reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A wiecie,że ja butelkę doiłam mając 6 lat i ząbki mam proste:-p
Od razu odpowiem za wczasu-mój młodszy braciszek pił mleczko,więc ja razem z nim:-p

reklama
Tak, więc zaczne od krótkiego przedstawienia mojej skromnej rodzinki ;p
Jesteśmy z Warmi, dokłądnie okolice Olsztyna. Mam 19 lat, synuś już narodzony i to dość dawno, bo 14 maja 2009 .
Widzę, na forum bardziej przewaga ciężarnych :-)

Paulina czy ja wiem czy przewaga ciężarnych? Raczej nie:-p
To nasze dzieci w równym wieku :tak: moja urodziła się 4 maja 2009 ;-)

Ania no ta to loteria, jeden będzie pił do nie wiadomo kiedy z butli i będzie miał proste zęby a drugi dzieciak chowany tak samo będzie miał już ogromne problemy :tak: lepiej nie kusić losu ;-)

Paulina witaj :-) przewaga ciężarnych? aktualnie na "stanie" mamy chyba 2wie :-D (jeśli którąś pominęłam to wybaczcie)

Kama pewnie,ze lepiej nie kusić.A nóż widelec się trafi i już człowiek zły na siebie,że to przez butelkę.Mój Mariusz butli nie używał za długo,chyba do 1,5 roku,a zęby krzywe:-p

Tak, więc zaczne od krótkiego przedstawienia mojej skromnej rodzinki ;p
Jesteśmy z Warmi, dokłądnie okolice Olsztyna. Mam 19 lat, synuś już narodzony i to dość dawno, bo 14 maja 2009 .
Widzę, na forum bardziej przewaga ciężarnych :-)

Ja mam narodzone z maja 2008r i nienarodzone z czerwca tego roku w brzuchu:-D do tego pasierba z listopada 2002r :-D o najwiekszym dziecku nie wspomnę bo ma juz 36l:-D tak wiec niezlą gromadka sie opiekuję;-)

KAMA też więcej doliczyc się nie mogę ;-)

Kurcze uciekam spac... Młody mi się przebudził... Cały mokrusieńki... Przebrałam go i śpi dalej... A gorączki nie ma... Włosy to jak spod prysznica.. A mi ciągle zimno... Herbate wypiłam, grube skarpetki ubrałam i dalej zimno...A mam tutaj 23-24st...

Mała czarna mam nadzieje że obejdzie się bez tego wszystkiego...

Wampi wiesz to nie musi być oczywiście regułą ale moja siostra zaczęła mieć problemy ze stałymi...

Paulina ciężarnych e tam na tym wątku nie akurat tylko dwie:p Jesteś z tatą syncia?? Moja tez z 2009 ale z październiak dopiero bardzo młodą mamą byłaś:)

reklama
Kasia ja mam tak samo, 24 stopnie w mieszkaniu, P to najchętniej okno by otworzył, a ja się kocem przykrywam, bo mi zimno :sorry2:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry