reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej Laski Weekend tak szybko przeleciał. Wczoraj sprzątanie, zakupy w 3kę, u babki J byliśmy. Ciężko jej bez nogi.. nie dziwię się.. dotąd wsjo sama robiła, dużo się ruszała, jeździła na rowerze.. A dzisiaj z racji ładnej pogody Mała szalała w swoim basenie, my z J w dużym, krótkie opalanko, grill. J z Małą śpią, ja mam chwilę na neta.

Herbata ładne imię dla córci:) Prawie jak Marzenka:D Tylko jedna literka inna:p Hehe bo zaraz wyjdzie, że lubię swoje imię:D

Daffi o kurcze, ale Julci cudownie w dwóch kitkach!!!!:) Jest słodka!

Elwirka to odpoczniesz, fajnie:)

Kasiek to akurat racja z tymi marzeniami.. Ja tak nie myślałam o różnicy wieku, u mnie po prostu serducho się wyrywa do posiadania drugiego dziecka, ale z drugiej strony wiem, że lepiej zaczekać. Bo pracę mam do września przyszłego roku i nie będę przeca niańkować Nikoli z wielkim brzuchem. A potem wiadomo, poród, i wtedy nie byłabym dyspozycyjną nianią. No i lepiej w razie czego pójść na macierzyńskie, tego nie mam w przypadku niani, choć mogą mnie wpisać, ale wtedy ucinają mi ładnie z wypłaty.. I marzę wpierw odpieluchować Małą a potem pakować się w pieluchy bo dla dwójki dzieci pieluchy to drogooo:p

Ewi jak dobrze, że Mareczkowi nic gorszego się nie stało. Szkoda, że nauki z tego nie bierze, ale to zupełnie jak Martynka. Jak coś się stanie to nauki z tego nie wyciąga.

Mariolcia a to mieliśmy jakąś Sonię?:D Może mylisz z Soso?:p

Lolkak jak tam Maja?

Dziewczyny Wy tak piszecie, że dla Was ochota na seks w ciąży to norma a ja akurat nie miałam ochoty:p Parę razy miałam infekcję co przypada wielu kobietom i globulki szły w ruch, więc wiadomo, potem po 30tc ciągle po seksie twardniał mi brzuch aż parę nocy to ja miałam skurcze i to częste, więc wolałam nie ryzykować.. I mi wtedy seks zbrzydnął na maxa.

tutaj parę fotek z dzisiejszego rodzinnego leniuchowania:)
DSCN1830.jpgDSCN1827.jpgDSCN1798.jpgDSCN1870.JPGDSCN1858.jpgDSCN1828.JPGDSCN1826.JPGDSCN1872.JPGDSCN1862.jpg
najmniej miło wspominam pogryzienia much końskich!!!!!!!!! czy czegoś takiego:angry:

a tu jeszcze Martynka w pt na placu zabaw albo to czwartek był..
DSCN1786_360x480.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
melduję się że żyjemy,dziś właśnie wróciliśmy z urlopu od teściowej,trochę mnie nie było ale mam nadzieje że jeszcze mnie ktoś z Was kojarzy hehe
Urlop nie był do końca udany bo zaliczyliśmy z Antosiem szpital ale napiszę więcej jak sie ogarnę może jutro.
Z już we wtorek do pracy wraca a my z małym do żłobka na 9 idziemy na zapoznanie.
Niestety nie dałam rady nadrobic wszystkiego co naskrobałyście ale przeczytałam z 5 ostatnich stron.

Melduję się też.
ale na chwilę

Młoda mamusia,
fajnie tak z innymi mamami posiedzieć
biggrin.gif

kasiek, węszę po to jest forum dla mam, dla kobiet w ciąży... a nie dla osób co mają problem z własną osobowością
biggrin.gif

Daffi, super lokomotywa :)
Vegas, super wakacyjne fotki :)
wiesz co posty tej soni to gdzieś w 2009 czytałam.
Justyś, oby nic poważnego :)

Witam jestem tu nowa

Mam Ja córeczkę którą urodziłam w wieku 20 w klasie maturalnej jakoś dałam radę skończyć szkołę i zdać maturę.opinie o tym że jestem w ciąży były różne.ale tym się nie przejmowałam.w wieku 25 lat zostałam drugi raz mamą:)

Ostatnia edycja:
Witam :)

Daffi super, że Julcia już zdrowa.
Liza, życzę maksymalnego wykorzystania razem czasu.
Oliwia, witam :)
Vegas, po Martynce widać, że szczęśliwy z niej dzieciaczek. A jakie wy macie oczy niebieskie, ekstra ;)

My już po roczku. Pogoda była idealna. Prezent się spodobał. Najlepsze w tym koniu było to, że on śpiewa, a Malwina razem z nim po swojemu. Zosia pół imprezy przespała, żadna z niej imprezowiczka...może jej tak zostanie ;P

WITAM dawno juz mam tu konto troche o nim zapomnialam jak urodzila się moja córeczka ale postanowilam go odświeżyć dlatego postanowilam dolączyć do kilku wątków.

Jestem z Białegostoku moja córeczka ma 1 rok i 1 miesiac moj partner jest obecnie w norwegii pracuje sezonowo i wraca dopiero w listopadzie.

to tak tyle na początek :-)

mloda nie wiem co się może stać ale wiem że mama zawsze mnie przestrzegała żeby uważać może połóż go na tym boczku co mogło mu się w lać to może wypłynie:)

reklama
Do góry