reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Herbatko Dziękuję;* jak samopoczucie ?;-)

A teraz coś na osłodzenie dnia:-)

No ale 3 dzj ostatnimi nie osłodzicie sobie dnia:-)))))));-);-)
Rafcio i mamaa 22.08.2011.jpgserduszko mamusi 22.08.2011.jpgSpacerek 21.08.2011.jpgP220811_14.06.jpgP230811_13.36_[01].jpg

reklama
gosia, mazia, widzę że moje rówieśniczki jesteście :-)
młoda, gratulacje !!:-D

u nas wszystko ok :)
wizyta wczoraj w porządku... a mały ma już 1,4 kg i 29,5 cm :)

lecę poczytać zaległości :)

herbata jeszcze troszke i przytulisz maleństwo ;-)
Mariolcia super ze na wizycie wszystko ok ;-)

Pamiętam jak zawsze nie umiałam sie doczekac kolejnej wizyty ;-)
Brakuje mi kopniaczków i piłeczki;-):-)

Kurcze wszyscy mówią ze Rafik juz taki duuuzy ;-) he a ja nie widze zeby rosnął. ;-)
;-))

Herbatka, no już nie dużo nam zostało :)
gosia, dobrze że ci się nowy kolorek włosów podoba
biggrin.gif

agateczka, witaj.
Młoda, fajnie że się wybawiłaś na 18stce
biggrin.gif

nie widzisz różnicy we wzroście bo codziennie widzisz Rafałka ;-)
justys, spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego !!
biggrin.gif

kasiek, gratuluję że ciocią zostałaś :)
Liza, masz super męża, że cię tak różami budzi ;-)
mazia, to tylko pozazdrościć ci takiego roku imprez za rok :)

ogarnęłam trochę :)
ogólnie chciałam zapowiedzieć wam że gdybym nie pisała jakiś czas na forum to znaczy że czasu nie mam...
bo w końcu mieszkanie zaczniemy urządzać... w czwartek umowę podpisujemy :-D:-D

Witam ;)

Młoda gratuluję!!!!!!!
Mazia jak Ci się w na początku stycznia urodzi to nie będziesz wiedzieć co na urodznki kupić bo to zaraz po świętach ;P heheh. Nie no żartuje ;P ale ja jestem z 09/01 i nikt nigdy nie wiedział co mi kupić.
A tak serio to lepiej niech maluszek siedzi jak najdłużej ;):)
Liza jak ja czytam o Mikim to zazdroszczę ;) Ciekawe czy moja kiedyś będzie tyle spała ;) Dzisiaj miała swój rekord 2h ale to na spacerze.
Mariolcia, Cieszę się, że wszystko ok ;) I dużego już masz Bąbla niech rośnie zdrowo i kopie mame ;)
Justyś, FAJNIE, Że Mały poszedł do żłoba, one bardzo rozwijają, duzo się tam uczą. Do jedzenia też się pewnie przyzwyczai ;) Najgorzej to mają te mamy, bardziej przeżywają niż dzieci.

Dzisiaj Zosia pierwszy raz zjadła truskawki i maliny z jogurtem z Hipp'a ;). A ogólnie to straszny łobuz z niej, wczoraj poszła spać po 22.30.
W ogóle, oglądałam dzisiaj wiadomości i mówili, że w Sanoku chyba wyapdło z 3 piętra 11 miesięczne dziecko... Jej jak to usłyszałam, aż mi włosy dąba stanęły...
Lecę dalej bawić się z moim Maluchem ;)

Gosdia no wczoraj juz w wiadomościach mowili jak w solarium byłam kolo 21 . Massakra 18letnia matka i 22 letni ojciec wczoraj w szoku byli :-(

Biedne malenstwo:-(;*
[*]

reklama
Do góry