reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie. Ja dziś na śniadanie tylko kawa...objedzna jestem po świętach... Co do spania to my wstajemy ok 9-10... Ale po 21 spac chodzi mały. Ten sam typ co ja... Siedzie może po nocach byleby tylko pospa rano... A M na odwrót.

Biorę sie za robote, święta, święta i po świętach...

reklama
Hej po świetach...
teraz po obfitym obżarstwie trzeba troche przystopować....

Miałam dziś jechać z Kubą na wizyte kontrolną do chirurga, ale zaczoł wymiotowac i to strasznie....Już pranie robie bo wszystko mam obżygane... teraz przysnoł pewnie na chwilke bo mimo to że nie ma juz czym wymiotować to ma odruchy wymiotne i tak sie budzi biedak co chwile....
Zawaliłam sprawe na całego .... ale zaczne od początku... W niedziele pojechaliśmy do siostry R . Jej syn Paweł wymiotował i miał biegunke, jeszcze w niedziele pod wieczór wyladowali z nim w szpitalu i leżą tam do dziś.... I teraz Kubę mi złapało i wiem że to od Pawła sie zaraził..... :(:(:(:( nie miałam tam siedzieć tylko jechać stamtą, a teraz Kuba sie meczy.....
Wizyte przełozylismy na piatek.....mam nadzieje że przejdzie mu do tego czasu...

malwina dobrze,że chociaż wczoraj spędziliście miło dzień,

My dopiero się na dwór wybieramy:dry: A to jedzenie, a to ubieranie, a to pielucha próby ułożenia do snu i zrobiła się 12:dry: Zwykle już dawno śmigałyśmy na spacer.

Umi a co mały złapał??

pati o masakra współczuje nie a to jak jelitówka:/
lolkak młody złapał katar i prawdopodobnie go gradło bolało no zwykłe przeziebienie ale jakies takie mocne i szybkie bo go w 15 min rozebrało:/ teraz mi sie T. zaraził od niego a wczesniej to siotra T. była chora. A jak tam Maja daje ci troche wytchnienia?
Kasia mój Kacper ostatnio tez o 21 chodzi spać ale mnie to wnerwia bo ja bym chciała miec troche czasu dla siebie a przyzywczaiłam ie ze o 19:30 juz ładnie chrapał:-p

reklama
Do góry