reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fikusek, tylko u mnie taka zima, ze nawet mrozu nie ma i nie wymrozi tych zarazek. Ona miała ostatnio katar i kaszel. Miałyśmy przyjść 13 ale poczekam jeszcze tydzien i pójdę 20 chyba, nie chcę jej zaszkodzić tym, ze chciałam byc zapobiegliwa.. Mogło by wymrozić te choroby.

Skończyłam moje ciacho ! :D

reklama
Dziewczyny nie traktujcie przyjęcia do grupy, jako zaszczyt bo to nie o to w tym chodzi, tam dziewczyny są bardzo ze sobą zżyte piszę się rzeczy o których nawet rodzinie się nie mówi, nie chodzi tu o "zasłużenie" tylko na prawdę chce się kogoś bardzo dobrze poznać zanim, sie go dopuści do "zaufanego grona" a takimi gadkami sobie na pewno nie pomagacie, a wręcz przeciwnie, myślę że spokojnie możecie pisać na nowo utworzonym wątku zamkniętym, i tak kiedyś zrobi się takie zżyte grono i nie będziecie potrzebowały innej grupy ;-)

Kama ja Cie rozumiem;-)ale tak szczerze to ja chyba nie mam az takich waznych spraw zeby pisac w gr rownie dobrze moge sie tym dzielic ze wszytskimi na forum;-)
A z doswiadczenia wiem ze z czasem to bun na gr sie skonczy na lipcowkach mamy i juz nikt tam sie nie udziela od dosc dawna

Ostatnia edycja:
Hmmm jakimi gadkami??/Nie rozumiem,temat ciągniety bez sensu...mi tam sie tu dobrze pisze i nawet nie wiem o jakiejś zamknietej grupie...ja mam komu opowiadac o swoich problemach i nie potrzebuje sie zwierzać postronnym osobą wiec spoko loko hehe;)

Kama uważam tak jak Ty, też mamy szansę stworzyć zrzytą grupę ktora w przyszłości pewnie tez bedzie naprawde zamknieta i ciezko nam bedzie kogo kolwiek nowego dopuscic;-)

Ja tam nie mam czego ukrywac, wszystkie jestesmy mlode i mamy rozne problemy da sie to przezyc:-D najgorsze jest otoczenie, ja wychodze z zalozenia ze latwiej jest osobie obcej powiedziec o swoich problemach niz komus bliskiemu kto w zlosci sie wygada....

Ostatnia edycja:
U nas ciężko z zimą, śniegu raczej nie będzie hehe.
Będe pisać w miare możliwości.
Na ile mi praca pozwoli i zmęczenie po niej :baffled:
Dziękuje wszystkim.:) Lepszego prezentu nie mogliśmy dostać ..:)

U nas ciężko z zimą, śniegu raczej nie będzie hehe.
Będe pisać w miare możliwości.
Na ile mi praca pozwoli i zmęczenie po niej :baffled:
Dziękuje wszystkim.:) Lepszego prezentu nie mogliśmy dostać ..:)

Ja po pracy tylko spałam, wstawalam rano kompalam sie i tak w kolko:-D z tym ze ja juz pierwszy trymestr niby mam za soba;-) zalezy od kalendarza:-)

reklama
Do góry