reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mariolcia aaaa:):) to juz zostajesz przy bladzie ??
miki dziekuje
mloda a jak rafalek szaleje??aa to milego dnia
beacia, lana ,gosia dziekuje kobietki
..
a skonczylam prasowanie malutkiego ubranek:):-)

reklama
mariolcia refluks to jak sie jedzenia maluchowi cofa:)

moje dzicko jeszcze spi,juz mi sie nudzi:-p

lece zupke zrobic hmm...chyba pomidorowa;p milego dnia:)
mloda blleeee nie jedz tego:-p

mi na to dali dla niego furagin i posiew moczu mam mu robic co miesiac i za rok kontrolne badanie

edit.
mloda to do pozniej :)
Hm... dziwne, że was tak odesłali. mój ma IV stopnia i pierwszą wizyte miałam jak mały miał 2 miesiące, a potem, cystografie, scyntygrafie, urodynamike i cytoskopie w 5-6 miesiacu, od tamtej pory co miesiac kontrole. I my mielismy na poczatku furagin, a po 6 miesiącu życia doszedł jeszcze doxanorm. Oprócz powyzszych badań miał 3 wizyty kontrolne. A Powinni wam zrobic urodynamike zeby sprawdzic cisnienie moczu bo czasem jest za wysokie i od tego sa problemy i scyntygrafie żeby sprawdzić prace nerek. Ja rozumiem poczekac pół roku czy po samym furaginie nie przejdzie ale rok?

no mi kazali czekac rok ;/ i wlasnie tez mi sie dziwne wydalo ze nie dala zadnego skierowania, bo jak w necie czytalam to byly wypisane rozne badania ktore trzeba zrobic . ;/

beacia byłas u urologa dzieciecego czy zwykłego pediatry, jak u pediatry to domagaj sie skierowania do poradni urologicznej. Im wczesniej tym lepiej

Beacia Czekają was wycieczki do krakowa i to nie jedna... U mnie w debicy tez nie ma ja co iesiac jeżdże do Rzeszowa

reklama
Do góry