reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczynki jestem po zajęciach więc na chwilke jestem. Młoda idź już rodzić. My dalej próbujemy okazuje się że musze iść do gine... bo mnie jajnik lewy boli a prawy pobolewa a miałam torbiel na prawym więc może też tu być jakaś przyczyna. Czy któraś z was miała też taki problem ?? Czy coś było nie tak ?? czy miałyście problem z zajściem??

Witam się z wszystkimi których nie przywitałam.

Oj tam nie bedzie zadnego konca swiata:-D

Co do jedzenia to Zuzka tez ma apetyt, jak widzi ze ktos je to podchodzi i paszcze otwiera hehe

Witam :)
U nas też dzisiaj było strasznie gorąco, choć jak zaszło słońce to nie było zbyt przyjemnie. Zosia śpi padnięta usnęła przy butelce i mam nadzieję, że do 5 rano spokoj. A ja biorę się za prasowanie bo niedługo ta sterta będzie większa ode mnie ^^ no i musze wam się pochwalić znalazłam sobie sukienkę nareszcie i krawcowa uszyje mi ją w ciągu max. 3 tygodni. :)
A co do końców świata to już tyle ich przeżyłyśmy, że hoho..

Ja melduję,że żyję :-D u mnie końca świata nie było :-p

Kasia bukiet bardzo ładny:tak:
Ja miałam skromny o taki: Zobacz załącznik 356291 Tyle, że my mieliśmy tylko ślub cywilny.
Fryzura też bardzo mi się podoba :tak:

Lana Zuza też teraz prawie nic nie je. Jak wcześniej jadła wszystko tak teraz jest strasznie wybredna. Wydaje mi się, że to taki okres niejadka, pamiętam,że mój brat jak był mały to też taki niejadek był, ale później mu przeszło :tak:;-) Nie przejmuj się.
Pochwal się jakie sandałki kupiłaś;-) też muszę w końcu Zuzce kupić. Zielone będą pasować do tego kompetu co kupiłaś od nas;-);-)

Malwina zdrówka dla Twojego "drugiego dziecka" ;-):-p

Kama Julka ma 52cm obwód główki? Czy tylko ma taką czapę? To moja ma dopiero 48-49 :szok:

A u nas dzisiaj upał. Aż takich upałów nie lubię. Fajnie jak jest ciepło, ale tak do 25 stopni, później już za gorąco. Zzraz mi duszno i w głowie mi się kręci :dry:
Zuza już padła, ale nie dziwne, bo przed 7 zrobiła pobudkę. :dry: Nie wiem skąd te dziecko ma tyle energii :confused::dry:

dziewczyny ja miałam taki dsc_8471.jpg

reklama
Lana czekam;-):-p
Julka ma małą głowę? To co mam powiedzieć o Zuzi? :szok: jest troszkę starsza od Julki a ma te 48-49 :dry:

Do góry