reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam

A u nas pada od rana i brzydka pogoda.
Byłam w Sopocie w Us i nic nie załątwiłam , cholerka jasna tylke km w dupę w poniedziałek jeszcze raz bede musiała jechać. Ach szkoda gadać

A dzisiaj moja siostra wychodzi ze szpitala , ciekawe co jej powiedzą przy wypisie...

Nie dałam wszystkiego nadrobić niestety.. ale

vegas śliczne ubranka i Martynki i Twoje

lolkak to sobie odpoczniesz od M , mi tez by się przydało bo ostatnio się nie dogadujemy...:no:

Reszta chorych dziewczyn duzo zdrówka !!!!

co do wózków to my mamy 2 duze landary i jeden Chicco ale on ma małe kółka niestety nie na nasze drogi a M nie chce słyszec o nastepnym wózku,no chyba ze sprzedamy naszego X-landera..

reklama
Daffi- mi też tacka nie odskakuje, ale jak wózek stoi na chodniku i przekręcisz rączkę,żeby go złożyć to wózek leci w dół i akurat zawsze tacka znajduje się jako pierwsza na chodniku i przez to jest porysowana :-p

ktoś pytał ile tacka kosztuje-ostatnio widziałam za 50zł:) w sumie ona nie jest nam aż tak bardzo potrzebna:-p

ja widzialam na stronie graco ze wlansie w granicach 50zl.. u nas jest ona bardzo potrzebna;p

Lolkak nie nie jest ona na płasko, ale mi to nie przeszkadza, da sie pochylic ze dziecko lezy niby, Mikiemu to nie przeszkadza i super w niej zasypia i spi :tak: :-)

Patisia ale super ta spacerówka :-D hehe, taka kosmiczna, podoba mi sie;-)
a co do Coneco to musieli miec chyba jakies wady ze sie popsuly bo ta spacerówka jest po jedynm dziecku i teraz miki w niej jezdzi i jest ok:tak: ;-)

Mycha nie pospała w południe za wiele bo 40min, ale liczę, że do wieczora wytrzyma. Byłyśmy potem przed domem to mimo, że za ciepło nie jest to się dotleniła. Mama coś mówi by piaskownicę czyścic od Małej i żebym z nią poszła na ogród a mi się tak nie chce, że szok. Zwłaszcza, że Małż wrócił z pracy i wolę też z nim trochę czas spędzic. Kupił mi czipsy, dobry mąż:D:D

Kaamaa J coś mówi, że to nie jest jakiś firmowy sklep obuwniczy to raczej nie ma sieci w innych miastach. Ale na metce w środku buta pisze W. Pawocki

Paula masz racje... to jest tez tak ze z calej serii wypuszczonych wozkow moze trafic sie jakies felerny to normalka.. moj odpukac nie popsul sie a zarz zobacze kiedy go kupilam.
wsyztsko smiga jak nalezy..sprawuje sie na wszelkjie tortury po chodach z mojej str.. a i dla julki koszyk robi za lezaczek:D
my mymy kolo ten zieony w paski... chcialam neutralny kolor w przyszlosci dla drugiego dziecka by sluzyl...
i nie jest najgorszy... nie musze czesto prac i jak julka wyleje troche mleka nawet nie widac;p

Malwina zapewne znajdzie sobie coś "bardzo" pilnego do roboty. Mnie on tam wali./ Ja już sobie weekend zaplanowałam bez niego ;-) Jak będzie miał jakieś wąty to już jego problem ja nie będę zmieniać swoich planów, bo jemu sie przez pól dnia odwidziało :-D

reklama
Wloska spacerowka Inglesina Trip nowa 2 lata gwar. (1525208220) - Aukcje internetowe Allegro
to mi sie w miare podoba.
Kurde jestem juz glupia naprawde. Ponieważ wiem ze z malymi kolami bedzie w trasie ( a chodze naprawde mega dużo) i wózek axel babysmile ktory mam teraz świetnie sie sprawdzil, nawet zimą ,mimo że nie mial pompowanych kół, a opinie o nim tez byly naprawde zjechane. Jedyne co mi przeszkadzało to ze od spacerówki daszek sie bardzo glosno otwieral i zamykał. A no i rączka w spacerówce ciezko sie wyjmowała. Prócz tego rewelka, na tyle km ile ja robie. A potrafilam dziennie po 10-15km robić z malym,a w lato codziennie od 8 do 19 praktycznie mnie w domu nie było
I mial byc takim złym wozkiem a sie sprawdzil. No a teraz potrzebuje podobnej tylko leciutkiej wersji :)

moja rada - szukaj jak najszerszego siedziska, skoro chcesz ten wózek na dłużej, bierz pod uwagę, że w zimie dziecko jest "większe" - kombinezony itp itd, a najważniejsza jest jednak jego wygoda. maclaren quest jest wąski niestety, inglesina trip jest solidna i lekka, ale też nie należy do szerokich (ale jest chyba szersza jak quest), ogólnie to ciężko jest znaleźć wózek który spełni wszystkie oczekiwania...
a patrzyłaś na chicco? sprawdź modele liteway, multiway, ct 04, ct 05.

kamaa ja też poproszę przepis :-p

co do spacerówki chciałam ten graco, ale znalazłam dla mnie numer 1:-) zapp quinny, zobaczyłam u znajomej i powiem Wam rewelacja mały poręczny i leciutki!:) na zdjęciu taki łysy mi się wydawał ale na żywo powiem Wam że super:) QUINNY ZAPP wózek spacerówka + kosz super stan (1515181221) - Aukcje internetowe Allegro

edit.
kamaaa dzięki :-)

co do coneco koleżanka z bb kupiła coneco i im się rozpadł po 3 miesiącach :confused2:

zappy są świetne ale mają jeden wielki minus - kubełkowe siedzisko, nie rozkładane do spania :sad: też mi się bardzo podoba.
a co do coneco to też niesłyszałam dobrych opinii...

Daniela wysypało, to chyba jednak była 3 dniówka... Lecę bo marudzi.

Do góry