reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mariolcia ale węszysz:p

Herbata dawaj pocztą wyślę a udał mi się bo nawet mi smakuje:D Wybrałaś już imię czy mi mukneło??

Kamcia fajnie że takie aktywne dni i że Viki taka szczęśliwa była w cyrku moja też na pewno była by zachwycona szczególne jakby zwierzęta widziała:D

młoda oj ja też bym chętnie na ławeczce posiedziała ale nie bardzo mam tu koleżanki szczególnie z dziećmi;/

Daffi to próbuj opowiesz wrażenia:D:D Tak na marginesie wyobrażacie sobie po takim gazie dostać jakiejś głupawki?? Dziecko się rodzi a Ty na haju bujhahahhaah

Lenka gratuluje napisz coś więcej o sobie:)

Ja teraz siedzę sama chwila spokoju pojechali psy nakarmić na wieś na ranczo:D:D Włoski umyłam bo chyba goście będą kolega przyjdzie z dziewczyną to mi tak głupio siedzieć w pieleszach przy lasce:) O telefon koniec wolności wracają idę manną młodej gotować:)

gaz to dobry patent. jak trafie do szpitala i za pozno bedzie na inne znieczulenie to skorzystam :-D

Mloda tez bym sie powygrzewala na sloneczku, ale tu dupa... zima juz nadchodzi.

Kasiek Marlenka bedzie :-p

Hejka.
witam nowa mame.

I tylko wpadam zyczyc wam milego dlugiego weekendu:-) ja nie bede zagladac, korzystamy z tego ze jestemy wszyscy razem ;-)
Wam tez zycze takiego rodzinnego ;-)
buziaki.:*

Hej.
Witam nowe mamy.
S na orzechy pojechał a ja trochę testów rozwiązywałam.
miałam na jakieś pól godziny dzisiaj gości, zostawili cukierków dla dzieci, wypili kawkę i pojechali.
przy weekendzie mały ruch widzę.
Kinga Trzymam kciuki za zafasolkowanie... &&&&&&
Kamcia Fajnie że Małej podobał się cyrk.
Daffi super że Julce już lepiej a jak dzisiaj?

S wygnałam doi kolegi, dzieci sobie zasypiają powoli.
Daffi No ja tych orzechów to akurat jeść za bardzo nie będę bo nie mogę, ale S je uwielbia a u nas ich na pęczki rośnie. ogromna ta lokomotywa.
Lolkak Skąd ja to znam, rano dodaję posta i wieczorem zaglądam a tu zonk nic nie ma, nie wiem czemu ale czasem sie zdażało że coś takiego miałam.

reklama
Lolkak :-D
a Mareczke dobrze, tylko niestety nie naucyzło go to nic i dzisiaj znów z impetem drzwi otwiera a jeszcze w dwóch drzwiach mamy szyby. ja nie wiem , on że źle robi wie bo się zaraz chowa ale nic żadnej nauki sobie z tego nie wyciągnął. przecież nie będziemy wymieniać teraz drzwi.

Do góry