reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hj
Kasiek ehh zycie , życie przytlacza :dry:
Fikusek wsio najlepszego dla Alanka:-) jutro ma urodzinki tak?
konniczynka wspolczuje kupy w wannie :baffled: ja zaczelam trzecią ksiazke Swiata nocy :tak: bosskie! :-)

reklama
snoopy12 cały czas ciągle jej mówię powiedz mama , tata baba i ciągle jest tyle eeee i to krzyczy

patrycja9009 to dzień udany i kolorek na pewno fajny wyszedł

wiktoria12 i ja ciebie też witam

konniczynka mojej się takie atrakcje nie zdarzyły no ale mogę sobie jedynie wyobrażać twoją minę hehe

Heh hej dziewczynki...nie mam jakoś czasu odpisywacv ale czytam Was regularnie;)

Co do ciązy to ja sie bardzo cieszyłam z drugiej ,poniewaz była zaplanowana ;)Jak sie dowiedzialam ze bedzie dziewczynka to juz w ogóle byłam w siódmym niebie,mimo ze do końca nie wierzyłam ze nie mam tam "jajek"hehehe

Mnie o dowód juz tez nie pytaja ale zdarzyło mi sie ostatni raz 5 lat temu ze zapytali ,teraz nadal nowo poznane osoby dają mi 25-26 lat i to mnie cieszy;)))

Dafii gdzie znowu zniknełas???:(

Witam Agateczke;)
Dlaczego bardziej aktualnego zdjecia córci nie wstawiłas w suwaczku?Pochwal sie pociecha;)

sali04 a muszę poszukać mam jej mnóstwo zdjęć ale żeby wyszło jakieś ładne to trzeba z tysiąć zdjęć zrobić i z tych zdjęć się 2-3 max wybierze szczególnie, że moje dziecko bardzo ruchliwe jest:happy:

No skoro masz mnóstwo to na pewno cos wybierzesz;)Czekam;)Włąsnie czytałam ze miałąs CC z jakiego powodu?

Jak ja nie lubie niedziel...ciągna sie zawsze jak flaki z olejem;/

Jeny niedługo świeta,macie juz prezenty??
Jakie plany na Sylwestra??

Ostatnia edycja:
Hejka niedzielnie:)

Snoopy
fajnie że się piesek znalazł:)

Fikusek
czekamy na zdjęcia z urodzin i kiedy on ma dokładanie??

Agateczka
to ładnie się Emilka rozwija ja wczoraj znalazłam filmik z 6 maja czyli miała 7 miesięcy jak stała przy bujaczku i wiele innych filmików ale się rozczuliłam tęsknie za brzuszkiem i takim bąblem:)

Wiktoria witaj odzywaj się częściej:)

Koniczynka eh przypomina się dzieciństwo jak takie bajki się ogląda:tak: No nie gadaj takie akcje Ci robi hahha mi na szczęście nigdy nie odwaliła ale ostatnio z toalety wyjmowałam klocki więc sądzę że miałyśmy takie same miny:-p

Liza ehh kiedyś musi być lepiej:D:D

Sali
witaj a ja lubię bo to jedyny dzień w którym nic nie robię:D:D

Ehhh niedziela w kościele byliśmy Dominika rosół zjadła i śpi ja tez po obiedzie z kawką i chyba obejrzę sobie "nastoletnie mama":)

Hej!
Nie, pediatra mówiła, że Majka powinna się powoli zacząć już obracać na boczki :)
Agateczkaa witaj :) powrzucaj jakieś fotki!
sali04 prezentów nie mam jeszcze.. nie wiem co mężowi kupić.. ;/ a Sylwester pewnie w domu.. Majka jeszcze za mała na imprezy.. a nie chcę jej zostawiać z nikim..
konniczynka - współczuję :D moja czasami zesiusia się do wanny :D

I takie zupełnie inne pytanko.. znacie jakieś fajne filmy? Muszę coś pooglądać, bo jakoś nudno jak Majka śpi.. miłej niedzieli :*:*

kasiek Hehe niestety to nie pierwszy raz z tą kupą w wannie, ale wcześniej, to nie ja zajmowałam się sprzątaniem:-D

Idę obiad szykować-coś z niczego, bo zakupów nie miał kto zrobić:-p

sali04 tak miałam z powodu że Emilka mi się nie obróciła ja pojechałam na wizytę kontrolną w 39 tyg i gin mi mówi że ja mam rozwarcie a mała obrócona i od razu zlecił cc a ja tak bardzo chciałam rodzić naturalnie..
Co do świąt to ja Emilce kupuję krzesełko do karmienia i myślę nad jakiś strojem świątecznym ale nic nie mogę znaleźć..
A na sylwestra o tym jeszcze nie myślę ;)

kasiek88kasiek fizycznie bardziej gorzej z tym mówieniem ale rozmawiam czytam jej bajeczki non stop nawijam może coś powie ;)

outstanding poszukam jakiś tylko mam pytanko czy jak się wstawia zdjęcia to widzą je gości bo nie chciałam żeby obce osoby oglądały Emilkę chciałabym, żebyście tylko w wątku widziałyście.

reklama
wampi no my jak na razie na sylwestra planujemy zostać w domu ale jak to będzie nie wiadomo coś planują z M strony ale jeszcze nie wiadomo co :happy:

Do góry