reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja własnie sprzedałam Justynkę. nawet nie wiecie jaki spokój jest, a to tylko jedno dziecko mniej mam teraz.:-D mam nadzieję ze dobvrze zniesie pierwszy raz z dala od mamy taty i MAreczka.:tak:
znając życie i tak S będzie niezadowolony z tego ze ją oddałam ciotce.
mz307 Witaj. nie ąłdnie tak wpadac i tylko się pokazywac:no: napisz coś o sobie.
Vegas Gratuluje kolejnego zabka u Martynki.:tak:
kasiek TO tak jak moja mama, jak sie dowiedziała to o matko, ... nie chcę nawet sobie przypominac co było ale do tej posy mimo ze jeżdżę do neiju to nie mamy za dobrych kontaktów, z resztą nigdy takich nie mieluiśmy.:confused:
Elwirka Szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
hejka

Ale sie pozarłam z M , kurde az mi teraz zle , ale nie przeprosze...

A ja powiedziałm mamie ze jestem w ciazy, nie chciałm zobaczyc reakcji taty(bałam sie), teraz jest ok, chociaz tata chciał zeby moje zycie inaczej wyglądało...

ewi niech Justynka się przyzwyczaja

vegas gratki , Zuzi wychodzą 3 na dole , ma juz je przebite czyli to juz 16 ząbków:)

kasiek hehe dobre pytanie;-) powiem Ci tak, nie zabezpieczalismy siewogole po Danielu i tyle czasu uwazalismy a po naszych klótniach, sporach i problemach we wrzesniu 2009 zaszalelismy i wiedzielismy ze jest ryzyko trzeciego bobasa;-) no i dlugo nie trzeba bylo czekac:tak:
Zresztą z moim M planujemy jeszcze czwartego bobasa ale jak juz staniemy na nogi :tak: ;-)

Dzieciaki spia, prócz Hani oczywiscie:p cieszy sie ze tata w domu, widze po niej ze bardzo za nim teskni, malo czasu raze przebuwaja aona do niego az lgnie.... ehhh....

a u mnie moje 2 Skarby zasnęły i zaczynam relax;) potem będzie przerywnik jak wygonię męża do pracy i z zimną Colą zasiądę znowuż na neta:D Dużo relaksu dziś mam, ale to głównie dzięki J., który na 4h dziś porwał me dziecko za dnia;)

Elwirko mam nadzieję, że szybko Ci przejdą te beznadziejne dolegliwości;*
Liza mi na dziś dzień marzy się drugie, ale cóż.. trzeba czekać:) byle nie za długo:p:D
Ewi to troszkę odpoczniesz od córci;P Ważne by Mała się dobrze bawiła u ciotki;)

coś Lana nam tu słabo pisze. Że nie wspomnę o Patrycjach:P

Malwina18 też się bałam taty i zadzwoniłam do niego i przez telefon mu powiedziałam bo bałąm się że w nerwach mnie uderzy albo coś teraz myślę że bardzo głupio myślałam i wogóle czego ja się bałam byłam po drugim roku studiów miałam 21 i w ogóle pamiętam przyjechali do mnie do akademika C był tak spanikowany że masakra no i pogawędka co i jak sobie wyobrażamy jak to będzie co planujemy pogadaliśmy a mój tata w końcu mówi " Wiecie chociaż co to będzie?? Bo ja bym wolał wnuka bo komuś muszę wędki oddać" i zaczeliśmy sie wszyscy smiać teraz jest zakochany w moim mezu sam nie ma syna to jak tylko przyjezdzamy wyciąga piwko i razem spedzaja czas na rozmowach przy piwku
Liza ale Ty odważna jesteś ja nie wiem czy miałabym tyle siły. Nie tęsknisz trochę za wolnością?? Ja teraz trochę odżywam częściej wychodzę i staram się luzować bo jako mama cały czas uważam i jestem na baczność ale jak już się wyluzuje i spotkam sie z moimi przyjaciókami to wieczór wyjęty z zyciorysu

Witajcie, wybaczcie ale nie nadrobie. Cieki dzien w pracy dziś miałam, saktowałam sie troche lae nie ważne. Mam nadzieje ze nie pouciekałyscie do mężów bo ja sie przyszłam odstresować:-D

No więc coś więcej o mnie to Nazywam się Magda :) Pochodzimy z Torunia. Mam Synka Tomasza który ma 2 lata i 6 miesięcy.
;-)

kasiek hehe, wiesz co, ja niegdy nie zaznalam tak naprawde wolnosci, dyskotek nie lubilam, od czasu do czau cos sie wypije wiecej i mi wystarcza;-) dzieci sa moim zyciem, i uwielbiam z nimi siedziec, bawic sie:-) marze o tym by pojsc kiedys na pedagogike wczesnoszkolną... marzenia... ;-)
Juz wszyscy spią, M sie pofukal ze siedze przed kompem i poszedl spac do Daniela:no: ach te chlopy ;-)
Umi ja jestem, co tam sie dzialo w pracy? ;-)czemu sie musisz odstresowac???

reklama
Do góry