reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Karolina00 swietna wyszla ta szarlotka, musze sie opanowac bo dla mojego P nic nie zostanie, a mala jak sie po niej w brzuszku wierci, super:-)
KasiaF87 to super ze po wizycie wszystko ok, i widzisz jak sie uklada to juz wszystko po kolei
ilona172 nie nawidze tak nieodpowiedzialnych facetow, do mnie taki jeden przystawial sie jeszcze przed moim slubem, to jego laska z brzuchem chodzila, w zagrozonej ciazy byla, a on do mnie do domu przylazil, w koncu mu powiedzialam co o tym mysle, a moj P jak sie dowiedzial to myslalam ze go rozniesie, niektorzy faceci to w ogole nie powinni sie urodzic

reklama
Ilona qrcze zeby na wozek nie dac to juz jest beszczelnosc i jeszcze mowi kup nowe kolka :no: a zamontowac pewnie bedzie musial ktos inny bo On tego nie zrobi tylko pojdzie z kolegami:wściekła/y:

Kasia fajnie ze wszystko jest wporzadq z Bobaskiem :tak:

Ilona normalnie bym wykleła takiego i na oczy więcej oglądać nie chciała... co za HAM!!!

A coś nam sie Mika dzisiaj nie odzywa... hmmm.... to jak nam sie wogóle dalszy grafik układa? Mika, Karolina, i dopiero ja? oj to przerwy długie bedą...

Polna a u naszego Skarbka wszystko wporządku... Dzisiaj rano jak sie obudziłam to mu mówiłam że dzisiaj do lekarza pójdziemy i wogóle to jak mi sie wypiął to myślałam żemnie rozerwie (ostatni go wydusił jak usg robił to teraz ma złe wspomnienia:-p) a na wizycie lekarz jeszcze pyta czy dobrze czuje ruchy to odpowiadać nie musiałam bo kopa mu wysadził a potem tak sie wypiął że żałowałam że aparatu nie mam... :-D:sorry2:

Ostatnia edycja:
dziń dybry :-D oznajmiam,że wróciłam i mam się dobrze :) udało mi sie pierwszy raz w życiu opalić nogi :szok: napatrzeć się nie mogę ;-) boję się sprawdzić ile mam do nadrobienia więc zrobie to dopiero w weekend kiedy będę miała na to czas. Fotki wrzucę jak tylko Sz. wrzuci je na serwer.

PS

Kto mi napisze w telegraficzny skrócie co się działo przez ostatni tydzień?? Pliiiiizzzzzzz :-)

Witaj:-) juz myslalam ze zaginelas:-D:tak:
z najwazniejszych inforamcji to mamy 3 nowe mamytzn swiezoupieczone:tak::-)Koszmarek, Galarecia i Angel:-)

Ilona widzę że kolejni mężowie okazują się być hamami.
chyba każda ma jakis pronlem ze swoim mężem.

Justynka mi tu marudzi bo w ciągu dnia tylko pół godzinki spała to sie nie wyspała. A teraz na spanie jest za wczesnie.

Wlasnie sie przewrocila. zmykaam. milej niocy od razu zycze.

dobry ....nie było mnie cały dzionek bo byłam u taty bo moja mama w szpitalu i trochę w domku ogranełam i zrobiłam tacie i mojemu bratu obiad a na jutro ugotowałam im barszcz ukraiński!!!ech nom moje gardło już trochę lepiej ...przynajmniej moge przełykać bo tak to cały dzień nie jadłam ,ale opuchlizna nadal się trzyma ..możę robie sobie okład z kapusty!!!!miejmy nadzieje ze nie będe w sobote zpuchnięta!!KASIA to super ze z maluszkiem oki a ile teraz waży?????HEJ CHWILAMI a gdzie ty się tak opaliłaś????????

Chwilami witaj:-)

Kasiulka cieszę się,że jest lepiej z mężem i że z dzidzią wszystko w porządku:tak: Oby tak dalej:tak:

Ilonka szkoda gadać...Musisz spróbować zrobić z nim porządek...A jak nie...To dać sobie z nim spokój...Bo szkoda Twoich nerwów...

Ja chyba trafiłam na jakiś cudowny wyjątek.Mój mąż to prawie ideał.

Witaj Chwilami! Do opowiadania jest naprawdę dużo :)
Oliwka, dobrze, że już nie boli, a opuchlizna zejdzie do soboty, nie martw się.
Dobra, ja spadam, zwłaszcza, że ostatnio i tak mało kto czyta to co napisałam. Narazie.

reklama
Oliwka fajnie że gardło troche lepiej... Popieram rade dziewczyn... woda z sola pomaga :) A dzisiaj to było samo badanie bez usg... Mój lekarz uważa że usg jednak męczy dzidzie... Zresztą sama ostatnio zauważyłam że mały jakiś taki spokojniejszy i mniej chętny do kopniaków był po ostatnim usg... Ale teraz usg bede miała gdzieś za 5-6tyg już ostatnie... Bo następna wizyta 20 to pewnie jeszcze nie zrobi chyba że stwierdzi że do następnej może nie dojde :-p
Ania no widzisz nie wszyscy okazują sie księciami z bajki... Ja teraz tak w sumie stwierdziłamże M. też może przy mnie zgłupieć bo ja zazwyczaj sie śmiałam z tego że to tu mi przybyło to tam ale zawsze powtarzaliśmy że to dla naszego kochanego synka tak sie dzieje a ostatniomożemiałam gorszy dzień i dlatego tak wyszło...
Aaaa... M. jeszcze nie mój mąż... nie spieszy sie nam... chcemy sie tak chajtać żeby mały też sie pobawił :-)
Chwilka witaj spowrotem... dzisiaj własnie siemiałam pytać czy któraś nie wie co z tobą... opowiadaj gdzie i co robiłaś jak cie nie było...

No, no, no... gdzie ta Mika nasza?

smsik od Angel:MY CZUJEMY SIE Z DNA NA DZIEN CORAZ LEPIEJ. oLIWIEREK DOBRZE SSIE CYCA A JAJUŻ NAWET MOGE WYCHODZIĆ NA DŁUŻSZE TRASY (PRZEZ CAŁY KORYTARZ:-)) W PIĄTEK DO DOMU TO SIE NAPEWNO DO WAS BB CIOCIE ODEZWE, BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH

Do góry