reklama
Anula1989
Fanka BB :)
Witam, ja juz posparztalam;-)maly spi a ja czekam na wlasciciela mieszkania przyjezdza po kase:-(
Liza, idz koniecznie. 1.5 rolu roku temu moim sasiadom przez sepse umarla coreczka miala 5 lat, sanepid zabral ze szkoly wszytskie zabawki itd dzieci nie chodzily. Musieli pochowac w piachu a nie grobowcu taki nakaz dostali z sanepidu, po smierci dziecko widzieli tylko na zdjeciu. A najgorsze jest to ze mala w sobote byla zdrowa w nd rano miala wysoka goraczke,pogotowie zabralo ja do szpitala w Chelmie ale nie radzili sobie, oddali do Lublina i tam w nd w nocy umarla...Mieszkaja obok nas pamietam ja u nas dzieci nie wychodzily na dowr bo ta matka dziecka strasznie wtedy piszczala. Pomimo tego, wszytskiego naj dla Daniela;*
Patrycja mi tez nie spieszy sie do bolu piersi i krocza
Malwina pokaz sie;-)
Liza, idz koniecznie. 1.5 rolu roku temu moim sasiadom przez sepse umarla coreczka miala 5 lat, sanepid zabral ze szkoly wszytskie zabawki itd dzieci nie chodzily. Musieli pochowac w piachu a nie grobowcu taki nakaz dostali z sanepidu, po smierci dziecko widzieli tylko na zdjeciu. A najgorsze jest to ze mala w sobote byla zdrowa w nd rano miala wysoka goraczke,pogotowie zabralo ja do szpitala w Chelmie ale nie radzili sobie, oddali do Lublina i tam w nd w nocy umarla...Mieszkaja obok nas pamietam ja u nas dzieci nie wychodzily na dowr bo ta matka dziecka strasznie wtedy piszczala. Pomimo tego, wszytskiego naj dla Daniela;*
Malwina pokaz sie;-)
Liza
Dzieki.
A no pojade na zebranie, ojciec z łaską pozyczy mi auto heh, oczywiscie tez gadke miałam na ten temat ale cóz.... ;]
Malwina czekam na zdjęcie
Pati najpierw nałóż szmponetke zobaczysz czy chcesz zmian i czy sie kolor mniej wiecej podoba;-) ja swoje pogłębiam kolor szamponetkami ;-)
Anula to zes mnie nastraszyla, ehhh u mnie Hania w niedziele gorączkowała, ale od razu dawałam leki;/ i teraz juz nie ma sladu goraczki, kaszlą...
Ja tez musze sprzatac powoli ale chyba zaczne od dołu jak Miki pójdzie spac w neidziele mozliwe ze tesciowa z Siostra M, przujadą do nas, wiec musi byc czysto ;-)
A no pojade na zebranie, ojciec z łaską pozyczy mi auto heh, oczywiscie tez gadke miałam na ten temat ale cóz.... ;]
Pati najpierw nałóż szmponetke zobaczysz czy chcesz zmian i czy sie kolor mniej wiecej podoba;-) ja swoje pogłębiam kolor szamponetkami ;-)
Anula to zes mnie nastraszyla, ehhh u mnie Hania w niedziele gorączkowała, ale od razu dawałam leki;/ i teraz juz nie ma sladu goraczki, kaszlą...
Ja tez musze sprzatac powoli ale chyba zaczne od dołu jak Miki pójdzie spac w neidziele mozliwe ze tesciowa z Siostra M, przujadą do nas, wiec musi byc czysto ;-)
Ostatnia edycja:
Liza Sto Latek Dla Synusia
Malwina18 Miejmy nadzieje ze jak najbardziej owocne
Anula1989 Straszna historia... Najgorsze co moze byc smierc dziecka... jeszcze porzez takie paskudne choróbsko...
patrycja9009 też sobie zrób wszystkie kolory świata ;D ;-)
A ja sobie siedze pije kawke bo jestem nieprzytomna dzisiaj. Teściowa od jakiegoś czasu tak mi w d... wchodzi ze aż mi niedobrze.. nie mam pojecia co to za zmiana zachowania..
Anula1989 Straszna historia... Najgorsze co moze byc smierc dziecka... jeszcze porzez takie paskudne choróbsko...
A ja sobie siedze pije kawke bo jestem nieprzytomna dzisiaj. Teściowa od jakiegoś czasu tak mi w d... wchodzi ze aż mi niedobrze.. nie mam pojecia co to za zmiana zachowania..
Serduszko1
Lolkak ja chyba podziekuję ... ona to farbuje włosy średnio 2-3 razy na miesiąć i tak sie zastanawiam kiedy jej te kudły wypadną ;p;pLiza wszystkiego naj,naj dla Danielka :-)
Malwina dawaj fotkę :-)
Patrycja to może siostra podzieli się z Tobą i razem będziecie mieć tęczę na włosach ;-)
Anula straszne i bardzo smutne jest to co napisałaś... nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w ogóle... współczuje rodzicom tej dziewczynkiWitam, ja juz posparztalam;-)maly spi a ja czekam na wlasciciela mieszkania przyjezdza po kase:-(
Malwina pokaz sie;-)
Liza próbowałam kiedyś z szamponetkami... ale problem u mnie polega na tym że ja mam strasznie cienkie włosy a zależy mi an tym by je zapuścić...... niewiem co zrobić by wzmocniły sie... uzywam odżywek balsamów do włosów, swogo czasu brałam też Skrzypovite ale nic nie pomogło :/Dzieki.
