reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Uu Koniczynka, współczuję.. Moja do niedawna wstawała 6.30-7. Teraz na 3 dni byli bratankowie i bratanica, dzieciaki całe dnie szalały to Mała chodziła spac po 21 i budziła po 8, ależ się wysypiałam:) No ale pojechali to pewnie zacznie znowu wstawac ok 6.30;/ Koszmarek, ale rok temu z tego co pamiętam było podobnie, więc pewnie przywyknę.

reklama
koniczynko współczuję...

moja zawsze wstaje po 7 a to już róznie bywa ile .. nie raz 10 nieraz 30 nieraz 15 min przed 8 się budzi... także ja się wysypiam..

wiecie... jakby mnie jutro nie było to się nie zastanawiajcie gdzie jestem;-)

Koniczynka oo to byliscie całkiem nie daleko ode mnie :-p a jak Emi zniosła podróż?
Współczuje pobudek.... Julka rok temu tak samo wstawała 4:30 to norma była.

Na szczęście teraz już w miarę normalnie wstajemy czasami 6:30 do nawet 8:30 więc mogę sie wyspać.

Kamcia to co rodzimy? w koncu :-D:-D:-p

U mnie święta udane ale juz na szczęście po wszystkim bo jestem obżarta na maxa :sorry:nawet nie wiem kiedy te 3 dni zleciały...

Koniczynka to my wstajemy o podobnych porach :-D;-) A wyprawa swoim samochodem czy korzystaliście z uprzejmości transportu publicznego?;-)

Vegas to teraz martynka nie da ci spokoju ;-) Będziesz musiała z nią szaleć jak bratankowie ;-)

Kaamaa ja też się napakowałam na full ;-) M chciał jeszcze wczoraj grilla robić,ale pomysł upadł,bo nie były chętnych ;-) wszyscy przejedzeni ;-) Ciekawe ile kg więcej na wadze wyskoczy ;-)

Kamcia szkoda, a już myślałam że urodziłaś :-p czekaj czekaj nie ma co się wpychać w kolejkę :-D

Piekna pogoda jak Julka wstanie spadamy na podwórko żal siedzieć w domu trzeba wyprobować nowe zestawy do piaskownicy od zajączka ;-)

kama Zuza też dostała zestaw do piaskownicy od zajączka :-p czekam aż mi wyschną włosy i też idziemy ;-) ale Zuza wypróbowała go już wczoraj ;-)

Witam po światecznie:-) my ten czas spedzilismy prawie w goscinie nie liczac pierwzego dnia bo mały nam sie rozchorował ale w poniedziałek juz brykał:-)
Ide was ponadrabiac bo nawet nie miałam kiedy

Kamcia czekacie widzę do 6 maja:-p

szkoda ze Swieta juz sie skonczyly. pasowalo mi takie siedzenie i jedzenie przez dwa dni :)
ja tez sie nie wysypiam :( mam napady goraca jak przy menopauzie i potrafie nie spac do 3.00 :/

reklama
Hejka

A my w swęta się pokłocilismy i M pojechał sobie do rodzicłów, ale wczoraj juz razem i ze znajomymi spędziliśmy miło dzien na działce..

Co do wstawania to Zuzia wstaję między 7 a 8 , wiec nie ma problemu;-)

U nas śliczne słonce i gorąco , byliśmy juz na dworze , a teraz Zuzia zasypia

Do góry