reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas ta bluzeczka jest fajna :tak: z tyłu ma jeszcze 2 sznureczki, fajnie wygląda jak się ją z tyłu zwiąże :tak: Ale te brązowe spodnie też są fajne :tak: na żywo w sumie leoiej wyglądają :-p

Daffi a ile ma cm? Bo wygląda na wyższą od Zuzy :-p

nie mam pojecia. zmierze ja ale to jutro;p

fikusek jak zwalczylas? :-D
Mnie gardlo tez bolalo ale przestalo samo... :dry: :-D tylko ten katar.... naprawde brak slow....zawsze choruje na przelomie zimy i wiosny, no i jesieni i zimy... :dry: musze sie wykurowac by dzieci nie pozarazac, bo wtedy to juz tragedia bedzie :dry:

Dobra ja zmykam, jutro zajrze pewnie, wolna chwila bo M ma jutro wolne, wiec pewnie tez bedzie okupowac kompa... ;]
Milego wieczorku :*
Branoc

dzięki za komplementy, nie chcę klikac ''lubię to'', więc w takiej formie będzie:)
my już po kolacji, pewnie godzinka i fru do wyrka bo małżowina ma na I zmianę.

Ja też się męczę z katarem, całe zatoki mam zawalone :confused2: Daniel na szczęście dziś już nie miał gorączki także po raz kolejny obeszło się bez antybiotyku, co mnie bardzo cieszy ;-) Już urwisuje, łobuzuje na całego, brakowało mi tego :-D

Artystka, te X-landery XS są, że tak powiem, niesolidne i mało zwrotne, do tego wąskie, jeśli chcesz wygodną spacerówkę-parasolkę to polecam X-Landera XGO, tak jak Kama ;-)
Daffi, kiedy Ci Julka tak urosła? Daniel też ma kilka ubranek na 104 :sorry: ale to jakaś zaniżona rozmiarówka musi być.
Vegas, fotki jak zawsze świetne.
Anetka, ciuszki dla Zuzy też śliczne, kurcze ja chcę córeczkę! :-D

No i to na tyle, mam w cholerę roboty, do niedzieli muszę zrobić korektę 300-stronicowej książki o cerkwiach podkarpackich :oo:

reklama
Paula ja zawsze jak kułam to też wydawało mi się, że nic nie umiem a potem ładne oceny wpadały do indeksu, więc i Ty będziesz miała podobnie:)

no więc tak. Parę dni temu kupiłam Martynce
DSCN3580_640x480.jpgDSCN3581_640x480.jpgDSCN3582_360x480.jpg

a dziś:
DSCN3852_360x480.jpgDSCN3853_640x480.jpgDSCN3850_640x480.jpg

no i butki nówki:-)
DSCN3857_640x480.jpgDSCN3856_640x480.jpgDSCN3854_640x480.jpg
pencil.png

Do góry