reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

babeczki ratujcie.........normalnie migdał po prawej stronie tak mi wywalił a boli tak że nie mogę nic przełknąć!!!!cholera jak mi opuchlizna nie zejdzie to nie pojde nawesele!!!ech a do tego lekarz może mnie przyjąć dopiero w piątek ale to poznio kupiłam strepsils intenso i cos do płukania ale może wy macie jakies sposobby....chyba mnie przewiało bo boli mnie i szczęka i po językiem!!!!u nas też upały a ja z szalikiem na szyji i z gorącą herbatą!!!!do tego @ Ze ledwo żyje!!!KASIA to dobrze że twój się ogatrną ale bądz twarda i walcz o swoje ja taka byłam i poskutkowało,cieszyłam się ale nie dawałam po sobie dać poznać.MIKUS_A moim zdaniem nie ma co na siłe wpychać ...mój barti skończył 5 mc i czasem zje dwie łyżeczki i mu nie smakuje a czasem cały zje słoiczek i czsem sama mu marchewke robie z jabłuszkiem!!!dzieci dopiero zaczynają smakować i nie zawsze im smakuje więc nie masz czym się przejmować!!!!EWI44 to gdzie wy mieszkacie że tyle się płaci za wyzyte u okulisty????ja też mam nadzieje i trzymaj kciuki żeby na okularch się skończyło...a synek jak się chowa????ja to mam kawał drogi ale jeżdze go czd w wawie!!!

reklama
Mikus co do szpitala to jak leżałam to mój też ze mną siedział całymi dniami, do lekarza zawsze idzie ze mną, jak sie źle czuje to sie mną opiekuje... Czasami po prostu palnie cos co strasznie zaboli i ja wtedy nie potrafie z nim pogadać bo zaraz zaczynam płakać... Ale wczoraj akurat łzy pomogły...
Dzisiaj to M. bedzie wykończony... Wczoraj pospał tylko po pracy i wieczorem już nie... Położyliśmy sie niby po 10 ale cały czas gadaliśmy az przyszła 1godz i zadzwonił budzik... hehe... ciekawe jak sobie w pracy radzi taki niewyspany :-p
A na 13 idziemy do lekarza więc lece sie szykować... Boje sie tej wizyty jak cholera...:-(

Hej. No więc witam Koszmarnice!!! Magda ma 18 lat.. Ogólnie to poszło o to,że szła na 14 do roboty,a że dostałyśmy psa parę lat temu to musimy na zmienę po 2 razy dziennie wychodzić i i się wkurzyłam bo Biluś skomlał pod drzwiami bo tak mu się chciało i jej powiedziałam,że albo z nim idzie albo go wypuszczam i niech robi co chce,a on mi się zapytała czy jej groże i mnie popchnęła i tak zaczęła sie szamotanina...

Oliwka My do okulisty do Lomży jeżdzimy, 50 km od nas. W grjewie nie ma dobrego okulisty. Jak poszłam na ubezpieczenie by okulista zbgadał czy moge rodzic siłami natury (Jestem krótkowidzem) to tylko latarka zaświecił i tyle, a powinien zbadać dokładniej. Tą pania doktór wszyscy chwalą a że jest dobra to tyle sobie liczy. Jest wyrozumiała, bo tak za kolejna wizyte tez musielibyśmy płacić ale powiedziała że nie będzie trzeba. a synek chowa się dobrze. Nie mam co narzekac. Śpi całą noc od 22 do 5-6. Mało kiedy budzi sie wcześniwej.

Asiowo Teściowa jak teściowa. Jedne bywają lepsze a inne gorsze. Tak jak mikusa pisze ty przynajmniej nie mieszkasz razemz nimi. Ja tez mieszkam z teściami pod jednym dachem. Nie powiem na tesciowa nie mam co narzekać, ale teść istny koszmar. JKa pierwsz ą i druga ciąże miałam zagrozoną, a on nic tylko do roboty chciał mnie zagonić. Potrafił [przy m nie skarżyc się mojemu S że taka żona to do d**y bo za jego czasów matki nawet w dziewiątym miesiącu ciężko pracowały i nic się im nie działo, a ja nawet 2 kilo nie jogłam podnieść..

Ewi Ty jesteś z WLKP??? Twój teść to zwykły prostak i gbur :angry::angry::angry:. Kiedyś były inne czasy nie było tylu chorób ani nic,jak ten to mu wytknij,że kiedyś tylko grubaski miały mężów bo oznaczało to,że z bogatego domu są i jak taki kozak to sam niech zapiernicza!!!

