reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIU - A broń boże takich akcji że zamykasz się w 2 pokoju to nie jakiś śmieszny związek nastolatków ! jak jest problem to trzeba go rozwiązać a nie po kątach się chować faceci są palantami no niestety dłużej trzeba wszystko tłumaczyć itp ale nie można tego tak zostawić bo będzie tylko gorzej ...

BASIU - A ja staram się być twarda ale czy taka jestem to nie wiem zależy ... jak się zakocham to mięknę całkowicie ... :-p ale to chyba każdy tak ma :-p

WITAJ KOSZMARKU ! :-)

OLIWKA -
śliczna sukienka :-) warta swojej ceny a co tam raz na jakiś czas trzeba zaszaleć :-)

KASIU - Ja przeczytałam prawie się popłakałam :-p no widzisz mówiłam że trzeba porozmawiać faceci to tępe istotki które często nawet nie wiedzą że robią źle ;-) i obrażanie się nic nie da im trzeba tłumaczyć ale trzeba mu przyznać że ładnie nadrobił :-)

reklama
Famme ja tam zamykać sie w drugim pokoju nie chciałam... Ale poszłam do drugiego pokoju bo tak to może by sie nawet nie zorientowałże coś mnie boli... No ale nadrobił... Oby jutro znowu czegoś nie wywinął...

Kasiulka ja też przeczytałam Twój esej:-p I popłakałam się....facetowi czasem trzeba dłużej tłumaczyć a czasem i to wcale nie pomaga,ale chyba jest to warte tak pięknych słów:tak: Teraz już wiesz co on ma w serduszku,a to,że tego nie mówi za każdym razem...No cóż-nie jest kobietą;-) I na pewno nie chciałabyś żeby był;-)

:-)Siemka ! co tam u Was ?? U mnie luzna chyba bede miala te prace wiec sie ciesze :D:D :-) zaczynam od 18 albo 22 sierpnia :) Nie wiem jeszcze na 100% , ale na 90% jest pewna robota ! Sprztanie szkoly podstawowej wieczorami !! Nie jest duza wiec to jakies 5 godzin zajmie !

Ewii wspolczuje takie wczesne pobudki , ale u mnie tez sie takie zaczynaja !! :-(Niestety jakos tak karmienie wypada kolo piatej a pozniej to juz sie jej nie chce spac ! a co do okularkow to w sumie lepij teraz zaczac leczyc a potem miec spokoj ! Ja tez mam zamiar wybrac sie z Filkiem do okulisty bo dentyste mamy za soba !:):-)

Mikus a witamy w naszym gronie :) Udzielaj sie jak najwiecej i opowiedz cos o sobie :-)

Mika mnie sie wydaje ze to wlasnie odchodzi ci czop !!

Olenka ja tez mam zawsze problem w co sie ubrac na takie typu imprezy bo moja szfa jest wyposazona jedynie w sportowe ubrania typu dresy dzinsy i koszulki :p:-) No to jak lekraz kazla to trzeba lerzec :tak:

Firanka a ile ta Twoja ekstra siostra ma lat ?? Ja na Twoim miejsu to bym jej tak wpieprzyla ze na tylku by nie siadla !! Bez przesady :szok:

Angel Gratuluje Synusia !!!!

Kasia F opowiedz cos wiecej co sie stalo ?? a ten Twoj to chyba wyczucia nie ma zadnego moim zdaniem !! Ale dobrze ze zrozumial i przeprosil !!

Madzik to wyslij mi pare sloiczkow bo ja nawet nie ma czasu robic !! a widze ze z Ciebie szpec od takich sloiczkow :D:D

Polna to zajebista mial ten Twoj mezulek siostre hehe na tasaki sie tlukli :D:-):D:D

Ilona to mlodziutka bylas hehe:-D ale wazne jest to ze podolalas zadaniu i wychowujesz synka i jestes dobra mamusia !!:-)a czemu miedzy Wami zle ??

Femme no to super ze mamuska sobie dala rade !!!

Koszmarek witamy spowrotem :) Jak tam Ines ?? Jak sie czujeszz ?

Olwika no cos Ty czemu ma zabic :D:D hehe Jak chce miec piekna zonke to musi kosztowac :):-) a kiecka rewlacje :)

Galerciu sliczny ten Twoj chlopczyk!!

Hej dziewczynki:-)
Kasiu ciesze sie, ze cos dotarlo do Twojego ale mam nadzieje, ze to nie bylo jednorazowe.. trzymam kciuki, zeby sie nie pogorszylo
Miska ciesze sie, ze dostalas prace:tak:
mikus_a ale Twoja coreczka sie duza urodzila:-) a tak w ogole to sliczna dziewczynka:tak:

A u nas znowu goraco, duszno i nie ma czym dychac:no:wrrr.. tak mnie komar dzis pogryzl ze mam 10 sladow na ciele i tak mnie to swedzi, ze :wściekła/y:ogolnie nie mam zbyt dobrego humoru dzis:-D;-)

Czesc Wszystkim z Rana ;-) mi Ala zrobila pobudke przed 7 :sorry2: a wiecie co jest najdziwniejsze ? ze Ala chce spac zamiast z miesiem to butelka :confused::-D

Basia komary ? a u Nas wogole nie ma komarow :szok: chodziaz i tak przed spaniem jak pojde to w drugim pokoju otworze okno i pryskam zeby nie wchodzily-chodziaz ich nie ma a jak juz to bardzo malutko !!
U nas jak narazie jest fajniutko na polu ale masz racje-dzis tez bedzie upal :dry:

Kasia i zrozum tu faceta :sorry2: ehh ... mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej !!