Anula to zes mnie nastraszyla, ehhh u mnie Hania w niedziele gorączkowała, ale od razu dawałam leki;/
Siwa jak teściowa włażi w du... to znaczy że już całkeim nieługo bedzie czegoś od Ciebie chciećLiza Sto Latek Dla Synusia
Ja już kiedyś miałam wszystkie kolory tęczy na głowie..... farbowałam sie na czerwienie na brązy na czarno nawet, miałam blond pasemka czerwone pasemka... chyba nigdy blodnynką nie byłam
A tu Wam wklejam mój ostatni wpis na bloga
Mój niespełna 5-letni Sebuś od jakiegoś czasu intensywnie liczy .... dostał taką specjalną grę edukacyjną w której zwierzątko skacze i natrafia na cyferki, jak zbierze dwie cyferki to pojawia sie zadanie z tych właśnie cyfr które zebrał... i dotychczas działania były tylko do 10. Pokazałam Sebusiowi jak liczyć na paluszkach i bez problemu dodaje i odejmuje w zakresie 10. Jednak wczoraj zaszedł już tak daleko że działania pokazały sie juz w zakresie 20. Było to działanie 5+7....
Sebus liczy i liczy... nagle tak patrzy na swoje palce i mówi do mnie tak " Mamo pożycz mi Twoich palców bo mi moich paluszków brakuje.."
Potem dałam mu wykałaczki do liczenia żeby nie meczył już swoich paluszków
Zastanawia mnie tylko jedno, jak już znudzi mu sie liczenie za co sie weźmie... mam nadzieje że za pisanie
Ostatnia edycja:
patrycja9009 podejrzewam ze własnie bedzie cos chciała.. ale nie mam pojecia co.. i zaczynam sie denerwowac.. dobrze ze D nie jest synusiem mamusi i zawsze staje po mojej stronie.. :-)
Anula1989
Liza, n ie napisalam Ci tego zebys sie stresowala tylko po to zebys sie nie wahala co do zebrania.Spokonie Hania po 1 nie chodzi do szkoly a po 2 miala goraczke i juz nie ma a u tej dziewczynki sie zaczela i juz nie spadla...
Patrycja jaki Sebus zdolny:-)a co tej rodziny to fakt wielka tragedia,ojciec tej dziewczynki teraz zdradza zone i opowiada kolegom, moze w ten sposob ucieka od tegowogole dziwna rodzina, ta dziewczyna 2 tyg po porodzie zbierala ziemniaki bo tesc kazal a dziecko stalo w wozku obok pola
Siwa miej sie na bacznosci
Patrycja jaki Sebus zdolny:-)a co tej rodziny to fakt wielka tragedia,ojciec tej dziewczynki teraz zdradza zone i opowiada kolegom, moze w ten sposob ucieka od tegowogole dziwna rodzina, ta dziewczyna 2 tyg po porodzie zbierala ziemniaki bo tesc kazal a dziecko stalo w wozku obok pola
Siwa miej sie na bacznosci
Liza
Anula wiem, wiem, dlatego najpierw sie wachałam czy isc ale teraz jestem pewna, chce sie dowiedziec czegos o tym by wrazie co (oby nie bylo to potrzebne) zareagowac od razu.
PAtrycja No Seba juz mądrala sie robi ;-) moja liczyc do 15 umie, pisac umie: mama,tata, babcia, dziadek ;-) hehe Wczoraj do mnie przyszła miałam pisac ale zapomniałam: Przyszła daje mi katreczke i dlugois i mówi: mamusiu napisz mi na karteczce: Jestem zajęta. Ja sie pytam a po co Ci taka karteczka? H: No mamusiu napisz mi... No i jej napisałam, wziela kartke i poszla do siebie, po chwili patrze a ona dokleiła do karteczki wieszaczek taki, powiesiła na drzwiach i zamkneła je myślałam ze padne ze smiechu, jak opowiadałam M to sie popłakałam hehehe
Wampi mi tez sie zdarza ze posty znikaja
Ide kluski ugotowac :-)
PAtrycja No Seba juz mądrala sie robi ;-) moja liczyc do 15 umie, pisac umie: mama,tata, babcia, dziadek ;-) hehe Wczoraj do mnie przyszła miałam pisac ale zapomniałam: Przyszła daje mi katreczke i dlugois i mówi: mamusiu napisz mi na karteczce: Jestem zajęta. Ja sie pytam a po co Ci taka karteczka? H: No mamusiu napisz mi... No i jej napisałam, wziela kartke i poszla do siebie, po chwili patrze a ona dokleiła do karteczki wieszaczek taki, powiesiła na drzwiach i zamkneła je myślałam ze padne ze smiechu, jak opowiadałam M to sie popłakałam hehehe
Wampi mi tez sie zdarza ze posty znikaja
Ide kluski ugotowac :-)
reklama
Liza
Hahaha pierwszy raz takie zyczenia widze i dla syna i dla matki;-) :-) poród łatwy i szybki wiec wiesz ;-) hehehe, o 4:10 sie obudzilam dzis i do meza powiedzialam ze 4l temu Danielek lezał u mnie na piersiach w wannie zleciałooo ;-)wpadlam tylko na chwilke ;-)
Liza sto lat dla Daniela!! i wszystkiego naj dla Ciebie , bo w koncu Ty 4 lata temu go urodzilas