artystka92
Fanka BB :)
Kama xgo wazy 11 kg;/ tyle samo co moj aktualny, albo 1kg tylko różnicy. Niestety odpada. Naprawde moje plecy nie zniosą kolejnych dni dźwigania tylu kg. A ten moj musze sprzedac i zmienic bo niestety nie mam miejsca na trzymanie gondolki i fotelików 2 itd. wogole ostatnio z domu wyprzedaje co sie da
I czytalam ze z lasek to ten xs jest maly wyglada na zabawkowy ale że ponoć dobry tylko nie ma pozycji leżącej na płasko tylko w "L" a mój Michał na boku lubi spać więc wolalabym plaska pozycje
A z innej firmy cos polecacie? bo ja nie jestem nastawiona na xlandera. Moze byc inna firma tylko zeby nie rozwalil sie wozek szybko
Właśnie teraz spojrzalam ze na głównej stronie pisze ze 11kg.
Na allegro ze 9 a na innej stronie na allegro ze 8kg. Co za niedokładność. Kg to tak naprawde duża różnica!
I czytalam ze z lasek to ten xs jest maly wyglada na zabawkowy ale że ponoć dobry tylko nie ma pozycji leżącej na płasko tylko w "L" a mój Michał na boku lubi spać więc wolalabym plaska pozycje
A z innej firmy cos polecacie? bo ja nie jestem nastawiona na xlandera. Moze byc inna firma tylko zeby nie rozwalil sie wozek szybko
Właśnie teraz spojrzalam ze na głównej stronie pisze ze 11kg.
Na allegro ze 9 a na innej stronie na allegro ze 8kg. Co za niedokładność. Kg to tak naprawde duża różnica!