Firanka Jestem z podlasia. Mójn teść jest taki, że jeśli cos mu się wytknie to puszcza to mmimo uszu i dalej robi swoje. On narzeka nie tylko na mnie, alei na teściową i męża. Taki jest. A problemy z domu wynosi poza jego mury. wiesz chyba o co mi chodzi. Mąż uważa, że podmienili go bo charaktery zupełnie inne. Stefan bał sie mieć syna tylko dlatego,że mogłoby byc tak jak z nim i jego ojcem(wieczne kłutnie).

Dzień dobry wszystkim ja noc mam nie przespaną przez kota -_- buszował całą noc już myślałam że go wywalę na dwór :-p ... jeszcze teraz cholernie przykro mi sie zrobiło przez Kube ale to na zamkniętym ... :/

MIKUSI_A - śliczną masz córeczkę jak laleczka wygląda :-)

OLIWKA - ja zawsze płuczę wodą z solą ... obleśne ale pomaga ... tylko nie połykaj ;-p

FIRANKA - :| myślałam że młodsza ta siostra a tu stara dupa i takie rzeczy :| ... dziwna...

EWI - masakra jakaś ... co za bezmózgi teść ... nie pojmuje takich ludzi :/

KASIU - 3mam kciuki żeby u lekarza wszystko ok było ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mikus_a Przypomniałam sobie. Jeśli córeczka nie chce zbytnio jeść tonnie ma co jej nakłaniać. Może teraz potrzebuje więcej płynów, w końcu takie upały są.
Justynka ma rok i siedem miesięcy,a jeść nie chce w ogóle od kilku dni. tylko mleko i napój.

Hejka Dziewczyny! Dziś dzień jak narazie super, wreszcie pogodziłam się z siostrą, z którą ostatnio mi się nie układało. Mam Ją jedną i niedługo rodzę, żle by było, gdybyśmy się od siebie całkiem oddaliły... wiecie, moja siostra ma 33 lata (jest 16 lat starsza) zawsze była przyzwyczajona, że spędzałam u niej prawie cały czas jak byłam młodsza, a od kiedy jestem z R. to wiadomo, że już rzadziej do Niej jeździłam, no i teraz, kiedy razem mieszkamy i spodziewamy się Małej, to już całkiem. Było Jej przykro, że się od Niej oddaliłam. Ciężko jest zrozumieć, że 17 letnia siostra, która jeszcze niedawno robiła w pampersy założyła już własną rodzinę :)
mikus_a córeczka śliczna! Jak maskotka :)
oliwka ja też płukałam gardło wodą z solą, niedobre, ale skuteczne
firanka ta Twoja siostra jest normalna? <bez urazy> niby dorosła, a jakaś dziwna...
ewi44 teściów się niestety nie wybiera...
femme fatal nie narzekaj na kotka, ciesz się, że masz takiego kochanego :) a co do Kuby, to nie wiem o co chodzi, ale się nie martw ;)

reklama
A mi sie Ala wlasnie obudzila :sorry2: ehhh ale grunt ze potem szybciej usnie :-)
dzis zaszalalysmy i Ala popluskala sie w basenie :happy2: tak sie Jej spodobalo ze obiad jadla w basenie :-D

Mikus_a moim zdaniem poprostu JUlcia nie ma apetytu od tego upalu-calkiem normalne to jest :tak: chyba ze ma tak jak Ala ,czyli od 5 do 7 miesiaca jadla wszystko ze sloiczkow a potem ZBUNTOWALA sie i nie chciala,czasami zjadla jakis deserek ale nie wiecej jak pol sloiczka !! wiec musiala Jej gotowac obiadki !!

Ewi MATKO az tyle kosztowala wizyta ? :szok: :no: oby Justynka musiala nosic tylko okularki !! !

Oliwka oj to nie dobrze z tymi migdalami,akurat przed weselem :no: mi to zawsze wyskakuje poczatkiem wiosny albo jasienia :dry: qrcze ja wiem ze dostawalam taki sprey w pomaranczowym opakowaniu i juz nastepnego dnia jak psikalam sobie przed spaniem to opuchlizna znikla-jedynie bolalo ale mozna bylo wytrzymac !!

Kasia to czekamy na relacje z wizyty :tak::happy2:

Karolina dobrze ze sie pogodxilas z siostra :tak: pewnie zostanie chrzestna ?

Do góry