reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kama Gratulacje... szybko poszło...
Vegas bardzo ładnie :) nie wiem czemu ale inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ;)

A jak tak o porodach mowa to ze mnie mieli zbite bo fakt, mało krzyczałam ale za to skopałam położnego i prawie palce połamałam położnej...

reklama
KasiaF hehe pewnie Cię zapamiętają za te boleści:D

Patisia wg mnie radykalne, ja miałam wcześniej dłuższe włosy, takie DSCN3545_640x480.jpgDSCN3530_640x480.jpgDSCN3519_640x480.jpg
bynajmniej teraz czuję się łysa:-D, ale Jurek bardzo zadowolony:tak: a to mnie strasznie cieszy:-)

umi Bo problemy oddechowe są częściej przy takim cc, ale to nie znaczy, że często;-):-) Także raczej do wyjątków Kacper nie należał, a do większości:-D
To ja z tych niskich jestem- 158cm:-)
lolkak Zawsze zapominam cię zapytać, co właściwie było przyczyną pęknięcia śledziony?
eliza Postaramy się pamiętać o logopedzie i ci o nim przypomnieć, żeby ci kolejna wizyta nie przepadła;-):-D
patrycja Cieszę się, że z Kubą lepiej:tak:
kamcia GRATULACJE!!!!!!!!!!!
vegas Wcale nie takie radykalne, fajnie wycieniowane:tak:

A ja miałam do porodu i ZOP, i ogólne, znieczulenie zadziałało za późno, więc ból mnie nie ominął:dry: Wymioty, dołem też leciało;-), dreszcze... Przebijanie pęcherza, oxy... II faza porodu trwała 2h i dopiero zrobili cc. Wyszło prawie, jakbym poród 2w1 miała, do tego 2 rodzaje znieczulenia, po których późno się wybudziłam... Ale mimo to następnego dnia już wiedziałam, że na drugi poród się zdecyduję:-)

Ciekawe, czy Emilka da mi pospać:confused: Miała tylko jedną godzinną drzemkę ok. 10, prawie cały dzień była na dworze i położyłam ją spać przed 20. Była tak zmęczona, że nawet cyca nie chciała, więc mam nadzieję, że chociaż do 7 pośpi.

Kamcia gartuluje!!!:)

co do wzrostu to ja mam 167:)

ja mialam porod tez wywolywany ale tylko i wylacznie oxytocyna:)
ja dzis bylam z malym na rowerze nad zalewem i strasznie mnie nogi bola:-D

kamcia - GRATULACJE :-)

vegas -ohhhh ty! ja to ci zazdorszczę, Tobie ładnie w każdej fryzurze! ;-)

ej dziewczyny, wy co tak długo na kompach? :-D :-D :-D :-p

edit: laski, gdzie sie podziewa ixi??? Ona jest w ciąży? :szok:

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczyny. Ja się jakaś łysa czuję, ale zadowolenie męża bezcenne:) Na pewno widac różnicę po bokach bo miałam długie boki włosów a teraz są wystopniowane wg mnie mocno. Do pasa to mi się marzą włosy, ale muszę o nie dbac bo musiałam teraz też miec podcięte końcówki bo mi się poniszczyły prostowaniem.

Daffi, ale Ty chyba masz proste z natury, nie? Mi się podwijają, robią takie powiedzmy duże loki, ale szopowate, strasznie mi się to nie podoba. Choc nie powiem, w czasie lata jakoś włosy bardziej mnie lubią i te naturalne al'a loki super mi się układają i można na to patrzec, ale tak to prostowanko wchodzi w grę no albo spinanie włosów, ale mi się zaś nie podoba jak mam spięte. Ale zapuszczam:D cały czas. Teraz wystopniowałam, ale tył mam prawie nie naruszony za wyjątkiem obcięcia końcówek co raz na jakiś czas trza zrobic a ja ostatnio u fryzjera byłam się obcinac we wrześniu w ciąży jeszcze, tak to mi rosły jak to mąż określił ''dziko'':D

reklama
Vegas fajna masz fryzurke:) pod moj styl:) ja tez cieniuje tyolko ze mocniej:p

A co do nogi to zapomnialam wczoraj napisac,bylam u chirurga,piszczel dalej opuchniety ale kostka chociaz nie boli tylko ten piszczel i dostalam skierowanie na rehabilitacje,w sumie to jeden zabieg. Mam go 12 maja,mam wziac stroj kapielowy i recznik bo bede do pasa w wodzie siedziec, z tego co zrozumialam to jakis chyba masaz wodny:-D

Do góry