Witajcie

I znowu wieczorek sie zbilaz i troche odechu lapie

I moge cos naskrobac

Dzien minal w sumie wporzadku bylismy na zakupach

, ale na dwor nie dalo sie wyjsc bo bylo 96 stopni F wiec koszmar doslownie jednynie siedziec w domku bo mozna oszalec !!
Femme powiem Ci ze jak sie ma dobre koleznaki to fajnie pobyc posmiac i zawsze to jakas odskocznia od rzeczywistosci

Zobaczysz jak sie malutka urodzi to wtedy raz na jakis czas taki wypad z koleznakami strasznie poprawia humorek ja naprzyklad tak mam , tylko to zdaza sie u mnie bradzo bardzo zadko

Ale trzeba to wkoncu zmienic
Madzik to tzrymaj kotka na lancuchu bo pozniej bedziesz almienty placic

Ewii to naprawde porypany gosc !!! Brak mi slow rozumiem kilka dni ale nie 3 tyg to koszmar doslownie i narazanie zycia matki i dziecka przedewszystkim !!
Ilona no w sumie czasami sie tak kloca miedzy soba ze szok , ale ogolnie pomagaja zawsze to obiad ugotuje i wysprzatane mam, bo bez nich to bym byla gorzej zaganian i bardziej zmeczona ,a tak to czasem sie nawet zdrzemne jak Zuzia spi bo Filipkiem sie juz zajac potrafia

a co do facetow to niektorzy tacy sa i co zrobisz :/
Angel jak u Was jest 15 to u mnie jest 8 rano

zmiana czasu

:-)a moj R to roznie czaasmi go najdzie to pomoze cokolwiek a czasami to wole zeby go nie bylo bo to jak duze dziecko !!Koniecznie daj znac co tam i jak tam u lekarza
Polna no wlasnie tego sie boje

Co to bedzie jak pojada

Ale siostra mysli przyjechac juz na stale , ale nie wiem jak to bedzie nbrat tez chce na stale ale za jakies 2- 3 lata maja wizy na 5 lat wiec moga jesce pomyslec !! Pozatym sa jesce mlodzi !!
Mika to sie juz pcha synus moze dlatego pobolewa :-)
Chwilami to przynajmniej odpozcelas

A faceta to mas zudanego hehehe