też spróbwac tego awatara zrobic ;d ciekawe czy bede podobna. Moja znowu śpi. Dzisiaj moja mama z nią zostaje wieczorem to ładnie da JEJ W kośc. ;)

Dziewczyny @ przyszła i jakos mi dzisaj tez się nic nie chce. Czytam Was , ale co chce napisac to znowu do czytania duzo:-)

A ja sama nie wiem co do dziecka , raczej nie chce zeby Zuzia była jedynaczką ale narazie nie planujemy , jak bedzie wpadka to bedzie chciana wpadka:")Chcemy wyjsc troche z długów, pozwiedzać troche , mamy jakieś swoje plany co do Zuzi

Kamcia fajnie Ci to wyszło , ja zaczęłam ale cos mi nie szło

a u nas przez chorobę zaczełam zakładać pampa Zuzi , ale znów zacznę żeby nie chodziła przez cały dzień , no a na nocki to ona raczej nie przygotowana jest żeby bez pampersa

Vikamcia czesto za pozno zauwaze ze mam capsa właczonego i nie chce mi sie na nowo pisac;)Wybacz;P

Liza ja nie mam braci,a juz na pewno nie dwóch starszych;)

reklama
Anetka czy ja wiem, mam brata 12 lat i tez sie dogaduje, szaleje za malym ciagle dzwoni a siostra nie, zawsze ze mna trzymala a teraz jest zazdrosna nawet zabawek nie chciala oddac malemu pomomo ze byly na strychu
Kamcia no to tata sie postaral;-)ale sporo znam takich przypadkow:-D
Kama wspolczuje takich relacji z mama i ojcem ale wazne masz swoja szczesliwa rodzine
Wlasnie wrocilam ze sklepu zapomnialam kupic malemu mleka, pogonilam Ł;-)

Do góry