reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek ja zawsze robie jednodaniowy obiad, gdy jest zupa nic wiecej nie robie i odwrotnie;-)co do oduczania pampersow, jak wiecie nie jestem doswiadczona:-D wg mnie chyba masz jeszcze troche czasu na oduczenie a co do picia tez bym dawala:tak:as na noc grzejnik zakrecam, spie w koszulce a i tak pije ze 4 razy;-)
Marysini ja o ciazy doqiedzialam sie w listopadzie na samym poczatku, na sesji ludzie podejrzewali, slyszalam jakl za moimi plecami gadaja albo pokazuja a na dobre kazdy widzial na poczatku marc;-)a ;-)wykladowcy pozwalali mi chodzic podczas zajec gdy mnie plecy bolaly czy zakladac nogi na krzeselko ale od konca marca nie chodzilam, pozniej pojawilam sie na egzaminy
Snoopy szalona kobieto, co ?Ty masz takie parcie na corke?:-D
pisze tego posta godz i dokonczyc nie moge bo maly szaleje, gdy zasnie odpisze reszcie

reklama
anetka no bierzesz proszki anty trudno sie nie domyslec ze oboje nie chcecie narazie dzidzi ;-)
wampi ja na celowniku, a czemuż to ;:-p :-) hehehehe

Jakie fajne wnioski są w zwiazku ze smolenskiem :-D ciekawe skad te dwa wstrzasy... :no:

edit. sali bylam na zastrzyku anty,mial dzialac do konca lutego, ja w polowe lutego bylam u gina zbadal mnie i przepisal mi tabletki cerrazette, @ i zaczelam brac... no i tak sie stalo ze przy tabletkach okresu nie ma, i nie bylo, potem sie okazalo ze czuje cos, zrobilam test i dwie krechy :tak:
No z Mikim karmilam piersia brałam azalie i tez okresu nie mialam przez 7 mies ;-)

Ostatnia edycja:
sali nie musisz krzyczeć :-p wszyscy widzą ze piszesz ;-)
ja tam kupowałam 2 paczki pampersów.. przez pierwsze 3 miesiące :-) później już tylko jedną :-p
no i mleko jedno bo Vi piła zwykłe :-)
tak więc ... źle nie było... :-p a siostry razem beda się bawić i nie bedzie sie taka jedynaczka nudziła :-p ooo tak :-D

haha zrobiłam swoją twarz :-D az mój powiedziłą ze podobna:-pa wy co myslicie??
wzięłam poprawkję na nos :-p

kamila.png

Ostatnia edycja:
Anetka u mnie Ł nie chce slyszec o 2 dziecku, w sumie ja tez;-)chcialabym taka roznice jak u Wampi a nawet i wieksza moze byc tak do 10 lat;-)

Anula ja to bym nie chciała takiej różnicy.. między mną a moim bratem jest 8 lat,a właściwie prawie 9 bo ja za stycznia a on z końca października (ja jestem starsza) i nigdy sie nie dogadywaliśmy :no: on teraz w tym roku będzie miał 14 lat, jest w takim głupim wieku i ciągle mnie wkurza swoim zachowaniem :-p

reklama
Do góry