reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasia u mnie Ala czekała az do 16 jak dostała kucyka to zwariowala:-D no i kucyk z nami spi, moi rodzice mowili jej ze jej narobi do lozka a ona na to:"to niemozliwe on jest plastikowy":-D:-D:-D:-D

Tez jakoś nie mogę zasnąć... chciala bym juz zacząc cos kupywac dla dzidzi ale nie wiem czy chlopczyk czy dziewczynka... na moje oko Marysia ale M chce sie jeszcze wstrzymac.

reklama
SNOOPY wiem jaka to pokusa coś kupic, nie krępuj sie, nie musisz przecież kupywac czegoś różowego w kwiatki albo niebieskiego w samochody... My z M dowiedzieliśmy się dopiero w 7mieś co będzie a wyprawka była prawie skompletowana

Miałam pytac: czy ktoś wie gdzie się podziewa EWI? I VEGAS? VI Kamcia też ucichła...

Mój D. to allegro itp śledzi kiedy tylko może :D
I kochanie a wiesz tu jest taki fajny leżaczek,kochanie a moze taki wózek.?
hehe
Zwariował na punkcie ciąży. :) Jest kochany.
Ja jestem troszke opanowana. Ale nie powiem kusza mnie sklepy strasznie..
W pierwszej ciąży nie chciałam wiedzieć ale w tej zdecydowanie chcę.:)
Spać nie moge tak jak Wy,chociaż jutro do pracy..:baffled:

ja z Ala dowiedzialam sie dopiero 3tyg przed porodem ze bedzie dziewczynka:-D teraz jakos nie umiala bym sie chyba synkiem zajac a bardzo chcialam chlopca:-D teraz tez chce coreczke i wszystko co rozowe mnie ciagnie:-) po Ali tez mam mnustwo wypasionych ciuszkow czekaly tyle czasu moze sie przydadza....;-)

Preciouse Fajnie macie, mala roznica bedzie;-) ja sie tobie nie dziwie, taka wiadomosc to i ciezko zasnac:-D mnie po 8tyg na ostre spanie wzielo, przed Alicja zasypiałam, 21,22 to ja juz spalam w najlepsze:-D teraz jakos spac nie moge... od kilku dni...

Ostatnia edycja:
Edytowac.? Złe.? To znaczy.?
Jeszcze nie rozpracowałam wszystkiego tutaj hehe.
Przepraszam jak coś.!
A chciałam zapytać, jak zrobić żebym też miała suwaczek wyświetlany za każdym razem.?

A już wiem o co chodzi z tym edytowaniem ok. zrozumiałam,zapamietam :)

Ostatnia edycja:
Hej Laski. Oj kuuupę czasu mnie nie było za co przepraszam, ale przez pracę nie miałam za wiele czasu na neta. Bo wiadomo jak to po pracy, chce się spędzić czas z mężem i córą a jak już córa spała to troszkę netka i do męża do wyrka:-) Nadrabiałam Was powiedzmy dziennie po kilka stron bo nie chciałam by cokolwiek mi umknęło, więc jestem na bieżąco:tak:
Martynka dziś kończy 2 latka:-) O 8.10 dokładnie, 7.12., no ale ja już jestem podjarana tym faktem:-D W zasadzie od wczoraj już bawi się swoim prezentem urodzinowym, mianowicie kuchnią z pralką i zmywarką:-)

Od listopada Malutka cudnie załatwia się do nocnika i na nakładkę:tak: Żadnych wpadek. Tzn. daję jej jeszcze pampka na drzemkę za dnia i na noc, ale jak jest w domciu to biega bez pampka i albo woła, że coś chce albo sama biegnie do nocnika i się załatwia:tak:

Ścięliśmy jej włoski co by miała gęściejsze bo mimo, że miała cudne warkoczyki to cieniutkie strasznie. Nie sposób mieć długie włosy, sposób mieć ładne włosy:-p

Co jeszcze..
W pracy bez zmian większych. Z J. się układa. 10ego wyprawiamy Martynce urodzinki:-) 23ego wybieramy się na wesele:baffled: Akurat zadowolona nie jestem bo szwagier dopiero niedawno się obudził z tym, że się hajta:crazy: Na razie słownie nas zaprosił a gdzie tam zaproszenie:baffled: Niepoważny koleś. Grudzień to miesiąc wydatków a ten jeszcze wypada z weselem.. Masakra.

Witam nowe mamy i spóźnione 100 lat i zdróweczka dla grudniówego również Alanka od Fikuska:-)

Snoopy też mam czuje, że będzie u Was dziewczynka:-D Imiona nawet nawet choć nie całkiem w moim stylu. Ale Alicja super:tak: Leż i nie przemęczaj się co by dzidzi nie zaszkodzić.
Kaamaa to gratuluję postępów z nocnikiem:-)
Elwirka ale Ci Mała rośnie, słodka:-)
Młoda to Ty nie jesteś z K.?;*
Liza fajnie, że Hanulka zadowolona z wycieczki:)
Umi chciałabym Cię widzieć w akcji:D:D
ViKamcia fajny ten torcik:)

Teraz już będę na bieżąco:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry