reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ooo:-) Mało postów do nadrobienia;-)
tp w takim razie ja sie tylko zamelduje, ze wrociłyśmy i próbuje uspic małą:-) ale sie zjarałam:zawstydzona/y: cała czerwona jestem, mężuś tez...
ojj, bedziemy stękac!

Dobrej nocki!

Cześć Dziewczyny! Dopiero zauważyłam taki wątek:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Uważam że super że taki wątek został założony! Ja zaszłam w ciążę w wieku 18 lat a urodziłam jako 19-latka.Dziś mam 13-miesięcznego Kacperka i wspaniałego męża który jest w wojsku a ja mieszkam z jego rodzicami i rodzeństwem...:confused:
Przygarniecie mnie do swojego grona???

I tu sie przywitam!!!Mam na imie Marta mam 20 lat i prawie 7 miesiecznego synka Bartoszka.Mieszkam w woj.śląskim!!!Mój mąż ma 26 lat i jestesmy razem juz 3 lata a malzenstwem jestesmy 1 rok.Jutro mamy rocznice.Pozdrawiam i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona!!!

hej dziewczynki:-)
wybaczcie ale ja wczoraj nie mialam weny do pisania:-(tak mi sie ciagla ta sobota, ze szok:szok:ale jakos minela..
Witam nowe mamusie:-) i zapraszam do udzielania sie.. U nas jest fajnie - zreszta same zobaczycie:tak:

witam nowe mauski....:)mam nadzieje ze wam sie tu spodoba!!!!!!!!!!! a ja wlasnie wstalam, bo moj synus tospac mi niie daje, kopie jak szalony... dzisiaj zapowiada sie nudny dzionek, caly dzien sama....bleee....

cześć wszystkie przyszłe młode i obecne mamy co nowego u was, fajna jest ta stron anie to co inna gdzie śa bardzo wredne formowiczki bo wszystkiegozazdroszczą może nie każda ale prawie każda miłego dnie życze pozdrawiam :-)

reklama
weekend weekend to wszystkie znikaja,ja zawsze tylko wskocze na chwile sprawdzic co sie dzieje i tez pojawiam sie w poniedzialek:) witamy WIKI23, jesli sie podoba to trzeba sie dolaczyc, fajnie ze nas coraz wiecej....:)

Do góry