oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
babeczki ratujcie.........normalnie migdał po prawej stronie tak mi wywalił a boli tak że nie mogę nic przełknąć!!!!cholera jak mi opuchlizna nie zejdzie to nie pojde nawesele!!!ech a do tego lekarz może mnie przyjąć dopiero w piątek ale to poznio kupiłam strepsils intenso i cos do płukania ale może wy macie jakies sposobby....chyba mnie przewiało bo boli mnie i szczęka i po językiem!!!!u nas też upały a ja z szalikiem na szyji i z gorącą herbatą!!!!do tego @ Ze ledwo żyje!!!KASIA to dobrze że twój się ogatrną ale bądz twarda i walcz o swoje ja taka byłam i poskutkowało,cieszyłam się ale nie dawałam po sobie dać poznać.MIKUS_A moim zdaniem nie ma co na siłe wpychać ...mój barti skończył 5 mc i czasem zje dwie łyżeczki i mu nie smakuje a czasem cały zje słoiczek i czsem sama mu marchewke robie z jabłuszkiem!!!dzieci dopiero zaczynają smakować i nie zawsze im smakuje więc nie masz czym się przejmować!!!!EWI44 to gdzie wy mieszkacie że tyle się płaci za wyzyte u okulisty????ja też mam nadzieje i trzymaj kciuki żeby na okularch się skończyło...a synek jak się chowa????ja to mam kawał drogi ale jeżdze go czd w wawie!!!