reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

KASIU wspólczuje faceta, co on sobie myśli, kurde no troche zrozumienia powinno byc z jego strony. chyba wiedzial ze kobieta w ciaży musi przytyc, to chyba logiczne! sama jestes swiadoma tego ze masz dodatkowe kilogramy a on ci jeszcze dowala. ILONA u ciebie tez facet nawala? az przykro sie robi, nie rozumiem takich mezczyzn!FEMME w domu i w ogole to tez w dresach śmigam, no ale chrzciny inna sprawa, gorsza oczywiscie!

Ostatnia edycja:
reklama
KASIU - co za ch** powiedz mu co czujesz a nie się z tym kryjesz po kątach pamiętaj że faceci to idioci może on nie wie jaką przykrość Ci sprawia ! ale nie ze łzami w oczach i ze smutną minką tylko opierdol go porządnie żeby doszło do kretyna !

ILONA - oj z tym czekaniem to nie za dobry pomysł później taka różnica między rodzeństwem nie za ciekawie ;/ a dziecko w studiach to raczej nie przeszkadza ...

Moja mama urodziła moją siostrę 2 miesiące po swoich 17 urodzinach mieszkała z rodzicami i psychiczną siostrą bez ojca bo on się uczył poza miastem do tego moja siostra miała astmę babcia zmarła 3 lata później a mimo wszystko moja mama dała rade uczyła się chodziła do pracy zajmowała się dzieckiem i znajdywała jeszcze siły na imprezy ... dla mnie moja mama jest ideałem i wzorem dla mnie w życiu bym sobie nie poradziła na jej miejscu

hej Kochaniautkieeeeee nie mialam neta :/ dlatego taki czas mnie nie bylo eeeh :p nie bede nadrabiac jade na bierzaco bo nawet nie dam rady przeczytac wszystkiego co pisalyscie hehe
ANGEEEEEL no nareszcie :) jeju jak sie ciesze i dumna z Ciebie jestem hehe zdawaj relacje szybciutko czekamy na Ciebie z utesknieniem :*

Femme niezle, jestem w szoku.. ja bym chyba nie dala rady:confused:
a co do tego co napisalas Kasi to niezly tekst..w ogole to z Ciebie musi byc twrada kobieta, co:-)Pewnie Ninka bedzie miala charakter po mamie:tak:
ooo:-) Oficjalnie witaj Koszmarku:-)

Kasiua ja na Twoim miejscu przenioslabym sie do tego drugiego pokoju ktory macie i nie odzywalabym sie do niego, na mojego zawsze to skutkuje i zaraz do mnie przylatuje, przynajmniej nie bedziesz musiala go ogladac

siema ta baby ja nie miałam neta przez 3 dni a wcześniej jakoś nie miałam weny do pisania ale czytałam regularnie!!!!ANGEL GARALECIA gratuluje kolejnym mamusią!!!!oj czekamy na foty maleństw!!!ooooo koszmarek ja już jestem???pisz jak tam twój luby z młodą wyrzymuje!!!???ja ide na wesele w sobote i Daniel mnie zabije bo kupiłam kiecke za 320 zł!!!

oliwka on zakochany ale juz wyjechal hehe i zostawil mnie sama z ta malpka :p ale narazie jest grzeczna tak jak mowilam jak gadalysmy przez fona :) nooo i dobrze ze se taka kupilas ja tez zawsze korzystam hehe a co tam raz sie zyje nie:tak: jejaaaa jak ja sie stesknilam za wami jakbym was znala kuuuupe latek :) POLANA za to swinko tez eeheh

reklama
nom tylko troche przesadziłam i mina mojego małżonka będzie nie za bardzo ale co tam żebym nie miała okresu to bym go udobuchrała a tak to ytudno troche pogada i przestanie!!!to super że malutka nie jest wrzeszczącym dzieckiem ktore nir da ci nic zrobić!!!moja baba to tak się poobikała ze jak by ktos ją zobaczył to by powiedział żę się nad nią znęcam.....

Do góry