reklama
Paulina.oo
Zaciekawiona BB
Tak, więc zaczne od krótkiego przedstawienia mojej skromnej rodzinki ;p
Jesteśmy z Warmi, dokłądnie okolice Olsztyna. Mam 19 lat, synuś już narodzony i to dość dawno, bo 14 maja 2009 .
Widzę, na forum bardziej przewaga ciężarnych :-)
Jesteśmy z Warmi, dokłądnie okolice Olsztyna. Mam 19 lat, synuś już narodzony i to dość dawno, bo 14 maja 2009 .
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Ania no ta to loteria, jeden będzie pił do nie wiadomo kiedy z butli i będzie miał proste zęby a drugi dzieciak chowany tak samo będzie miał już ogromne problemy lepiej nie kusić losu ;-)
Paulina witaj :-) przewaga ciężarnych? aktualnie na "stanie" mamy chyba 2wie (jeśli którąś pominęłam to wybaczcie)
Paulina witaj :-) przewaga ciężarnych? aktualnie na "stanie" mamy chyba 2wie (jeśli którąś pominęłam to wybaczcie)
Tak, więc zaczne od krótkiego przedstawienia mojej skromnej rodzinki ;p
Ja mam narodzone z maja 2008r i nienarodzone z czerwca tego roku w brzuchu do tego pasierba z listopada 2002r o najwiekszym dziecku nie wspomnę bo ma juz 36l tak wiec niezlą gromadka sie opiekuję;-)
KAMA też więcej doliczyc się nie mogę ;-)
Kurcze uciekam spac... Młody mi się przebudził... Cały mokrusieńki... Przebrałam go i śpi dalej... A gorączki nie ma... Włosy to jak spod prysznica.. A mi ciągle zimno... Herbate wypiłam, grube skarpetki ubrałam i dalej zimno...A mam tutaj 23-24st...
Kurcze uciekam spac... Młody mi się przebudził... Cały mokrusieńki... Przebrałam go i śpi dalej... A gorączki nie ma... Włosy to jak spod prysznica.. A mi ciągle zimno... Herbate wypiłam, grube skarpetki ubrałam i dalej zimno...A mam tutaj 23-24st...
pinky sky
Fanka BB :)
Mała czarna mam nadzieje że obejdzie się bez tego wszystkiego...
Wampi wiesz to nie musi być oczywiście regułą ale moja siostra zaczęła mieć problemy ze stałymi...
Paulina ciężarnych e tam na tym wątku nie akurat tylko dwie Jesteś z tatą syncia?? Moja tez z 2009 ale z październiak dopiero bardzo młodą mamą byłaś
Wampi wiesz to nie musi być oczywiście regułą ale moja siostra zaczęła mieć problemy ze stałymi...
Paulina ciężarnych e tam na tym wątku nie akurat tylko dwie Jesteś z tatą syncia?? Moja tez z 2009 ale z październiak dopiero bardzo młodą mamą byłaś
reklama