reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wow.. nawet w BN ni było takiej ciszy jak wczoraj u was:szok:

ja tam świeta odczułam ... mimo że nie były jakieś ogromne...
ale jakoś tak fajnie i miło..
miałam woeczorem gości to wyszli o 1 w nocy:-D

a dziś odpoczywam.. D do pracy a po pracy zrobię mu dyngusa:-)

objadłam się słodyczy i mięcha...
czuję się pełna już od rana... hehe nawet za śniadanie się jeszcze nie brałam:-p

reklama
VIKAMCIA to pewnie ze względu na pogode taki mały ruch...

Ja dzisiaj mam świetny dzień... Najpierw spaliśmy do 10 potem wycieczka do miasta, Kacper miał radoche bo pociągiem, jechaliśmy po bilety na żużel więc trochę motorów na treningu widział, po powrocie do domu poszkolilam się w jeżdrzeniu, później wycieczka do lasu teraz obiad i zaraz na mecz... Miłego wieczorku

Fikusek Boże Narodzenie :-p

A my własnie wrociliśmy od szwagierki, trochę się podpiłam :-D:-D nie ma to jak święta :-D na szczęscie już sie skończyły bo już mam dosc stania przy garach :-p

U nas od wczoraj leje:p choc nie powiem bo do 14 było dziś słonecznie, acz wietrznie.
Niedawno pojechał od nas mój brat z rodzinką. Te 3 dni były wspaniałe:) Najbardziej zapewne dla Martynki bo miała trójkę Bąblów do zabawy, ale ja mogłam się też nacieszyc bratanicą i bratankami:) Nie wiadomo kiedy znowu przyjadą, chyba na urki mojej mamy w czerwcu.
Teraz J jest z Martynką u teściowej a ja mam trochę czasu dla siebie;)
Przez ten katar mam uszy ciągle zatkane, nie cierpię tego!

hehe fikusek dobra jesteś:-D

ja też dziś nie myslę...
jak mam coś zrobić to się zastanawiam pół godziny i zapominam i nie wiem co to miało być :-p
ale to chyba przez pogodę;-)
ale dziś jestem leniwa.. wogóle w te święta...
nie moge sie doczekać az mała pójdzie spaciu i sobie odpocznę:zawstydzona/y:

Vikamcia odpoczywaj poki mozesz, bo za tydzien juz tak latwo nie bedzie :)

faktycznie pusto cos tutaj, ja jestem tak najedzona ze nie mam na nic sil. meczy mnie nawet oddychanie, ale pomimo tego ze nie do konca polskie, to jednak udane byly te swieta

reklama
A my dziś mieliśmy wyprawę do Olsztyna na chrzest. Oczy mi się same kleją- mała wstała o 5, podróż była męcząca i gorąco też się dało we znaki :-( Szkoda, że nie mogliśmy przynajmniej na dni pojechać, to bym się bardziej mogła nacieszyć wyjazdem. P. i Emilka zasnęli ze zmęczenia już 2h temu, ja też się zaraz kładę :tak:
Jeszcze niedawno narzekałam, że Emilka wstaje o 6, a teraz mi się marzy, żeby znowu o 6 wstawała. Ona z dnia na dzień coraz wcześniej wstaje i znowu w lato pewnie będzie wstawać o 4-4.30 :-(

Do góry