reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza, to dobrze że nocka spokojna:-)
u mnie pochmurno...
Eliwrka, patrzyłaś na swój suwaczek ostatni ?? 4 lata, 4 miesiące, 4 dni...
nie no... super data:-)
Herbata, tego będzie mi brakować po porodzie... narzekania :)
sprzątaj, sprzątaj... ja jakoś zebrać się nie mogę.
kasiek, ale powinni zrozumieć że takie duperele na schodach to niebezpieczeństwo dla dziecka.
dorosły przecież niekiedy nie zauważy. :/
życzę wytrwałości w sprzątaniu.
Ewi, dobrze że ranki się goją.:-)
Daffi, oby tak dalej :)

a ja bym może w końcu wstała ??:-)

reklama
Dafii tu super ze przechodzi :tak:
Mariolcia nie chce mi sie.......... zbieram dupe od 9.00 :zawstydzona/y:
Elwirka no widzisz, Oli wreszcie zlitowala sie nad mamusia! super!
kasiek wspolczuje @, na rosol sie wbijam ;-) oby twojemu udalo sie zalatwic wszystko co zamierza. pierwszy termin mam na 29.09, moze wtedy sie uda :-D

dobra, zmykam powaznie, bo jak nie teraz to nigdy. buziaki dla wszystkich

czesc girls!
3majcie mocno kciuki &&&&& w przyszłym tygodniu robię pierwszego teściora. bardzo sie boję rozczarowania, ale cóż.. co ma być to bedzie! :] może sie udało kto wie... jeszcze tydzień! ale zrobie wcześniej troszke ;P

Naprawił:D:D:D Powiedział że za 2 godziny będzie tylko go umyje i zepnie:D:D:D

Herbata serdecznie zapraszam podobno bardzo dobry robię:p

Elwiraka ale Ci dobrze:p

Mariolcia wstawaj bo się zastoisz a przy dziecku nie ma siedzenia:p:p

Daffi dobrze że z małą już lepiej silna dziewczynka:)

Ewi Dobrze że Mareczkowi nic się nie stało może się wystraszył i tak już nie będzie robił, ja jako dziecko też z rodzeństwem tak zrobiliśmy tylko byliśmy dużo starsi szyba się nie robiła ale oberwało się nam bo zrobiliśmy dziurę w nowo ułożonym parkiecie:p

Herbata, witaj w klubie, bo też tak się zbieram :-)
kasiek, właśnie ja wiem że mi to siedzenie na najlepsze nie wychodzi.
no ale ja siedzę, a malutki wierzga się :-)
Kinga, trzymam kciuki za dwie kreseczki :)

a ja tak szperam na tym forum i trafiłam na dyskusję nijakiej soni1986, coż to za dziewczę ? :)
no dobra ja wstaję, coś ogarnę... ale pewnie i tak na forum będę zaglądać :)

No miki spi od 10:40, a ja sie wzielam za porządki! Siedzimy w domu jutro (prócz tego wypadu po wyprawke) i chyba w poniedzialek tez wiec przydaloby sie by bylo czysto i by M nie narzekal, tak wiec dół mam na glanc wysprzatany, czyli kuchnia,łazienka, korytarzyk i schody na góre... teraz góra... co mnie przeraża bo ciuchy trzeba ulozyc, kurze, okna pomyc (na dole juz pomylam;-)) obiad przyszykowany...

kasiek to super ze meżulek niedlugo wraca, moj do 18 robi ;/
EWI to dobrze ze malemu nic sie nie stalo ;/ ehhh
Mariolciaaa nie kojarze tej soni :-D pewnie nic waznego to i w glowie mi nie zostala;P:)
Kinga kciuki zaciśniete!!!
Daffi dobrze ze malej jest lepiej.
Herbata, ciiii nie kracz, mi jest dobrze ze są spokojni ;-)

Kurcze cos mnie brzuch boli?! Żoładek chyba? wrrrrrrrrr.....
Mam nadzieje ze przestane bo mam duzo roboty jeszcze, i napewno bede konczyc po obiedzie jak mlody wstanie;/

Ostatnia edycja:
reklama
Liza ja też się cieszę, ale masz parę dziewczyno ja nadal ma syf w domu a na dodatek zasnęła więc nici z odkurzania;/

Kinga
kciuki zaciśnięte&&&&&&

Do góry