reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jestem i ja.
poczytałam ale niedużo
dziecko moje śpi a ja mam wolne i się lenie;p
dziękuję Wam za zrozumienie:*.
idę umyć głowę bo na urodziny z Amelka idziemy-mojego chrześniaka ciekawe czy prezent Mu się spodoba:blink:

Amelka dziś jadła parówki i mówi do R "ne ce" a on jedz i daje Jej ona"ne" w koncy pomaczał jej troche w keczupie i mowi dobre? a mala "boble"no tak mnie rozbawiła.

reklama
mariolcia to i tak ze tobie chcieli dokarmić mnie wcale nie chcieli i co rusz przychodziła lekarka i mi piersi gniotła po za 20 przycisnieciem po którym prawie wyłam wyleciała jedna kropla mleka:dry: to stwierdziła że leka mam duzo:-D:-p. Tyko dziwne ze ały ssał chwile a potem płakał bo mu nic nie leciało. U nas to nie była kwstia przystawienia niestety bo mały ssał jak odkurzacz
gosia91 na pewno prezent sie spodoba:)
pati o widzisz:-D a skąd ta zmiana nagła nie jadł od 2 dni czy jak?:-p

Wampi fajnie że młodemu przeszło:) Ja też lubiłam plastyczne rzeczy... Potem jak byłam starsza w gimnazjum brałam za to kasę bo jak zbliżało się półroczę to trzebabyło kilka prac oddać a szczególnie chłopaką się nie chciało ale i dziewczyny się zdarzały no i zeszyty przepisywałam któregoś roku 5 zeszytów tym samym pismem było buauau

Młoda93 zdrówka życzę!!!

Kama dzięki!! Uuuuuuuu to nie dobrze a może coś zjadła??

Gosdia
jak m loda z katarem??

Mariolcia
i Ci mądrą rzecz powiedziała!! Ty jesteś mamą i to Twoje dziecko koniec i kropka!!!

Liza to super:D:D

Patrycja
i widzisz po co tyle stresu:) Ale pierogi były to wiesz:p moja wczoraj 6 chyba wsunęła

Gosia ale fajna się Amelka robi:D:D

Kurczę młoda coś mi długo śpi;/ Ale jak ją obudze to na nocnik mi nie będzie chciała siąść;/

Niewiem co mu sie dzisiaj stało... może sos malinowy tu dużo pomógł :):)
Kasiek Seba zjadł 8 pierogów a Kuba 5 :):):) ja po 4 powiedzialam dziekuję :-D

Gosdia ja u lekarza byłam. powiedział że na gorączkę mam brać apap a tak to 3 razy dziennie aspiryne lub ferwexx. Kurcze przespałam pół dnia teraz trzeba obiadek zrobić dobrze że od wczoraj mam pomidorówkę to tylko teraz ugotuje makaron.
Jest mi zimnoo a jak ja mam być zdrowa jak Paweł co chwile jest chory bo urlopu nie dostanie bo nie ma ludzi aby za niego przyszli. Jestem na to zła bo gdyby się wyleczył to było by inaczej:):):)

Umi zołza nie je mandarynek, za to lubi obierać :-D ja siadam obok niej daje jej worek z mandarynkami i dzieciaka nie ma :-D a ja mam obieranie z głowy.
A z tym dokarmianiem to u mnie w szpitalu było to samo Julka wyła,wyła,wyła, J przywiózł mi herbatkę na laktację z hippa i guzik dała dopiero jak Julka spadła 300g z wagi to się obudzili że może pokarmu nie mam?! i też "zaliczyłam" wyciskanie mleka na chama :dry:

Pati świetnie że chłopaki mają apetyt oby tak dalej :tak:

Gosia co kupiliście, mam nadzieję ze prezent się spodoba. Twoja Amelka gada wiecej niż moja zołza a prawie rok róznicy, ale moja to leniwiec jest :-p

Byłysmy z Julką na podwórku ( tudzież na polu :-D) cieplutko, wieje wiosną a tu kurcze jeszcze cała zima przed nami :dry: Umi wstaw suwaczek wiosnowy w tamtym roku pozytywnie mnie nastrajał ;-)

Karkówka z ziemniaczkami piecze się w piekarniku, J ma zaraz być a ja idę odkurzyć bo Julka ubzdurała sobie że będzie ziemniaki przebierać i w korytarzu mam pole.

reklama
hejka nie bylo dzis mnie bo neta nie mialam ehh mam ten bezprzewodowy w orange takie to gowno ze nie polecam nikomu

Patrze ze duzo osob zachorowalo na forum zycze zdrowka wszystkiem
ja ostatnio bylam na pogotowiu z goraczka i dreszczami to powiedzieli mi ze tylko apap i witaminy moge brac ale cale szczescie szybko mi przeszlo

Kamaa tez dzis bylam na podworku fajna pogoda tak cieplutko bylo nie moge juz sie doczekac wiosny:D
Co do manadrynek to moj maly wogle owocow nie je kompletnie zadnych ale soki pije wiec sie narazie tym nie martwie

Patrycja widzisz troche cierpliwosci i chlopaki zacznal jesc normalnie musisz byc silna i sie nie poddawac:)

My tez mamy walke z pampresami z siusiu jest okey caly dzien chodzi bez nawet na dlugie wyjscia juz mu nie zakladam :D na noc mu zakladam codziennie bo sie boje ze mi zaleje cale lozko a nie mam zadnej ceratki w domu musze kupic jakas co do kupy to dzis biegal caly dzien i nie chcial zrobic na nocnik jak poszlam do sklepu i on zostal z tata to zrobil w majtki wiec kupa to nasz najwiekszy problem jak narazie

Umi ja akurat mialam super polozne wiec same mi doradzily zebym dokarmiala malego bo widzialy ze maly sie nie na jada moim pokarmem wiec karmilam go zaledwie 3 tyg bo wyszlo ze mam tak silna anemie ze moje mleko jest bez wartosci

Do góry