reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młodamamusia tesknota to jedno ale ten strach czy mu sie tam cos nie stanie.... mnie sama mysl paralizuje :/

Patrycja no dokładnie i co by mi było z tych pieniędzy ... Nic!
Tylko jeden wielki strach !...

Kurcze nie umie wgrac fotek do mojego albumu ;/ kurka...
HELPPP !

Ja juz dawno nie wgrywałam.....ale zaraz zobacze jak to tam wyglada i Ci napisze

edit.
Masz tam w górnym pasie "dodaj zdjęcia" no i potem po prawej masz "dodaj pliki" i potem musisz wgrac pliki z komputera :):) tyle :*

To ja chyba jestem nienormalna bo ja bym chyba wysłała M. do Afganistanu, gdyby tylko chcial jechac i mial mozliwosci :-D :pPP

U logopedy super, Hania gadala sobie z pania, która stwierdzila ze chcialaby by wszystkie dzieci byly takie gadane jak Hania :-D no i jesli chodzi o przedszkole to z Hania w grupie bedzie garstka takich rozgadanych dzieciakow... coz jakos to bedzie ;-)
Dzieciaki wykompane, czekaja na dobranocke... a ja padam.... :dry:

Patrycja no i wgrywam pliki i później nie ma tych zdjęć w albumie;/
Liza widze ze do rocznicy zostało 5 dni :-)

Ostatnia edycja:
Liza Kochana to ja juz Ci składam zyczenia :biggrin2: :

Niech dobry los się kłania w pas...
Sto lat, sto lat jeszcze raz!
Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniem
Czekamy następnych Z wielkim w sercu Wzruszeniem.

Najlepszego !;*

Młoda mamusia no to ja niewiem co jest.. :confused:
Liza czemu to tak konasz?? Ciesze sie że z mową Hani wszystko w porządku, a jak tam tata???

reklama
Do góry