Miska to fajnie ze znalazlas prace :tak: akurat mezus popilnuje dzieci i moze oduczy sie wypadow do sasiada na gry :-)

mikus_a jaka Twoja coreczka jest sliczna :happy2: tylko strasznie łysa :-p:-)

Koszmarq WITAJ :-) Fajnie ze juz jestes :tak:

FEMME zazdroszcze mamusi, taka to faktycznie wzór i oparcie. nie dziwie sie ze jestes tak do niej przywiązana. KASIU super zefacet zmondrzal, wiesz mi strasznie w uda poszlo, mam teraz takie obszerne jak nigdy, ten tłuszcz jak dotkne to strasznie sie trzesie,czasem mowie to przy moim S,to tez potrafi mi powiedzieć cos w stylu " no faktycznie nogi to masz teraz obszerne"itp, to mi sie przykro stanie ale wiem ze to prawda. ale zaraz potem mowi ze zartuje i mnie pociesza. ale ja juz sama smieje sie z tego ze puchne, bo to nieuniknione, u nas kazda babka w ciazy(w mojej rodzinie) strasznie tyla, nie tyle co w brzuchu ale duzo szło w tyłek i uda-no cóz taka moja natura,postaramy sie zgubic później:) OLIWKA sliczna sukienka, jaka z ciebie laseczka:)MILUS-A nie moge napatrzec sie na twoją Julcie, śliczna dziewczynka:) KOSZMARKU w koncu do nas wrócilaś....:) witaj:)

Czesc dziewczyny!
[SIZE="4"]Angel Ogromne gratulacje[/SIZE]
Kasia i Ilona
Ni9wzłych mężów macie.
Mój też taki jest.
Mikusa Witaj wśród nas. Córeczka śliczna, a że trochę mało ma włosków to nic. Justynka teżx miała i ma do tej pory mało włosków. Jeśli ubrana jest w spodenki to kto nie jest wtajemniczony mysli ze to chlopczyk.
Koszmarku Dobrze że już jesteś
Więcej nie pamiętam co m9iałam napisać.

Wczoraj bylismy u okulisty prywatnie. 660 zlotych za wizytę zapłaciliśmy i na razie nic nie wiadomo. Trzeba zbadać dno oka, ale wcześniej trzeba wkropić jakieś krople. Gdyby Justynka była większa wszystko byłoby załatwione wczoraj, ale dla niej krople trzeba dawać trzy dni. Dopiero w nast ępną środę jedziemy na dokładne badanie. Na szczęście nie płatne.
Wiadomo jst tylko tyle, że jęśli zezx jest wrodzony to albo zero leczenia, albo operacja. A jeśli zez oparty jest na wadzie wzroku to okularki. Mam nadziee że ta druga opcja. Dzisiaj juz pobudka o 6. Ale mimo wszystko troche wczęśnie, na szczęście po jedenastej dzieci ida spać to tez się zdrzemnę.

Witam laseczki, kurcze i znowu dzis upalny dzien, musze sie zaopatrzyc w jakies cieniutkie bluzeczki bo nie wyrobie
Kasiu super ze juz wszystko sie poukladalo, oby bylo tylko lepiej, kazdy facet jest inny, i kazdy potrzebuje innego bodzca, na mojego dziala jak sie nie odzywam(to go najbardziej wkurza, a ja to wykorzystuje) i jak go unikam, wtedy lazi za mna krok w krok, tak sobie mysle ze moze ta sytuacja go lekko przerosla, nio ale wazne ze sie poprawil:-)
Miska super ze znalazlas prace, bedzie Wam lzej z utrzymaniem
mikus_a sliczna coreczka,polna_N ja tez bylam lysa, a teraz musze wlosy cieniowac bo mam ich za duzo:-)

reklama
witam mamusie:-)

my własnie wróciłysmy z usg bioderek... mała ma piekne, silne bioderka:-)
ale upał jak zawsze... mała co chwile woła o cyca, bo pic sie jej chce... spac nie chce, zmierzła jest... ten upał tez ja chyba meczy:zawstydzona/y: moze znów gdzies pojade z mała, bo jakos nie lubie w domu siedziec:-p
dzis tesciowa przyjezdza... znów jest obrazona, nagadała mezowi jacy to my jestesmy, itd..., ale juz mam to w dupie... niepotrzebnie sie denerwuje, a pozniej mała tez zdenerwowana...:zawstydzona/y:

milego dnia!!!!:tak:

Do góry