Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ViKamcia moja bratowa miała 2 razy cesarkę bo raz z bliźniakami i raz z bratanicą bo miała za mało wód płodowych i musiała urodzic wcześniej. I wiem, że bardzo cierpiała po cc, ale ja wtedy tego nie widziałam, za to jak byłam na sali poporodowej to tam było nas 5, w tym ja jako jedyna po porodzie sn i widziałam jak te laski cierpiały. Nie umiały nawet się przekręcic na drugi bok bo wyły przy tym strasznie. A co dopiero siąśc czy pójśc do łazienki. Współczułam im bardzo i widziałam jak cierpiały. Dlatego bardzo nie chciałabym cesarki.
Koniczynka a czemu na inny oddział musiałaś iśc karmic Małą?
Na dniach idę sobie zestopniowac włosy bo J się śmiał, że póki co dziko mi rosną On by chciał by mi twarz było ładnie widac. Tył włosów mam długi, ścinac go na pewno nie będę, jedynie z przodu by się zestopniowały. J też nie chce bym miała jak dotąd końską grzywę bo chce bym miała widoczne oczy. Rety. Jaka wg Was grzywka by mi pasowała?? Na ukos?
Koniczynka a czemu na inny oddział musiałaś iśc karmic Małą?
Na dniach idę sobie zestopniowac włosy bo J się śmiał, że póki co dziko mi rosną On by chciał by mi twarz było ładnie widac. Tył włosów mam długi, ścinac go na pewno nie będę, jedynie z przodu by się zestopniowały. J też nie chce bym miała jak dotąd końską grzywę bo chce bym miała widoczne oczy. Rety. Jaka wg Was grzywka by mi pasowała?? Na ukos?
Ostatnia edycja: