reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
I ja się witam :-)
Rox cyc do przodu!!
Gosdia mam nadzieję że D przez 3 tyg. zatęskni tak mocno, że już zawsze będzie za Tobą z wywalonym jęzorem latał I gratuluję zaliczenia.
Mała_Czarna śliczna Patrynia :* Julka też miała fazę na moje garnki, na święta dostała swoją kuchnię z zastawą i od mojej trzyma się z daleka ;-)
Cały czas wyglądam przez okno i chyba wyjdziemy dzisiaj na trochę wymrozić wirusy
Rox cyc do przodu!!
Gosdia mam nadzieję że D przez 3 tyg. zatęskni tak mocno, że już zawsze będzie za Tobą z wywalonym jęzorem latał I gratuluję zaliczenia.
Mała_Czarna śliczna Patrynia :* Julka też miała fazę na moje garnki, na święta dostała swoją kuchnię z zastawą i od mojej trzyma się z daleka ;-)
Cały czas wyglądam przez okno i chyba wyjdziemy dzisiaj na trochę wymrozić wirusy
Liza
Witajcie...
Nie ma zycia we mnie, juz niewiem sama, w nocy zaczelo mnie mulic, a dzis rano biegunka ;/ wrrrrrr... ehhh
rox trzymaj sie. ..
sorry ze wiecej nie pisze ale ide sie polozyc... :-(
Nie ma zycia we mnie, juz niewiem sama, w nocy zaczelo mnie mulic, a dzis rano biegunka ;/ wrrrrrr... ehhh
rox trzymaj sie. ..
sorry ze wiecej nie pisze ale ide sie polozyc... :-(
Liza
Rox i tak masz myslec hehe ten cyc do przodu mnie rozsmieszyl ;-)
Wzielam Enterol, mam nadzieje ze mi przejdzie porazka ;]
Wzielam Enterol, mam nadzieje ze mi przejdzie porazka ;]
umi2
rox dasz rade! Kto jak nie Ty?
gosidia nie płacz przez głupka, jeszcze przyjdzie do ciebie jak bedzie czegos chciał... Ale domyslam sie że cie wkurza że jak ty coś chcesz to jesteś ignorowana to na pewno boli.
mała_czarna super masz córe
dorotar bo to tak czasem jest że człowiek sie nie zastanowi a potem klops, ale jestesmy tylko ludźmi przeciez
KasiekF nasze chłopaki widze działają na podobnych bateriach ja tez podczas koledy nie miałam nic do gadania, młody czuł sie jak prawdziwy gospodarz domu
edit Liza ty to masz pecha może od Mikiego złapałaś? Zdrowia
gosidia nie płacz przez głupka, jeszcze przyjdzie do ciebie jak bedzie czegos chciał... Ale domyslam sie że cie wkurza że jak ty coś chcesz to jesteś ignorowana to na pewno boli.
mała_czarna super masz córe
dorotar bo to tak czasem jest że człowiek sie nie zastanowi a potem klops, ale jestesmy tylko ludźmi przeciez
KasiekF nasze chłopaki widze działają na podobnych bateriach ja tez podczas koledy nie miałam nic do gadania, młody czuł sie jak prawdziwy gospodarz domu
edit Liza ty to masz pecha może od Mikiego złapałaś? Zdrowia
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witajcie :-)
widze że mamy nową mamusię :-) witaj..
idę was ponadrabiać... wczoraj zaczęłam ale tak szybko jak włączyłam bb tak szybko zasnęłam :-(
no masakra jakaś
u nas słonecznie i ciepło :-)
dziewczynki szaleja na maxa... normalnie oczy dookoła głowy
widze że mamy nową mamusię :-) witaj..
idę was ponadrabiać... wczoraj zaczęłam ale tak szybko jak włączyłam bb tak szybko zasnęłam :-(
no masakra jakaś
u nas słonecznie i ciepło :-)
dziewczynki szaleja na maxa... normalnie oczy dookoła głowy
Kamiśka :)
Liza oby Ci szybko przeszło...
Umi łuhuu... widzę nowy suwaczek się pojawił zdradź Nam kilka szczegółów ;-)
Umi łuhuu... widzę nowy suwaczek się pojawił zdradź Nam kilka szczegółów ;-)
reklama
Witam
Byłysmy na kontroli jest lepiej ale antybiotyk jeszcze przez tydzien i do tego inchalacje. Ale jestem dobrej mysli.
Liza zdrówka*
Rox ty taka babka jestes ze napewno sobie poradzisz
Umi ale to juz jakiś krok do przodu
Gosida wyobrazam sobie co czujesz, moj tez czasem jak cos powiem to mam dosc wszystkiego.
Kama i co byłyscie na dworze???
Byłysmy na kontroli jest lepiej ale antybiotyk jeszcze przez tydzien i do tego inchalacje. Ale jestem dobrej mysli.
Liza zdrówka*
Rox ty taka babka jestes ze napewno sobie poradzisz
Umi ale to juz jakiś krok do przodu
Gosida wyobrazam sobie co czujesz, moj tez czasem jak cos powiem to mam dosc wszystkiego.
Kama i co byłyscie na dworze???