reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fikusek, tylko u mnie taka zima, ze nawet mrozu nie ma i nie wymrozi tych zarazek. Ona miała ostatnio katar i kaszel. Miałyśmy przyjść 13 ale poczekam jeszcze tydzien i pójdę 20 chyba, nie chcę jej zaszkodzić tym, ze chciałam byc zapobiegliwa.. Mogło by wymrozić te choroby.

Skończyłam moje ciacho ! :D

reklama
Dziewczyny nie traktujcie przyjęcia do grupy, jako zaszczyt bo to nie o to w tym chodzi, tam dziewczyny są bardzo ze sobą zżyte piszę się rzeczy o których nawet rodzinie się nie mówi, nie chodzi tu o "zasłużenie" tylko na prawdę chce się kogoś bardzo dobrze poznać zanim, sie go dopuści do "zaufanego grona" a takimi gadkami sobie na pewno nie pomagacie, a wręcz przeciwnie, myślę że spokojnie możecie pisać na nowo utworzonym wątku zamkniętym, i tak kiedyś zrobi się takie zżyte grono i nie będziecie potrzebowały innej grupy ;-)

Kama ja Cie rozumiem;-)ale tak szczerze to ja chyba nie mam az takich waznych spraw zeby pisac w gr rownie dobrze moge sie tym dzielic ze wszytskimi na forum;-)
A z doswiadczenia wiem ze z czasem to bun na gr sie skonczy na lipcowkach mamy i juz nikt tam sie nie udziela od dosc dawna

Ostatnia edycja:
Hmmm jakimi gadkami??/Nie rozumiem,temat ciągniety bez sensu...mi tam sie tu dobrze pisze i nawet nie wiem o jakiejś zamknietej grupie...ja mam komu opowiadac o swoich problemach i nie potrzebuje sie zwierzać postronnym osobą wiec spoko loko hehe;)

Kama uważam tak jak Ty, też mamy szansę stworzyć zrzytą grupę ktora w przyszłości pewnie tez bedzie naprawde zamknieta i ciezko nam bedzie kogo kolwiek nowego dopuscic;-)

Ja tam nie mam czego ukrywac, wszystkie jestesmy mlode i mamy rozne problemy da sie to przezyc:-D najgorsze jest otoczenie, ja wychodze z zalozenia ze latwiej jest osobie obcej powiedziec o swoich problemach niz komus bliskiemu kto w zlosci sie wygada....

Ostatnia edycja:
U nas ciężko z zimą, śniegu raczej nie będzie hehe.
Będe pisać w miare możliwości.
Na ile mi praca pozwoli i zmęczenie po niej :baffled:
Dziękuje wszystkim.:) Lepszego prezentu nie mogliśmy dostać ..:)

U nas ciężko z zimą, śniegu raczej nie będzie hehe.
Będe pisać w miare możliwości.
Na ile mi praca pozwoli i zmęczenie po niej :baffled:
Dziękuje wszystkim.:) Lepszego prezentu nie mogliśmy dostać ..:)

Ja po pracy tylko spałam, wstawalam rano kompalam sie i tak w kolko:-D z tym ze ja juz pierwszy trymestr niby mam za soba;-) zalezy od kalendarza:-)

reklama
Do góry