reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie z rana.
Witam nowe mamy.

snoopy wspolczuje ciazowych dolegliwosci, oby szybko minely ;/ ja tez mialam w kazdej ciazy zgage, mleko zimne pilam litrami:tak:
Vegas dokladnie;-)
Fikusek zdrowiej nam!

Hania w szkole, kolejny denny dzień:dry:

reklama
KONICZYNKA- chodzi Ci o 3 kaczki które ciągniesz za sznurek? Julka dostała je rok temu od chrzestnej nie warte chociaż w 1% swojej ceny :no:Powodzenia w podjęciu dobrej decyzji apropo pracy :tak: SNOPY- współczuje. Ja praktycznie całą ciążę mialam zgagę, non stop łykałam Rennie. Witam nowe mamuśki :-)

Hejka...
Mlody w przedszkolu... A ja się zbieram do porządków świątecznych, potem na zakupy bo gołąbki musze zrobic... 60szt moja rodzinka sobie zaklepała:sorry2::szok:. Bede walczyc... Dziś mnie w końcu nie mdli ale boli mnie w lewym boku (niewiem nerka, jajnik, korzonek- czym ich bóle się różnią?)

Pozatym czuje się jakby mnie ktoś zżuł i wypluł... eh, motywacji brak....

SNOOPY mi pomagało mleko, i migdały podobno są też dobre...

WAMPI współczuje choróbsk... Ale niestety pogoda nie sprzyja wyleczeniu dzieciaczków... Mój też pokaszluje (przy zmianach temperatur, jak na dwór wyjdziemy a potem jak wejdziemy do pomieszczenia, i wtedy katar się załącza też troche). Zdrówka dla was kochane

MŁODA, HERBATA gdzie jesteście?

Dzisiaj młody był zadowolony bo w końcu jego kuzyn przyszedł do przedszkola... Tak więc myśle że jutro chętnie poleci, bo dzisiaj wstawac nie chciał, ale w sumie do przedszkola biegł prawie całą droge...

Moje dziecie przeklina, jakiś czas mu się zapomniało a teraz znowu, ja użyje słowa kurcze, ja piernicze ale k**wa mac?!!!! Ostatnio rozmowa z moją mamą
-Babcia gdzie wy tu choinke postawicie, bo jamiejsca to tu nie widze
-Nie wiem wnusiu pewnie na suficue
-(a on siedząc na jej kolanach, zaczął się klepac po kolanach i wołac) Na suficie, k**wa mac na suficie.:szok::baffled:.

Albo jak M strofuje:
M wraca z pracy i zaczyna się do niego wygłupiac a on do M: Tata nie rób z siebie pawiana:szok::szok::szok:.

Kurcze przeraza mnie troche te jego słownictwo:szok:.Jakieś pomysły na wyciszenie tego?

Miłego dnia kochane

Witam sie w nienajlepszym nastroju....
Kuba coś zaczoł mi gorączkować i ma suchy kaszel.... oby sie na tym skończyło...
Witam nowe mamusie :):):)
Umi chyba jednak nie bedziemy malować , gadałam wczoraj z M i powiedziałam mu że to nie ma sensu... i po długiej dyskusji doszliśmy do wniosku że bedziemy malować po urodzinach Sebusia :)
Snoopy współczuje zgagi.... ja od 7 miesiaca spałam praktycznie na siedząco bo tak mnie zgaga meczyła, a mi nawet rennie nie pomagał :(
Kasiu na takie teksty najlepiej nie reagować, przechodziłam to samo z Sebą....

Snoopy ja też miałam zgagę ale na końcówce i ja mleko piłam z lodówki. Może spróbuj jakieś lekkie rzeczy jeść na kolację:)

Vegas ja u mojej wyczaiłam dwie dolne 5 ale jakoś tak normalnie się zachowuje na szczęście:)

Gosdia
a co pół drinka Cię łamie??

Koniczynka powodzenia w szukaniu:)

Liza ja też ma humor wisielczy aż sobie w ramionach C popłakałam dzisiaj;/

Wampi ja spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego:) Ale oprezentowałaś się:) Fajnie fajnie:)

KasiaF
no to dobry ten Twój mały przecież już mu przeszło;/ musisz przeczekać znowu i mówić że to brzydkie słowa. Powiedz mu że Mikołaj wszystko widzi i prezentów nie będzie:p

Patrycja mi to nawet nie chciałoby się brać za malowanie w zimę;/ zrobimy to na wiosnę jak cieplej się zrobi zdrówka dla Was:)

U mnie z humorem dziś tak oooo męczy mnie sytuacja z teściową jestem między młotem a kowadłem aż się popłakałam dziś nie mam wcale ochoty na te święta... Tyle roboty a nie wiem za co się wziąć najchętniej pojechałabym do mamy tam to się czuje klimat wczoraj na skype pokazywały mi z siostrą jakie pierniczki zrobiły ze skórką pomarańczową wszystko pięknie przystrojone... A tu teściowa szczypie się z każdym groszem chociaż wcale aż tak nie musimy i tylko praca praca i robić i robić.... W wigilię pewnie będzie latała z łą bo umiera i w ogóle jakby nie mogła sobie darować tej wigilii i n ie czesać klientek do 15....

Hej, hej:-D
Kasia u mnie Ala też przeklinała i czasami teraz też jej się zdarza ale to przez moja boską bratową ktorą sadzi jak ulicznica jakaś... chyba innych słow nie zna:baffled: ja z nią rozmawiam normalnie, dziadkowie i M tez i jest prawie zniwelowane... Mówię wam wstyd kogo kolwiek zaprosić bo ona się wcale nie wstydzi tego że taka jest...
Wampi co do przeziębienia u mnie Ali pomogł sanostol, zasmarkana chodziła a dziś już super, za to ja zdycham... a jeszcze dziś do gina musze podbić bo zwolnienie ze zla data mi wysawil... miał dać do 1.01 a dał do 1.12.2012:-D a buty w naprawde niezlej cenie!!!!!!:-)

kasia88 wspolczuje Ci teściowej... Z tym szczypnaniem się moja jest podobna...

Ostatnia edycja:
Hej kochane:) Do mnie dotarło że już niedługo będę na porodówce... :szok: masakra:no: ja się boję... czy wszystko będzie wporządku...

mazia nie bój się ja bym się na Twoim miejscu cieszyła, że już niedługo przytulę moje najmniejsze szczęście... Chcesz możemy się zamienić bo ja juz bym chciała być na końcówce:-D ciesz się zamiast się bać, popatrz na ubranka, łóżeczko i wszystko co masz mnie to tak kreciło że czułam się jak w niebie a teraz Ala już pannica a niedawno noworodkiem była... na wspominki mnie wzieło:-D

powiem tak ból zęba jest gorszy i boleśniejszy niż poród:-D

dorota witaj
kasiek w spory rodzinne nie warto sie mieszać:-p bo powiesz 2 słowa za duzo i wyjedzie ze to ty jestes ta zła
vegas o widzisz jak super Martynka wytrzymala:tak: tez miałam kiedys taka sytuacje, zorientowałam sie w sklepie ale tez sucho było
konniczynka moze przeczekaj grudzień a w styczniu podejiesz decyzje co do pracy. Moze to tak ze masz za duzo na głowie i dla tego praca przesała sprawiać frajdę
Liza nie poznałam Cię:-D myslałamm że ktoś skopiował suwaczki twoich maluchów dopiero po chwili zobaczyłam twój nick:-D
mazia91 faktycznie ale zlecialo! masz juz wszystko dla dzidzi?
pati my tez mielismy malować na wakcjach u nas w pokoju ale uznalismy ze przy kacprze to bez sensu i bedziemy malowac w przyszłym roku. Młody juz mniej babrze po tych scianach wiec pewnie nasza robota nie pójdzie na marne
KasiekF nie zwracać uwagi, albo dawac kary... Ja niektóre rzeczy u Kacpra ignorowałam a jesli to nie przynosiło skutku to dawałam kare i takim oto sposobe oduczył sie muwic kur*a mac i dupa... Wiadoo czasem z czyms wypali ale jak nikt nie zwróci uwagi to zapomina

reklama
Do góry