reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasia88 raczkuje od tygodnia, a na nogi rwala sie przed raczkowaniem ale neuirolog powiedziala zeby pokazac jej jak powinna chodzic itd i pokazalam jej pare razy i smiga...jest wszedzie po prostu wszedzie.
daffi dopiero zauwazylam ze wrocilas do poprzedniego hmm...nicku... śliczna Julka jak sie kapie fajnie a ostatnia fotka rozbraja:)

my dzis jezdzilismy za kredytem musimy maly kredycik wziac (do 5 tys)ale nie chcemy w banku ani w providencie...orientujecie sie gdzie warto brac jakas pozyczke???moze gdzies bralyscie,czego nie brac pod uwage? wogole to dopiero wrocilismy od naszych nowozencow prowadzilam moje dzieci Amelka i maz spia,mial czekac ciekawe a ja sacze pifffffffko:)

reklama
Dziołszki napiszcie mi swoja opinie jeśli posiadacie jakąś wiedzę o takim wózku CONECO FLASH 2011 - SPACERÓWKA - WYSYŁKA 0 ZŁ (1772087041) - Aukcje internetowe Allegro bo przymierzam sie do jego zakupu gdyż jako ten żłobek i praca itd. jestem zmuszona zakupić sobie jakąś spacerówkę bo obawiam sie że moja juz się nie dadaje.

młoda Gratulację a Rafik uroczy
Daffi Julcia śliczna a jaka szczęsliwa,mój Antos tez się uwielbia kąpać i pluskać w wodzie
rybka przykro mi ale pewnie jutro nadrobią

Witam sie z rana.
EWI no to juz niedlugo egzamin, ale zleciało szybko, dopiero co szłas na pierwsze jazdy :tak:
Kasiek ehhhh chłopy... :no: :*
Justyś ja mam oneco ale inne Astral;/ niewiem;] nie pomoge
gosia może SKOK?

Nici dzis z pluskania, sloneczka nie ma, zapowiadaja burze:szok: za niedlugo wyjdziemy na dwór, bo fajnie jest i tak super powietrze czuc choinki, jabłonki....:-) super:tak:
Noc oki, taka jak zawsze 19:30-6:40 :-)

Hej kochane:) No ja wolę żeby dzidzi urodziło się w styczniu... ale już go chcę:-) Po wizycie wszystko wporządku:-)Dzidzia rośnie prawidłowo się rozwija no ale nadal nie wiem czy chłopiec czy może dziewczynka... :-D

Aaaa mały przespał dziś całą noc, no może nie całą bo jego wredna matka tak sie opiła kompociku wieczorem, ze o 5 rano musiała w te pędy lecieć do ubikacji, a że przechodziła przez jego pokój i była tak zaspana, że nie zauważyła krzesła stojącego na środku pokoju to z hukiem w niego wleciała. Dziecko biedne sie obudziło i stwierdziło ze chce pic po czym zasnęło
laugh.gif
shocked.gif
. Ale i tak sie mamusia nie wyspała bo o 6:18 niedobry tatuś stwierdził, że chciałby śniadanie do pracy a że zaspał to nie zdaży sobie zrobić
realmad2.gif
. Faceci.... a jeszcze czekało mnie 15 minut spania
laugh.gif

mazia91:-) Chyba każdy tak ma ze juz chciałby malusszka miec przy sobie, ale czekaj cierpliwie
p.gif

kasiek też bym chciała, żeby ktos w taki sposób zapomniał o moich urodzinach
yes2.gif
. Nie dziwie sie, że sie wzruszyła, sama bym sie popłakała:-)
Liza jak tak piszesz to mam ochote wrócic na wieś... w ogóle to i sie marzy żeby rozlozyc koc na ogrodzie pod wisienka i tak sobie poleżeć
laugh.gif
. Piekne czasy, nie sądziłam, że do tego zatęsknię
justys co do wózka nie pomoge ale wyglada na całkiem fajny
gosia moim zdaniem najlepiej wziać kredyt w banku w którym ma sie konto i na które co miesiac wpływają pieniądze. Są nizsze oprocentowania dla stałych klientów i lepiej wypadają takie pożyczki niz gdzie indziej.
Daffi Julka ci sie nie boi wejsc do wanienki? Mój to jak widział wanienke to tak ryczał, ze szok
laugh.gif
. Duża jak najbardziej ale tych małych bał sie panicznie
Ewi az miło sie czyta jak ktos z taką chęcią chodzi na kurs:-)
młoda gratuluję:-)

mazia to super ze wsio oki:) ja płec z Mikim poznałam w 30tc :-D :tak:
Umi no dokładnie;-) ale noc :happy: hahahahaha :-D znaczy sie poranek ;-p
Ja założyłam góre od stroju kąpielowego i ide na kocyk ale na słoneczko;-) a co tam, poopalam sie, w domu sprzątnelam wsio wraz z pomyciem podłóg wiec co bede siedzieć, Miki zasnoł wiec mam jakies 2h:tak:

Ostatnia edycja:
Daffi dokładnie nawet 5 min robi swoje a co dopiero 15:-D
Liza weź mnie ze sobą na kocyk, ja w sumie oge sobie na dach wleźć to bym sie na pewno opaliła:-D

Daffi nie ma to jak uznanie od własnego dziecka:-)

dsc03799xe.jpg
dsc03798m.jpg

a to moje czyste dziecko:-);-p

Ostatnia edycja:
gosia zazdroszcze wesela. tez bym poszla ;-)
Daffi Julka jak zwykle sliczna. pewnie miala niezla radoche z pluskania :-D
Liza tu tez pogoda nie za ciekawa. jeszcze sie dzieciaczki wybawia.
mazia no to kciuki za styczen :tak:
umi widze ze noc pelna przebojow. m. jak idzie do pracy to o 6.00 juz jestem na nogach. nie dosc ze tlucze sie jak slon to jeszcze sierota nigdy nie zdazy sobie sniadania zrobic. ah te chlopy :sorry2:
Kacperek slodkie minki robi, fajne zdjecia :-D

ja czuje sie dzis nawet ok, mialam sen ze robili mi cc i babka szukala pepowiny w jelitach .... koszmar

reklama
Daffi coraz wiecej osob mi mów że Kacper jest do mnie podobny, a ja tego podobieństwa nie widze wcale:-D, może tylko kolor włosów oczu i skóry:-D
Herbatka widze że sie denerwujesz ja tez miałam dziwaczne sny w ciaży, z ty ze ja za kazdym razem miałam córke o imieniu Kacperka to jedynie było w ty wszystkim spójne:-D

Do góry