reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczynki. Pewnie już wszystkie śpia:-)Ja jeszcze nie, a i mały jeszcze jakoś łazi, ledwo, ale łazi:-D
Ja tam na opiekę w szpitalu nie narzekam, ale mama była ze mną, bo ja byłam jeszcze młodziutka, no i jakby co to nawet nie mogłam nic podpisać itp. Ogólnie wspominam nawet dobrze. Położne pozwoliły mi krzyczeć, no a przy końcu to korzystałam z tego ile wlezie:-D:-D:-D
Widzę że dziś się rozkręciłyście. Pewnie to tak po weekendzie, a w weekend znów będą pustki...
Angel 3mam kciuki, żebyś wreszcie urodziła i trzymała swojego skarbeńka na rękach, a nie w brzuszku.
Spadam już i ja spać, może małego uśpię wreszcie. Miłej nockii do jutra. Buziaki:*

reklama
Czesc Dziewczynki :) Jak tam u WAs ?? Nawet nie mam czasQ nadrobic , ale mam nadzieje ze wszystko wporzadku :)

Ja dzisiaj happy mama chyba prace !! Nie jest do konca pewna , ale trzymajcie kciukorsy !!! Mam nadzieje ze sie uda !! Wiecej powiem jak bede pewna i sie dowiem wszystkiego :) buziole

Hej Dziewczyny!
Jak tam początek dnia?
Mój dzień szybko się zaczął. O piątej pobudka(karmienie Mareczka), a potem spania nie ma, bo Justynka też sie obudziła i spać ju ż nie chciała.;-)
Mareczek teraz śpi więc zaglądnęłam, ale widzę że jeszcze wszystkie śpicie.
Justynce ucieka oczko i Dzisiaj jedziemy z nią do okulisty, pewnie okularki będą. ,Nie mogę sobie wyobrazić półtorarocznego dziecka w okularach.
Angel Trzymam kciuki za jak najmniej czekania na dzidziusia.

Ja w 2 ciązy przytyłam 10 kg, ale po pierwszej zostało mi pare kilo do stracenia więc wyglądałam jak jeden wielki balon. Jak tylko odwiedzałam mame to pierwsze co słyszałam to grubasek przyjechał, no ale po co sie przejmować. Mam taką ciotkę, która nie lubi otyłych osób i często obraża je, ale jak ktoś jest mądry t nie zwraca na to uwagi.

Ostatnia edycja:
Ewi spokojnie sa takie specjalne okluarki dla dzieci, a Justynce sie to napewno spodoba:-) Glowa do gory. jesli teraz to dopilnujecie przynajmniej potem bedzie problemz glowy:tak:
A ja tez nie spie juz od 6 ale pisac mi sie nie chce, bo co usiade do kompa to lena leci z placzem:confused: bo ona chce siedziec na moim krzesle:-Di takw kolko.. na szczescie za godzine idzie na drzemke<jupi>:-D:-)chilwa ciszy bedzie:tak:

mikusa witaj!!! napewno wszystkie cioteczki z BB zapraszają do nas:)ONA MIKA jeszcze wyjdzie że naszą ANGEL wyprzedzisz:) A JA WŁASNIE DOWIEDZIALAM SIE ZE W NIEDZIELE IDE NA CHRZCINY!!! I PROBLEM W TYM ŻE NIE MAM CO UBRAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W MOJE ELEGANCKIE SPODNIE SIE NIE DOPNE, A BLUZKI TO ZAWSZE TAKIE SPORTOWE BARDZIEJ MIALAM,I CO TERAZ???CHYBA NAGO POJDE:)

Mika z tym czopem może tak być. U jednych odchodzi cały na raz, a u innych po trochu i to może ciągnąć się dniami. Ją tak miałam przy pierwszej ciąży.

baśka chyba mamy to samo, Justynka też się pcha jak chce coś przy kompie zrobić, tyle że z tą różnica że ona chce dostać się do klawiatury i po pstrykać sobie. Już kilka razy w ten sposób zawiesiła nam komputer

Mika bardzo mozliwe ze to czop moj tez byl podbarwiony krwia..:-)
Mikusa witaj wsrod nas i udzielaj sie jak najczesciej:-)ostatnio maly ruch u nas:-DOpowiedz cos o sobie:tak:

Kurcze dziewczyny czy u Was tez tak goraco - ja mam juz dosc takiej pogody.. z Lena nie mozemy wczesniej wyjsc niz po 17 bo wytrzymac nie idzie na dworze:no:

mam problem...moja cudowna siostra dzisiaj popchnęła mnie między futrynę drzwi,a ścianę tak,że uderzyłam się w kręgosłup,no więc ja jej dałam w ryj,a ta penera wzięła skórzaną smycz z metalowymi końcówkami i dostałam po pupie i mam 3 odstające pręgi i siniaki się zaczynają robić ;( najchętniej bym tej małej wywłoce zęby wybiła:angry: cała pupa mnie trzaska:-(

OLIWIEREK UR 29.07
WAŻY 4KG MIERZY 57CM
pORÓD SN, JESTEM WYKOŃCZONA TROSZKE POPĘKAŁAM.
ALE JAKOŚ DOCHDZE DO SIEBIE. PAPA :**

Tak więc Mika już nie ma szans wyprzedzić Angel :)
Mika nie musisz nic uzupełniać bo ja to tam uzupełniam na zamkniętym... wyślij mi tylko swoje daneprywatną wiadomością: imie, gdzie mieszkasz, kuedy masz urodziny, termin porodu, nr tel i gg. A na zamkniętym poszukaj sobie wątku "Młode mamy- info o nas" i tam masz nasze numery to sobie jakiś spisz :)
Mikus_a witamy wśród nas... czekamy na więcej informacji
Oleńka no to lecisz na zakupy... tylko że ty w sumie leżeć powinnaś... hmmm... a jak sie wogóle czujesz?
Baska no, męczy taka pogoda... ja to też bym sobie pospacerowała ale niestety na takim słońcu to niestety nie da rady... Pójde dopiero pewnie ok20

A ja jestem zła, smutna i wogóle przybita... A wszystko przez mojego M. DRAŃ i HAM!!!:wściekła/y:

reklama
Witam mikus_a i wszystkie Laski! Przede wszystkim GRATULACJE DLA ANGEL!!!! Zazdroszczę Jej, też bym już chciała być po :tak:
Jak tam mija popołudnie? Ja za 30 min jadę na małe zakupy, także odezwę się dopiero wieczorkiem :)
Miłego dnia Kobitki!! :***

Ostatnia edycja:
Do góry