reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzięki dziewczyny. Niunia poszalała z chrzestną, mały małą fazę spania, bo dziś w dzień nie chciała spać bo rano do 8.30 spała i po 15 ją wzieło ale jej przeszło i znowu szalej a mały jak to mały śpi. Już po gościnie i prawie po świętach, ech leci ten czas,a teraz znowu ją spanie bierze ale teraz to już nie pozwolę by mi padła, musi wytrwać przynajmniej do 19. a co tam dorzucę wam jeszcze trochę fotek właśnie zrobionych::

DSC09264.JPGKacperek z babcią
DSC09271.JPGDzieciaczki z cioteczką
DSC09278.jpgKacperek
DSC09279.jpgJa z Amelka i jej chrzestną
DSC09280.JPGMoja przyjaciółka-jak siostra
DSC09329.JPGZ prezentem od cioci
kkn.jpgAmelcia
page.jpgAmelcia z chrzestną

reklama
Dorota cudne fotki, ale Amelka jest ładniutka:-) Jakkolwiek to brzmi mam słabość do blondyneczek:-D No faktycznie Kacperek ma bujną friz:-D A skąd pomysł na imię Kacperek? Dość popularne. Jak moi bratankowie się rodzili /5 lat temu/ to nie było to jeszcze popularne i jeden z nich się nazywa Kacper, a teraz co rusz jakiś Kacperek:-)

dorotar naprawde niezle te wloski :) moja lysa jak kolano :-D
vegas fajnie Ci ze do pracy idziesz, choc pewnie Ty sie nie cieszysz.
wampi u nas tez tylko my i tesciowie wiec bez szalu. w wigilie jadlam kanapki z serem bo w zasadzie nic innego nie moglam... jakos dziwnie szybko i bez atmosfery te swieta zlatuja

Herbata ja się cieszę, że idę do pracy:-) Bo wiadomo za darmo nie pracuję. Ale ubolewam, że pół dnia znowu bez Perły a z rozłąką już u mnie gorzej;-) A jak Twoja Marlenka?:-) Pamiętam dokładnie jak Martysia miała 2 miesiące bo wtedy wreszcie zaczęła ładniej sypiać:-p No i karuzelka wtedy odgrywała ważną rolę w jej życiu:-)

Kurcze J. z teściową w szpitalu bo od paru dni miała za wysokie ciśnienie i spore bóle głowy.. Musi tam zostać na kilka dni. Są wyniki krwi już, ale J. jeszcze nie drynkał co i jak z nimi..

Martynka jeszcze szaleje, ale myślę, że za max kwadrans będzie już w wyrku;-)

VEGAS imię Kacperek mąż wybrał, ja wolałam Kubusia ale już się przyzwyczaiłam. A mąż wybierała dla drugiego dziecka bo ja jeszcze przed pierwszą ciążą chciałam mieć Amelkę jak bym miała mieć córkę i wogule to był temat dla mnie bezdyskusyjny.

Eh smutno mi...... Teściowa okazało się ma krwawienie podpajęczynkowe.. wcześniejszy lekarz badał ją na nadciśnienie a nie z tym miała problem największy!:wściekła/y: Kiepsko z nią, jest zagrożenie życia a dopiero jutro okaże się czy ma tętniaka czy nie..:-:)-( Oby nie.. A jak tak to operacja.. Masakra............:-:)-(

Witam.

W końcu napisze coś sensownego.
Vegas Słodko Martynka wygląda w tej sukieneczce.:tak:
Dorotar witam, my się jeszcze nie znamy, sto latek z okazji wczorajszych urodzin. fajna z was rodzinka.
Snoopy tak mi kiedyś umknęło i miałam się Ciebie zapytać, gdzie dokładnie mieszkasz? Ja w Łomży ostatnio bywam czasami.:-D.

no a u mnie wigilia w domku, dzieci z prezentów zadowolone, pierwszy dizeń świąt w gości do mojej mamy a wczoraj calutki dzień w domku.

No i poświetach ja kompletnie nie rozumie jakim cudem człowiek iesiąc sie przygotowuje na te 3 dni które mijają jak 3 godziny:eek:.

Vegas oby to jednak nie był tetniak, trzymam mocno kciuki!
dorotar ale masz cudne dzieciaki:tak:

reklama
Hej poświątecznie..
Dorotar super fotki.
Vegas wspolczuje i oby bylo wszystko dobrze... :* trzymajcie sie...

U nas w Wigilię Miki robil akcje, grzebal w buzi wiec ząbki osttanie ruszyly ;/ Z prezentów zadowolone ogolnie wiec oki.
Czlowiek przejedzony ;P i racja umi jak ida swieta to sie ciagnie a one same jak 3h trwają;P tak szybko lecą.. ;]
Zmeczona po nich jestem jeszcze bardziej ;P
Chrzestny do Mikolaja ma dzis przyjechac jeszcze bo w swieta pracowal i tk sie nie udalo mi zajechac ;]

Do góry