umi2
Fanka BB :)
Lana no nie wiem sama jak z tym lozyskiem bo on do mnie mowi takim fachowym jezykiem ze nie rozumiem ale mowil ze sie troszeczke cofnelo wiec dobrze no szyjka mi sie skrocila i mowil ze gdybym odczuwala silne bole brzucha na dole to wtedy trzeba sprawdzic czy cos zlego sie z ta szyjka nie dzieje ale wracajac do tego co mnie martwi to serduszko malego lekarz badal jak zawsze tetno malego zawsze to tetno wynosilo 148 a wczoraj tylko 130 chcial sprawdzic dokladnie budowe serca i jakies parametry ale maly za bardzo sie wierci i nie mogl bo co chwile mu uciekal no i lekarz mi powiedzial tak..' nie moge pani powiedziec ze jest wszystko dobrze ale tak jak pani widziala sa te 4 komory(czy cos takiego) w serduszku ale nic innego o nim powiedziec nie moge" no i teraz sie martwie czy z tym serduszkiem bedzie ok.
justys85 a rowerek fajny pewnie by soe spodobal malemu
Ewi44 no na infekcje nazywaja sie nestatyna i druga recepta gdyby wydzielina sie utrzymywala silniejsze leki
Mój Kacper nigdy nie schodził z tętnem poniżej 145 nawet w dniu porodu mu pikawa waliła:-) Jak to powiedziała połozna najlepszy wynik na Sali...